- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.613
- 623
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her mesajinda israrla ne kadar ongorulu ve zeki oldugunu ispatliyorsun. Bu yetenegini kullanarak survivor'i ayrintili olarak degerlendirmeni isteriz.
Sampiyonlukta son haftalar daha zordur, gecen sene bunu cok aci bir sekilde hissettiler zaten tecrübesizliklerinden dolayi. Ben bu sezon ayni hatayi tekrar yapacaklarini düsünmüyorum yani gecen seneki tecrübesizligin getirdigi baskiyi bu sene tekrardan yasayacaklarini sanmiyorum. Adamlarda zaten asiri derecede bir rahatlik var, inceden inceye hepsi gayette cok iyi biliyorlar desteklendiklerini kollandiklarini.
Emre hakemlere demedigini birakmiyor utanmasa tokatlaya tokatlaya fircalayacak hepsini, ek olarak 3-4 tane kartlik foul yapiyor ancak 5. veya 6.foul de kart görüyor o da belki hakem karti cikarmayi lütfederse.
BU TAKIM BU SENE S. S. SAMPIYONBu sene de şampiyonuz. İlk defa da acik acik yaziyorum
Varan 2Olacagiz bu sene. Hayirli olsun herkese
SELAMUN ALEYKÜM BEYLERibb kalan 9 maçta 5 galibiyet 2 yenilgi 2 beraberlik alacak
AS. Futbolbilendaş.SELAMUN ALEYKÜM BEYLER
sonuca bakAS reis de
3b 2m oldu
Evet artik son saatler...33. haftada ülkenin yarisini kupanin üzerine oturtacagiz
Rahat olun...