Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 18.956
- 3.973
- 1.328
Bi 37 yaşında var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Menajeri açıklama yapmış diyor Fanatik. Bu elemana verilen bonservisle Benteke Alınır. Bana kalırsa Batshuayi çok daha iyi bir tercih olabilir. Yanında Mpokuyu da alabilirsek iki kritik bölgeye iki yüksek potansiyelli oyuncu almış oluruz.
Sırtına Umut'u Burak'ı bindirsek taşır onları o halde kafa topuna çıkar kafayı vurur..
Öyle bir adam..
![]()
26 yasında olamaz...
burnundanmi anladin.
sen gel lan.
Gelsin tabii lan,ben cok begenirim elemanı ama yüz hatları kırsıklıkları daha fazla gösteriyor yasını,Afrikalı topcularda yas mevzuularında sıkıntı olabiliyor malum,istedigim 3 forvetten biridir ayrıca,imkan varsa Bony'i isterim o ayrı tabii...
olum ben buragi izliyorum. 35 yaşinda gibi oynuyor. 35 ine gelince adim bile atmaz. emine bile neler yapiyor. doumbianin ondan 1.5 gömlegi var. yaşini boşverde bel problemleri olmuş hep:sunglasses:
Son zamanlarda sık sakatlık gecirmis aynen,bize 2 tane zımba gibi forvet lazım,Fener'in yırtıcı forvetlerini görünce kederleniyor insan,biz de Burak'ı izliyoruz, kahroluyoruz...