Sezon Sonu Gidecek Yabancılar

cem cakar

Sarı Üye
1.Burdisso

2.Drogba

3.Amrabat

4.Danny

5.Chedjou

6.Eboue

7.Lucas (Kira)

8.Hajrovic (Kira)

Kalanlar:

Muslera, Telles,Melo,Sneijder,Bruma.

Benim de kalmasını istediğim 5 isim yazılı.5+0+3 kuralı değişmezse büyük ihtimal bu isimler kalır zaten.Diğer 3 kişilik kısım ise "Hajro,Lucas ve yeni bir transfer" şeklinde olabilir. :encouragement:

Tabiki Lucas onyarsa kalmasini isterim. Ama adami hic oynatmiyorsan gitsin bari kirada oynasin.

Aklı selim insan bunların kalmasını ister zaten.Yanlarına Selçuk'u da yazalım mı hani bi zamanlar Xelçuk yazılıyodu ya belki kaktırırız o şekilde.

Adam gibi kaliteli forvet almalıyız.Dzeko olur balotelli olur.Basıp parayı almalıyız.Ben bu kazmaları görmek ıstemiyorum artuık seneye forvette.Wesley,telles,Muslera,Melo dısında herkes yollanmalı.

Muslera, Melo ve Sneijder dışında kim giderse gitsin üzülmem.

Drogba ve Eboue mutlaka gitmeli

Melo,Muslera,Sneijder,Telles ilk 11 olarak mutlaka kalmalı Bruma döner Chedjou kalır.. çevirir çevirir oynatırsın sağda Veysel otutturalım nasılsa Eboue'den her türlü iyidir..

lucası oynatsın barı lucası kazanalım.adam nasıl topcu görmedık sagolsun mancını.bruma telles ve lucas 3 lusu belkı gelecegımızı kurtarır kım bılır.

Katılıyorum. Artık yabancı şeysi bir şekilde halledilmeli. Avrupa'da tokat yiyip duruyoruz bu yerlilerle.

Muslera Telles Melo Bruma Sneijder gerçekten iyi futbolcular. Semih'i de seneye banko oynatırım. Başka yerli yok.

5 tane transfer şart

Soru işaretli yabancı istemiyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Sorun, sadece yabancı sorunu değil. Takımda kalmayı hak edecek Muslera, Telles, Semih, Melo, Sneijder dışında oyuncu yok. Çok garip...

Telles,Melo,muslera,sneijder,bruma kalsin.

shaqiri,benteke alinsin. Eboue yerine telles gibi genc dinamik bir sagbek.

Yabanci kurali kalkarsa selcuk ve burak yerinede kalbürüstü yabancilar alinsin.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Geri
Üst Alt