# Seydou Doumbia

"Bize dar alanda iş yapacak, target man tarzı bir santrafor gerek"

anlatim bozuklugu var

SAHSI fikrimdir

Burada şahsi fikirler önemli değil, doğrusu neyse odur. Cümlede anlatım bozukluğu yok.

Sık sakatlanıyor ama iyi oyuncu. Hızlı, güçlü ,tekniği de elimizdekilerden iyi.

Maliyetine bağlı bana sorarsanız.

Paramiz yetmez

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ismide karizma kendide gelsin benceee süper topçudur küçük takım topçusu falan değil bizde çok iş yapar drogba da gitmesin beraber oynarlar yabancı akkı ordan kullanılmalı defansa koray semih monte edilmeli

ömer üründül amca forumumuza hoşgeldin

Ahahahahah eyvallah birader.

Makakula diye dalga geçtiğimiz adam Süper Lig'deki kazma defans oyuncularını fiziği ile dağıtıp 21 gol atmıştı. Daha nolsun? Boyu uzun olduğundan hava toplarını alır, fiziği ile defans oyuncularını yıldırır ve top saklayıp kendi takımını ileri çıkartabilir. Zaten golcü.

Süper Lig için müthiş bir "target man"

Cristian Benteke veya Wilfred Bony olsa daha iyi olur.

Üstteki postlara bakılırsa bence önce bir Türk Dil Kurumu'na gidip huzursuzluğu giderelim :p

gelmesini istedigidigiim 5 forvetten oluşan listemde kendisine uzun zamandır yer var.

villa-doumbia-vucinic-giroud-cardozo bu 5'den 1i gelmeli.

Abi ligimizde güçlü santraforlar işi bitiriyor..

Bitik Nonda Elmander ve Drogba en yakın örnekler..

Doumbia dar alanda iş yapar at topu döner vurur o topu ezmesini de bilir..

Bize tam böyle bir azman lazım..

Drogba'nın bir selamı yeter gelmesine..

Fakat Rus kulüplerinden oyuncu alamayız..

Çok para isterler..

Olağanüstü iş yapar,alın getirin bu adamı...

Cok acaib bi oyuncu ,Afrikali olup boyle teknige sahip olan forvet cok gelmemistir futbol dunyasina.Kariyeri cok daha iyisini hakediyor ama slk sakatlanmasi buna engel oldu.Gelirse iyi olur yine de.

Su an Avrupada biraz bile isim yapmis bir forvetin top teknigi bizim Burak ve Umut dan süphesiz daha iyidir. Onun icin top teknigine fazla takmayin. Bunlar Türkiye gibi bir lig icin yeter de artar bile.

Alacaksın bu adamı vuracaksın kırbacı, tek forvet olarak iş yapacak tek herif o kadar forvet arasında. Sakatlanırsa sıkıntı olur sadece. Stepne yerli forvet bulunmalı. Burak yedek kalmam der kaçar Mevlüt'ü de alırsın, Umut'u da yanına çift forvet ile oynarsın olmadığı zamanlarda.

Geri
Üst Alt