Seydou Doumbia İddiası!

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
PvJY38.jpg

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray’da Seydou Doumbia iddiası.

Haberin Detayları GSC Portal’da...

iyi bir tekliften kasıt muhtemelen 15 milyon euro

Hala daha iddia aşamasında mıyız? Ohhhhooooo işimiz var :rolleyes:

Görece ''fena olmayan'' ya da bizim seviyemiz adına 2012 yılındaki gibi bir kura çekme beklentisine göre bir transfer yapılacak sanırım. Yoksa sırf Beşiktaş'ın elenmesinden doğan 3 milyon €'yu hesaba katarak, bugünü beklememişlerdir.

Benim izlenimim transferler yarın ki kuraya göre şekillenecek. İyi sayılabilecek veya orta şeker bir kura sonrası Doumbia gibi bir transfer bekliyorum. Zor bir grup çekersek, Almeida ve opsiyonlu kiralanarak bir genç oyuncu alıp, transferi kapatırız.

iyi bir tekliften kasıt muhtemelen 15 milyon euro

haziran 2015 te bitiyor sözleşmesi gördügüm. 7.5 a biter bu iş. biz alabilirmiyyiz muamma topçu satmamiz lazim. 1.5 a umutu bursaya verirsin şenol hoca istiyor. 3 e güreşçiyi ver malagaya. 2 ye yektayi trabznu ver. ben inleride isterim ozaman. onu 6.5 a alirsin. 14 milyon euro. sattigin 6.5 milyon euro. 7.5 milyon harcarsin. iyi hesap yaptim:D

haziran 2015 te bitiyor sözleşmesi gördügüm. 7.5 a biter bu iş. biz alabilirmiyyiz muamma topçu satmamiz lazim. 1.5 a umutu bursaya verirsin şenol hoca istiyor. 3 e güreşçiyi ver malagaya. 2 ye yektayi trabznu ver. ben inleride isterim ozaman. onu 6.5 a alirsin. 14 milyon euro. sattigin 6.5 milyon euro. 7.5 milyon harcarsin. iyi hesap yaptim:D

ya inş olur aklıma misimovic geldi şimdi son dakika son gün kimse geleceğine inanamıyordu çok da normal bir paraya almıştık o gün için 8 milyon euro ydu sanırım bu da onun gibi ucuza alabilirsek harika olur kanka

ya inş olur aklıma misimovic geldi şimdi son dakika son gün kimse geleceğine inanamıyordu çok da normal bir paraya almıştık o gün için 8 milyon euro ydu sanırım bu da onun gibi ucuza alabilirsek harika olur kanka

son senesi oldugu için olabilir. 1 sene bile degil. sagligi iyimi bilmiyorum tabi. gidip o almeidayi alirlarsa pis söverim.

Geri
Üst Alt