Seyrantepe'de Metro Kazası

Berke Karabacak

FAA
Büyük Kaptan
Twitter hesaplarında iddaa ediliyor. Yaralılar varmış.
ByrkGXMIEAA62QG.jpg

https://i.imgur.com/eCpWJPw.jpg (Kan içeriyor direkt paylaşmak istemedim)

sccpgJu.jpg

Son düzenleme:
inanılmaz bir görüntü kalçasından girmiş bel hizasından çıkmş demir Allah yardımcısı olsun arkadaşın

kusura bakmayında her b.kuda devletten bilmeyin be dostum ne alakası var
sen her metro hattının (hatta neredeyse durağının) açılışını bizzat yap, ahkam kes "şöyle güzel yaptık böyle hızlı bitirdik" diye, ototbüslerce adamı doldur oraya, sen işlet, sen çalıştır sonra kaza olunca "yeaa ne alakası var bunun akp'yle. Kim Kardashianin kiciyla alakası var.

her seyi akapeye bagliyormusuz da bilmem ne.
tabii baglanacak! baglanacak ki olayda ihmali olan var mi, isini eksik yapan var mi, varsa kimdir nedir, neyin nesidir ortaya ciksin. ortaya cikinca da bi guzel dunyanin kac bucak oldugu gosterilsin ki, buna benzer baska kazalari yasamayalim.
ama akape doneminde hangi kazanin, hangi vahim olayin gercek sorumlusu bulunup da cezalandirilmis ki?
hangi durumda hukumet, belediye, valilik bilmem ne yetkilileri dogru duzgun bir sorusturma yapip hatasi olan kisiyi isten el cektirmis ki? kim soreumlulugu ustlenmis ki?
ustelik son on yilda her kurumdan, her birimden gelen yuzlerce binlerce sikayet ve serzenisi de dusunerek daha da bi ciddiyetle akapeye baglanmasi lazim. cunku bu tazr olaylarin sorumlusu genelde ehli olmayan kisilerin siyaseten bir yerlere getirilmesine sebep olan kadrolasmadir.

EKŞİSÖZLÜK YAZARI OLAY ANINI ANLATTI

"Kazanın gerçekleştiği ve bir yaralının olduğu vagonlardan birindeydim. kaza anını anlatmak gerekirse, metro hafiften titremeye başladı, çok anormal bir durum olarak görmedik ama bir süre sonra titreme şiddeti epey arttı ve saniyeler içerisinde şu manzara gerçekleşti:(Bir yolcunun beline demir parçası saplandı)

Bu manzaradan hemen sonra metrodaki acil çıkış düğmesine bastık ve sirenler çaldı. Şansımıza metronun her iki tarafında duvar değil de sağ tarafında inşaatın olduğu ve inşaat işçilerin olduğu boş bir alan vardı. Onlardan yardım istedik, kapı açıldı ve çıkmaya başladık. Ambulans istedik ve 30 dakika boyunca ambulans gelmedi ve o adam yaralı bi şekilde yerde yatmaya devam etti. kazazedelerden biri metroda çalışan işçilere "burada sağlık görevlisi yok mu hiç? başınıza bi şey gelse çağırabileceğiniz herhangi bi kimse?" dedi ama işçilerin başını öne eğip susması durumun vehametini özetlemeye yetti. "

İstanbul’da metro kazası - Milliyet Haber

gün gecmiyor ki su ülkede normal bi güne uyanalım

basbakan yaralananların ailesine gecmis olsun der olay kapanır

yalnız o görüntü ne öyle ya,sabah sabah fena oldum,allah yardımcısı olsun

stada giden metro hatti bu sanirim
mac öncesi veya sonrasi olsaydi cok daha büyük bir felaket cikabilirdi ortaya

sen her metro hattının (hatta neredeyse durağının) açılışını bizzat yap, ahkam kes "şöyle güzel yaptık böyle hızlı bitirdik" diye, ototbüslerce adamı doldur oraya, sen işlet, sen çalıştır sonra kaza olunca "yeaa ne alakası var bunun akp'yle. Kim Kardashianin kiciyla alakası var.

