Sezon Bitti, Önümüze Bakalım

2 tane 11 transferi olmazsa olabilir, şu an boş konuşmanın lüzumu yok.

Bu sezon zaten pas gecildi fenere hediye edildi bjk yaris icerisinde kalir fener son duzlukte ipi gogusler seneye kadro kurmaliyiz

Fark 5 daha çok sular akar.. başak maçında gustavoyu atabilselerdi fb bugün yarışta olmazdı erol da gönderilmişti.. transfer olursa var sansimiz

Rakipler öyle uçup kaçmıyor. Yönetim bir zahmet takviyeleri yapsın. 23 hafta varken lig bitmez

Takviyeyle transferle ilgisi yok bu takımın mevcut teknik ekipten kurtulması zaruri bir gerçek aldıkları oyuncularda bir yerden sonra bunlara ayak uydurmaya başlıyor ya sürekli sakatlık ya da ciddiyetsizlik bizim zaten en büyük sorunlarımız

Lig eskisinden de uzun önümüze bakalım ama her yer karanlık burnumuzun ucunu göremiyoruz ki !

Tek hedefimiz

Transfer olmaması için elimizden geleni yapmak.
Aksi halde ft enkazına enkaz katıp kaçıp gidecek bize bir sürü çöp bırakacak.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!
En azından uygun yollu Onyekuru filan çıkarmak lazım şu dönem.
Aytaç , Youssuf filan ben de karşıyım.

yeni bir ortasaha bir forvet gelse takımın havası değişecek belki ama ocak bitti hala gelen giden yok.

Biz çok kötüyüz ama ligin bittiğini düşünmüyorum. Çünkü rakiplerimiz berbat. Eski iyi yıllarındaki Fener veya Talisca’lı BJK olsa lig artık çok zor diyebilirdim.
Bu yenildiğimiz BJK önündeki 5 maçtan bir galibiyet çıkartsa şaşırmam.
Böyle iğrenç rakiplerimiz var.

Yönetim ve Teknik Ekibimizin hepsi gönderilmeyi hak ediyor. O ayrı konu.

Ekli dosyalar

• 3F22E814-78A5-40A0-B08E-6DBADFFFBDB1.jpeg
    3F22E814-78A5-40A0-B08E-6DBADFFFBDB1.jpeg
    82,9 KB · Görüntüleme: 17
10 kişi kaldıktan sonra babelin forvete konulup gol bulmaya çalışmamıza anlam veremedim. 10 kişi saldırdık :uhu: ve kontradan 2 gol yedik. :crushed: MAÇI KAYBETMEYE OYNADIK. :eek:NET...

bitti sonunda emeği geçenlere teşekkürler

Sanırım havlu artık.

10 mac yaptik, hepsinde de kötü oynadik..ne yaptigimiz belli degil..yerliler leş, yabancilar 35lik olmus pil bitik...allah yardimcimiz olsun.

Geri
Üst Alt