- 6 Eylül 2013
- 8.417
- 3.201
- 428
Baslatma kardesine zaaaa
başlattım sen devamını getirirsin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baslatma kardesine zaaaa
it ürür kervan yürür sözünü burada kullanmak istiyorum![]()
başlattım sen devamını getirirsin![]()
Bana hakaret ediyolar mod abiii
Nerde adalettt.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ne alaka şimdi?Bak ben bunu din kardesin ve suan secim olsa AKP ye oy verecek olan biri olarak diyorum.
Belki buyugumsun belki kucugum telefondan giriyorumda son olaylarda cidden haksiz sensin.
Bak ben bunu din kardesin ve suan secim olsa AKP ye oy verecek olan biri olarak diyorum.
Barlar kotudur niye kotudur? İnsanlar var o zaman insanlar kotudur? İnsanlardan ilisigimizi keselim? Bara giden adama illa bizim bara gelin demiyorlar isteyen gidiyor Sezer Ozturk dayilik yapmaya kalkmis alamanyalarda yemis picagi.
Gram uzulmedim kusura bakmasin sende boyle barlar kotu para somuruyorlar deme.
Zorla kimsenin parasini cebinden almazlar.
İnsanlara rabbim beyin vermis herkes nasil kullanacagini kendisi bilir herkeste kendi ceker.
zoruna gittiği belli ben amacıma ulaştım sen debelenip durmaya devam edebilirsin![]()
zoruna gittiği belli ben amacıma ulaştım sen debelenip durmaya devam edebilirsin![]()
Şevki eğer böyle devam edersen ceza alacaksın evlat
* tapatalk
evlat üstüme geliyorlar görüyorsun sırf ceza alayım diye bunu sen görüyorsan ceza verecek olan ellerde görür heralde
Ne alaka şimdi?
Klavyeni bırak zaman evlat
* tapatalk
egona hayran kaldımklavyeyi bıraktımda onlar beni bırakmıyor evlat görüyorsun hala peşimdeler
klavyeyi bıraktımda onlar beni bırakmıyor evlat görüyorsun hala peşimdeler
egona hayran kaldım