Seyirciye Sakin Olun Diyen Emre Belozoglu

Okan Tutan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Evet az sonra izleyeceginiz videoya inanamayacaksiniz. Emre Belozoglu seyirciye sakin olunmasi gerektigini iletiyor.

Link 1

Kariyeri turlu rezilliklerle dolu olan bir futbolcu.Irkcilik yaptigi bir kac ulkede cogu futbol izleyicisince malum olan Emre Belozoglu ne zaman ceza alacak ? Dun ki macta da yine sportmenlige aykiri hareketleri ayyuka cikan bu kufurbaza kim dur diyecek ? Tum spor programlarinda Meloya cirkef futbolcu yaftasi yapistiriliyorken bu futbolcu musveddesi Emre Belozogluna neden birsey denmez ?

Oynadigi her maci eger sakin bir gunundeyse en az sari kartla tamamlamasi gereken bu kisilik yoksunu futbolcuya neden kimse uyarida bulunmaz ?

Cemaate yakinligi gun gibi meydanda olmasina ragmen cumhuriyetin son kalesinin (Yersen) kaptanligini yapan bu futbol cucesine kim yeter diyebilecek ?

Engini kendi taraftarimiz afaroz ederken bu ahlak cahiline neden kimse tepki gostermez ?

Goruntu ile ceza sadece bize isletilen bir ceza mekanizmasimidir ?

Tesbihte hata olmaz son macta zincirinden kurtulmus it gibi etrafina saldiran bu oyuncuya karsi lutfen tepkimizi gosterelim.

Bunlarda farkli acilardan edilen kufurun goruntusu.Birde ben kufur etmedim diyor .

Emre Caner's post on Vine

Link 2

Bu müptezeli gördükçe direk şarkıcı Doğuşa bağlıyorum kendimi .. Babadan oğula nesil herhalde bu

bu elemanın sucu yok senı zamanında cekıp çıkaranın ben katıl serefsız

Niye dert ediyorsunuz, herkes karakterinin gereğini ortaya koyar.

Ona en buyuk ceza Galatasaray gibi bir takimin formasini giyerken suan Fenerbahce formasi giymesi.

Sent from my BlackBerry using Tapatalk.

Seyirciye sakin olun diyen bir emre, eşeğe götün görünüyor diyen keçiye benzer. Bilmem anlatabildimmi. O daha çok seyircinin soyunu sopunu sever.

buda şikeci kağan söylemezgiller olayından cemaatin adamı olunca yırttı

Geri
Üst Alt