Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 32.059
- 28.271
- 1.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni gulduruyon yegenim
Echo muBiraz da bana yedir paranin kolesi
Echo mu
Sana saplatmaz gibi renktas. Culsuza benziyorsunSaplarim durust olmam gerekir ise
Simdi Sonosun ses kalitesi bence kiyalaslanmamali bile Echo ile. Eger maddi gucun varsa soyle iki uc tane Sonos alip hem yatak odana hem oturma odasina koyarsin. Dus alirken mesela vardi benim Sonos1 muthis keyifli oluyor eger bide bir hatunla birlikteysen dusun altinda. Bu mesela neden Seyma Subasi olmasin?Echo mu
Hiçbir fikrim yok ne anlatıyorsun yankı demiştim ben zihinsel engelli tagı mı verdiler yoksam sanaSimdi Sonosun ses kalitesi bence kiyalaslanmamali bile Echo ile. Eger maddi gucun varsa soyle iki uc tane Sonos alip hem yatak odana hem oturma odasina koyarsin. Dus alirken mesela vardi benim Sonos1 muthis keyifli oluyor eger bide bir hatunla birlikteysen dusun altinda. Bu mesela neden Seyma Subasi olmasin?
ZirlamasanaHiçbir fikrim yok ne anlatıyorsun yankı demiştim ben zihinsel engelli tagı mı verdiler yoksam sana
Yo hakkaten ne anlattığına dair fikrim yokZirlamasana
Kendini yenile biraz ustad boyle ayni seylerde takilip kalmak senin gibi dehaya yakismiyor. Yakistiramiyorum. Namaza davet ediyorum seni.Yo hakkaten ne anlattığına dair fikrim yokbenziyor musun
İcabet ediyorumKendini yenile biraz ustad boyle ayni seylerde takilip kalmak senin gibi dehaya yakismiyor. Yakistiramiyorum. Namaza davet ediyorum seni.
Haydi namazaİcabet ediyorum
Şu tekerlekle niye muhattap olup duruyorsun üstadİcabet ediyorum
Yeşil olmuş sordum yattım 100 tane mesaj atmış şef bir tarafı şişmesin diye cevap veriyorumŞu tekerlekle niye muhattap olup duruyorsun üstad
Seni kıskanıyor diye düşünüyorum.Yeşil olmuş sordum yattım 100 tane mesaj atmış şef bir tarafı şişmesin diye cevap veriyorum