# Seydou Doumbia

Bu lig için çok iyi bir forvet.

Gelirse çok iyi olur bir kaç yıldır gelmesini istiyorum zaten.

Hızlı,güçlü bitirici bir oyuncu gelmesini isterim şahsen :)

Menajeri açıklama yapmış diyor Fanatik. Bu elemana verilen bonservisle Benteke Alınır. Bana kalırsa Batshuayi çok daha iyi bir tercih olabilir. Yanında Mpokuyu da alabilirsek iki kritik bölgeye iki yüksek potansiyelli oyuncu almış oluruz.

Menajeri açıklama yapmış diyor Fanatik. Bu elemana verilen bonservisle Benteke Alınır. Bana kalırsa Batshuayi çok daha iyi bir tercih olabilir. Yanında Mpokuyu da alabilirsek iki kritik bölgeye iki yüksek potansiyelli oyuncu almış oluruz.

Menajeri açıklama yapmış olabilir ben zaten kesinlikle ilgilendiğimiz forvetlerden olduğunu düşünüyorum Doumbia'nın.

Bonservis olarak çok fahiş fiyat çekmezlerse olur bu iş büyük ihtimalle ancak çok fahiş fiyat çekilirse , gider Benteke için girişimde bulunur , Benteke'yi yoklarız. Wilfried Bony'de , Michy Batshuayi'de çok iyi tercihler olabilir , yeter ki gücünü kullanan , tekniği iyi , ayağında top tutabilen bir oyuncu olsun gelecek olan kişi.

Ancak Mpoku zor olur yabancı sınırı düşünüldüğünde bende çok beğeniyorum ama oynatamayız yazık olur.

Yıldız futbolcunun menaceri Beytrosan, “Galatasaray ne bir Belçika ne bir Romanya ne de sıradan bir Alman kulübü... Büyük bir kulüp, Şampiyonlar Ligi’nde oynuyorlar. Bundan dolayı Galatasaray elbette ki oyuncum için önemli bir seçenek. Ama transfer bize bağlı değil. İki kulübün anlaşması gerekir” açıklamasını yaptı.

Bu arada boyuna dikkat ettimde 1.78 hava toplarında nasıl acaba ?

Boyu kısa gibi ; zaten olmayan , az olan hava hakimiyetimizi iyice yitirebiliriz.

Gelecek gibi bu arkadaş haydi hayırlısı. Çok iyi bir santrafor delik deşik ederiz rakipleri. Ama burak efendi bunuda üzer.

Aradığımız tarzda belli forvet adayları var ;

Lukaku , Benteke , Doumbia , Bony , Batshuayi gibi bunlardan Lukaku'yu direk silelim zaten listeden , Benteke'de imkansıza yakın ama bir yoklamak lazım ; Doumbia , Bony , Batshuayi aralarında olabilitesi en yüksek olanlar bu üç oyuncudan birini almalıyız diye düşünüyorum.

article-2146066-1325AA07000005DC-425_468x461.jpg

26 yasında olamaz...

Sırtına Umut'u Burak'ı bindirsek taşır onları o halde kafa topuna çıkar kafayı vurur..

Öyle bir adam..

burnundanmi anladin.

sen gel lan.

Gelsin tabii lan,ben cok begenirim elemanı ama yüz hatları kırsıklıkları daha fazla gösteriyor yasını,Afrikalı topcularda yas mevzuularında sıkıntı olabiliyor malum,istedigim 3 forvetten biridir ayrıca,imkan varsa Bony'i isterim o ayrı tabii...

Gelsin tabii lan,ben cok begenirim elemanı ama yüz hatları kırsıklıkları daha fazla gösteriyor yasını,Afrikalı topcularda yas mevzuularında sıkıntı olabiliyor malum,istedigim 3 forvetten biridir ayrıca,imkan varsa Bony'i isterim o ayrı tabii...

olum ben buragi izliyorum. 35 yaşinda gibi oynuyor. 35 ine gelince adim bile atmaz. emine bile neler yapiyor. doumbianin ondan 1.5 gömlegi var. yaşini boşverde bel problemleri olmuş hep:sunglasses:

olum ben buragi izliyorum. 35 yaşinda gibi oynuyor. 35 ine gelince adim bile atmaz. emine bile neler yapiyor. doumbianin ondan 1.5 gömlegi var. yaşini boşverde bel problemleri olmuş hep:sunglasses:

Son zamanlarda sık sakatlık gecirmis aynen,bize 2 tane zımba gibi forvet lazım,Fener'in yırtıcı forvetlerini görünce kederleniyor insan,biz de Burak'ı izliyoruz, kahroluyoruz...

Geri
Üst Alt