Sezon Bitti, Önümüze Bakalım

Sampiyonlukta son haftalar daha zordur, gecen sene bunu cok aci bir sekilde hissettiler zaten tecrübesizliklerinden dolayi. Ben bu sezon ayni hatayi tekrar yapacaklarini düsünmüyorum yani gecen seneki tecrübesizligin getirdigi baskiyi bu sene tekrardan yasayacaklarini sanmiyorum. Adamlarda zaten asiri derecede bir rahatlik var, inceden inceye hepsi gayette cok iyi biliyorlar desteklendiklerini kollandiklarini.

Emre hakemlere demedigini birakmiyor utanmasa tokatlaya tokatlaya fircalayacak hepsini, ek olarak 3-4 tane kartlik foul yapiyor ancak 5. veya 6.foul de kart görüyor o da belki hakem karti cikarmayi lütfederse.

Ve ayni hatayi tekrar yaptilar/yapiyorlar.

Bu sezon ilk defa bu konuda 2 defa yazmisim bunu (fb macindan sonra galiba). Sonuc Basak 2y 1b biz 1 b 2g. Tek sinir bozan bjk oldu. Yarin alirlar maci rahat. Arena‘da ise do or die maci. Tabi biz pztesi Nasil olacaksa alirsak maci

Bu alemde 2 kişi tanırım biri murhan diğeri antudaki yozgatlı 2si de ne dese tersi çıkar :)

Allah'ın izniyle bu senede şampiyon olacağız. Bu seneki şampiyonluk gerek maddi, gerekse de manevi yönden çok değerli olacak. Konu tekrardan canlanmışken son sözü Derwall ile söyleyelim; ''Galatasaray adının olduğu yerde her zaman umut vardır.''

Geri
Üst Alt