Üye Görüşü Sevincimizi Kursağımızda Bırakmak!

Furkan Korkmaz

🦁PALA🦁
Yönetici
Süper Moderatör
Müthiş bir 5-2lik juve galibiyeti sonrası konya rezilliği, dedik takım akıllanmıştır daha sonra juve deplasman rezilliği. Yeminle utandım şu oyundan. son 16 ya kaldık rahatladım ama bu takımda sıkıntı var final maçlarında sıçım sıçım sıçıyor kontrol oyununu becermek sıfır.

Bu takımda sıkıntı yok, bu hocada sıkıntı var. Tüm finallerde ölen hocanın kendisi. İki süper kupayı da 5-0 ve 2-0 ile veren kendisi. Galatasaray finallerde ölmez. Ama bu hoca bunu hep başardı. Az kaldı daha da üst noktaya taşıyacaktı

Ne düşünüyor çok merak ediyorum. O kadar çabuk ruh hali değişip havaya giriyor ki, oda bize kaçıyor.

Hiç hırs, istek göremedik. Skora göre oyunun psikolojisi biraz değişir bu normaldir ama bizde bu değişim çok keskin oluyor. En tecrübeli oyuncuların bile eli ayağına dolanıyor. Anlamak güç…

Abi tamam 10 kisi 3 0 dan turu verecek duruma geldik ama nihayetinde 2 tane koyduk
Bu hikayeler her zaman yasanmaz anın tadını çıkarın bence
Büyük başarı bu keyfini sürün.
gerçekten tat alabildin mi bugünden reis
içime öküz oturdu resmen.
iğrençti her şey.
o kadar hissiz hale geldim ki gollerimize reaksiyon veremedim
maç boyunca aşağılandık resmen.
bugün şen şakrak olmayı kaldıramam

Baṣimizda hoca olsa bu durumlara duṣmezdik

Ben buna ikna oldum artik, icerde disarda. Buyuk mac kucuk mac. Bu takim sigirpressten baskan birsey oynayamiyor

Tur atlamayi bile taraftara zehir eden kisilerle yol yurunmez

Iyisiyle kötusuyle sezonu bitirip okani ve yönetimi yollamak lazim

Arkadaşlar şampiyonlar Ligi'nde 3 sene önce sahada Bayern'i perişan ettik ama Bayern skoru aldı gitti ve tarih skoru yazıyor. Oruç tutuyorum, gece sahura kalkıyorum, sabah 7 de uyanıyor işime gidiyorum. Dün gece 1 dk uyumadım. Uzatmalarda maçı izleyen edin
. Kulağım dışarıdaydı. Gol attığımızı anladım ama yatakdan çıkamadım. Taki maçın son düdüğün de hanım bittti diyene kadar. Evet hepimiz için zor bir gece oldu ama Tarih tur atladığımızı yazacak. İlk maç Juventus u olduğundan daha küçük gösterdi ve herkes rehavete girdi. Adamların reaksiyon vermesi çok normaldi. Uzatmada da olsa tur atlamak güzel. İt'i Çakal'ı sevindirmedik, Arifeyi gösterip Bayramı göstermedik. Bu bile yeter. Bu da tecrübe olur inşAllah.

Şu saatte sinirden uyandım valla yazıklar olsun bunlara ya terim ya istifa şu saatten sonra

1 saatlik uykuyla işe geldim. Sağolsun Okan hocam şu 3,5 senelik süreçte bize her şeyi yaşattı. Şampiyon da yaptı, rezilliğin daniskalarını da yaşattı. Dengesiz bir hoca. Hep savundum savundum ama bu saatten sonra bence artık yönetim mi gönderir kendi mi istifa eder en hayırlısı gitmesi. Beni takımdan soğuttu valla.

Misal Juve 10 kisi kalinca biz bunun etkisini hic gördükmü? Tabiki hayir sanki 10 degil 12 kisi gibi oynadilar, sen defansa cekilip misal ilkayi oyuna alinca Leminaya 5.defans oyuncu gibi kullaninca adamlar sifir baski gördü ve akin akin üstümüze geldi. Tur atladiysak bu net Juvenin kendi malli yüzünden. Bu tanidik geldi degil mi cünkü bizim ligdede öyle bir mal takim var

Okan Buruk Effect Galatasarayı sadece evinde kazanabilen bir takım haline getirdi içeride dışarıda büyük küçük tüm deplasmanlar kabus gibi sayesinde sadeceevindekazanansaray olduk.

Geri
Üst Alt