Seydou Doumbia

yaz boyu anırmadığım kaldı citye golleri sıralayınca arkadaşlar yazmaya başladı
Bu herif ya da Gomis. Ligin altını üstüne getirebilecek forvetler. Zenci güçlü forvetler bu ligde her zaman iyi iş çıkarır. Emenike malına bak mesela.

Ben pek beğenmeme rağmen ligde hızıyla gücüyle fark yaratabiliyor.

I am the one who knocks!

Benim aldigim bilgilere gore 30.06.2016 da bitiyormus kontrati, beles falan degilmis yani. Ozaman kapatalim konuyu zaten alamayiz.

emenike topçu değil ya anca fiziğiyle götürüyo ama doumbia dahaa farklı gelse inletir heryeri..

Para yok ne Doumbia'sı ? Boş hayaller.

Akhisar'da yedek kalan Mehmet Akyüz için savaşmalıyız.

emenike topçu değil ya anca fiziğiyle götürüyo ama doumbia dahaa farklı gelse inletir heryeri..
İşte bunu ima etmeye çalışmıştım ben. Emenike malı bile işe yarıyor. Futbolculuğu sıfır, sadece dinamizm,güç ve hız ile götürüyor işi.

Doumbia çok daha teknik. Gerçekten bu ligin altını üstüne getirir keşke gelse.

I am the one who knocks!

Haha yaz boyu fena degil. Ben kaç yıldır söylüyorum, daha CSKA'ya bile transfer olmadan yazmıştım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merak ettim, 5 haftalik uyesin, nasil yillardir bu forumda yazmis olabilirsin ? 2./3./4./5. hesap falan galiba.

Merak ettim, 5 haftalik uyesin, nasil yillardir bu forumda yazmis olabilirsin ? 2./3./4./5. hesap falan galiba.
Forum vBulletin'e geçerken sorun oldu eski hesabi ile. O yüzden.

Hamit bey bu arada özel mesaj göndermiştim size. Sanırım gormediniz. Eski hesabınızı kullanabilirsiniz.

N5

Benim esas hesabim Hamit Tümer. Forumdaki degisiklikten sonra bir turlu giris yapamadim eski hesabimla, yeni hesap actim. Bu kadar basit :)

Forum vBulletin'e geçerken sorun oldu eski hesabi ile. O yüzden.

Hamit bey bu arada özel mesaj göndermiştim size. Sanırım gormediniz. Eski hesabınızı kullanabilirsiniz.

N5

Selam Talha, gordum de tapatalk 5 kere yanlis giris yaptiniz 15 dakika login olamazsiniz diyor, ama 1 haftadir ayni seyi diyor :)

Selam Talha, gordum de tapatalk 5 kere yanlis giris yaptiniz 15 dakika login olamazsiniz diyor, ama 1 haftadir ayni seyi diyor :)

Tapatalk'taki hamittumer hesabından çıkış yapıp (ana menüdeki GSCimbom kaydını silmen gerekir sanırım) ayrıca Hamit Tümer hesabıyla girmeyi denersen belki olur. Olmazsa da üyelikleri birleştirebilirim sanırım.

N5

[TABLE="class: profilheader, width: 293"]
[TR]
[TH]Sözleşme bitiş tarihi::[/TH]
[TD]30.06.2016 konu kılıt+cop[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Uzatmislar, opsiyonu vardir herhalde, neyse konu cop kutusuna gidebilir artik :(

Biz burda bagirdik ama Tuchel'de oldugu gibi kimse duymadi bizi.

Geri
Üst Alt