Sezon Sonu En Çok Kime Üzüleceksin?

Sezon Sonu En Çok Kime Üzüleceksin?

• Kullanılan toplam oy
    90
Muslera'nın gidişi çok koyacak. Böyle bir efsaneden sonra gidip Fenerli Berke'yi getirirler ise daha çok koyar.

Oshimen çok değerli gerçekten hiçbir sözüm yok çok seviyoruz ama bu ankette Muslera ya oy vermemekte ne bilim. Yani kimseye bişey diyemem tabi özgürce oy kullanabilir herkes ancak yıllarca "son anda Muslera" sesi hep televizyonlarda youtube da her yerde duyulacak, sürekli bununla ilgili videolar yayınlanacak. Gittikten sonra ardından uzun bir süre hep Muslera konuşulacak. 100 yıl sonra bile Muslera varmış Galatasaray da efsane bir kaleciymiş diye anlatılacak Muslera yı anacak insanlar. Yani bu ankette Muslera seçilmemesi bana biraz ayıp gibi geliyo. İnsanlar farkında mı bilmiyorum ama bir Muslera geçti Galatasaray dan ve ülkemizden. Belki son 2 senesi süper değil ama adam 38 oldu ona rağmen yine sağlam. Ne pozisyonlar hatırlıyorum herkes gol oldu diye elini kafasına götürürken bu adam sihirli bişeyler yapıp o topu kurtarıyo. Akıl almaz goller çıkardı gerçekten. Kaç yıl kaç şampiyonluk oldu adamın yaşamadığı başarı kalmadı. Geldikten sonraki şampiyonlukların coğunda en büyük pay onundur. Muslera Galatasaray'ı şampiyon yaptı diye ağlayan rakiplerle doluydu ortalık. Böyle bir karakterden bahs ediyoruz. Osihmen büyük topçu ama kalırsa yıllarca anca o zaman Muslera nın değerine çıkar bence.

Galiba 13 sezon oldu Muslerayla. Bi nesil kaptanla buyudu. Turkiye de kaleciligi genclere sevdiren adam, muhtemelen yeni cıkan genc kalecilerin cogunun idoludur.

Boyle bi Efsanenin bırakacak olması cok üzücü.

İkinci sıra Osimhen.

Geri
Üst Alt