her seyi akapeye bagliyormusuz da bilmem ne.
tabii baglanacak! baglanacak ki olayda ihmali olan var mi, isini eksik yapan var mi, varsa kimdir nedir, neyin nesidir ortaya ciksin. ortaya cikinca da bi guzel dunyanin kac bucak oldugu gosterilsin ki, buna benzer baska kazalari yasamayalim.
ama akape doneminde hangi kazanin, hangi vahim olayin gercek sorumlusu bulunup da cezalandirilmis ki?
hangi durumda hukumet, belediye, valilik bilmem ne yetkilileri dogru duzgun bir sorusturma yapip hatasi olan kisiyi isten el cektirmis ki? kim soreumlulugu ustlenmis ki?
ustelik son on yilda her kurumdan, her birimden gelen yuzlerce binlerce sikayet ve serzenisi de dusunerek daha da bi ciddiyetle akapeye baglanmasi lazim. cunku bu tazr olaylarin sorumlusu genelde ehli olmayan kisilerin siyaseten bir yerlere getirilmesine sebep olan kadrolasmadir.

iş kazasıdır. nasıl oldugunu bilmeden eleştirmek ön yargılı oldugundandır. nasıl bizim tesisimizde gazeteci abimizin ölümünden GALATASARAY yönetiminin suçu yoksa burdada devletin suçu yoktur. eğer o zaman bizim yönetimimize suç bulmayıp burda bulursan eyyamcısındır . tartışmak istemiyorum.kolay gelsin

türkiyede ölmemeniz her gün tamamen tesadüflere bagli

iş kazasıdır. nasıl oldugunu bilmeden eleştirmek ön yargılı oldugundandır. nasıl bizim tesisimizde gazeteci abimizin ölümünden GALATASARAY yönetiminin suçu yoksa burdada devletin suçu yoktur. eğer o zaman bizim yönetimimize suç bulmayıp burda bulursan eyyamcısındır . tartışmak istemiyorum.kolay gelsin

hakli
bu isin fitratinda var bu

Eyyamciyim dostum :) Alintiladigin yorumuma çok mantıklı cevap verdiğin için tebrik ediyorum seni.
Doğru dostum Metronun fitratinda var bu olay.

Bu ülkeyi yönetmek çok kolay ve süper bir iş ya cidden.

Tüm başarıların, güzel işlerin, kazançların arkasında hükümet var ama ne kadar kötü olay olursa hemen birileri çıkıp " bunu da hükümete bağlamayın" oluyo. Hadi yaa ülkede metro raydan çıkcak kime bağlıycam bunu ? Madenlerde 100'lerce kişi ölcek kime bağlıycam ? Ne güzel iş yaa valla ohhh her işten sıyrıl, paralel de, fıtrat de arkasından bide Kuran'dan sure oku tamammmmm hayat devam etsin. Yukarıda arkadaşın dediği gibi metroyu açarken en önlerde durup övünmeyi biliyosun ama kaza olunca suç senin değil öyle mi ? Yok öyle yağma bir işin de sorumluluğunu alsınlar yoksa gözüm açık gidicem.

Yalnız o hat bizim stadın hattıysa eğer aklıma gerçekten kötü şeyler de geliyor. Her maç girişi ve çıkışında hayvanlıktan nasibini almamış bazı arkadaşlarımız metroda olduklarını unutup 3'lü çekmek ardından da zıplamalar suretiyle hayvanlıklarını göstermekten çekinmiyolar. Bir keresinde eşimde yanımdaydı ve gerçekten çok korkmuştu. O hareketlerden dolayı da, raydan çıkan metroda zamanında bazı sorunlar meydana gelmiş olabilir belki, çünkü birkaç aydır da bakımdaymış haber sitelerine göre...

Şantiyelerde olur böyle şeyler. İşin fıtratında var. Bakın sene bin sekizyüz 00... İngiltere'de sanayi devriminde de olmuş böyle şeyler.

Bu ülkede başımıza bir iş gelmediği her gün için sukretmemiz lazım. Allah'a emanet yaşıyoruz çünkü.

Geri
Üst Alt