Sezer Öztürk Bıçaklandı

başlattım sen devamını getirirsin :D

Belki buyugumsun belki kucugum telefondan giriyorumda son olaylarda cidden haksiz sensin.

Bak ben bunu din kardesin ve suan secim olsa AKP ye oy verecek olan biri olarak diyorum.

Barlar kotudur niye kotudur? İnsanlar var o zaman insanlar kotudur? İnsanlardan ilisigimizi keselim? Bara giden adama illa bizim bara gelin demiyorlar isteyen gidiyor Sezer Ozturk dayilik yapmaya kalkmis alamanyalarda yemis picagi.

Gram uzulmedim kusura bakmasin sende boyle barlar kotu para somuruyorlar deme.

Zorla kimsenin parasini cebinden almazlar.

İnsanlara rabbim beyin vermis herkes nasil kullanacagini kendisi bilir herkeste kendi ceker.

Şu durumda bile gırgır yapan gerizekalı kuş beyinliler var..

Belki buyugumsun belki kucugum telefondan giriyorumda son olaylarda cidden haksiz sensin.

Bak ben bunu din kardesin ve suan secim olsa AKP ye oy verecek olan biri olarak diyorum.

Barlar kotudur niye kotudur? İnsanlar var o zaman insanlar kotudur? İnsanlardan ilisigimizi keselim? Bara giden adama illa bizim bara gelin demiyorlar isteyen gidiyor Sezer Ozturk dayilik yapmaya kalkmis alamanyalarda yemis picagi.

Gram uzulmedim kusura bakmasin sende boyle barlar kotu para somuruyorlar deme.

Zorla kimsenin parasini cebinden almazlar.

İnsanlara rabbim beyin vermis herkes nasil kullanacagini kendisi bilir herkeste kendi ceker.

yahu barlar bana göre kötü sana göre iyidir herkesin düşüncesi kendine ben kimseyi yargılamıyorum ki düşünceme paralel bir yorum yapıyorum sadece oktay kardeş

Sorun yok,bende bıçaklandım yıllar önce.Önce hafif bir sızı düşüyor,sonra manyak bir acı.Sonra kanı görmeyle birlikte şahadet safhası..Süreç böyle işliyor.

egona hayran kaldım

hayda şimdide egolumu olduk bak güzel kardeşim olayı siyasete taşıyan sensin bana din üzerinden sataşanda sensin hala neyin derdindesin ben halimden memnunum kimseyi kırmak niyetindede değilim

ama çok uzattınız yani boşverelim bunları burda galatasaray için varız

@Bersan ÇAKAR

Işık gördün mü Reyiz , Eskişehir'de okurken Galatasaray maçı için 20 30 kişilik bir grup yapıp İstanbul'dan gelen arkadaşlarla merkezden uzak ve polis kontrolunde olan bir yerde buluşacaktık . Malum Eses sakat deplasman tabi polis konvoy yapacak stada kadar işte bunlar haber almışlar Bursa Eskişehir yolunda bize arabadan pompalı tüfek doğrultmuşlardı ordan biliyorum . Ölüme çok yaklaştım ama ilk defa ortalık bembeyazdı , goygoy yapmıyorum ciddiyim .

Maçı da 4-2 kaybetmiştik . Youla şov yapmıştı , Servet Kewell Arda'lı takım işte 2008 olması lazım.

Geri
Üst Alt