Sezon Sonu Revizyon Şart

Alihan İlter

Kırmızı Üye
Artık başarıya doymuş takımda kendi kabinesini kurmuş Burak Umut Selçuk Sabri Drogba Eboue gibi oyuncularla yollar ayrılmalıdır.Başarıya aç kendini takımdan büyük görmeyen oyuncular alınmalıdır.Yeter artık bir sene oyna 3 sene yat mantığına son sözümde Ünal Aysal'a şu Demiröreni koltuğundan indir ya yabancı sınırlamasını serbest bıraktır yada çek git

Artık başarıya doymuş takımda kendi kabinesini kurmuş Burak Umut Selçuk Sabri Drogba Eboue gibi oyuncularla yollar ayrılmalıdır.Başarıya aç kendini takımdan büyük görmeyen oyuncular alınmalıdır.Yeter artık bir sene oyna 3 sene yat mantığına son sözümde Ünal Aysal'a şu Demiröreni koltuğundan indir ya yabancı sınırlamasını serbest bıraktır yada çek git

+1905

Umut, Sabri, Aydın falan gitmeli.

Selçuk'a da gereken ayar verilmeli artık.

Su takimi 1 galibiyet ve 1 maglubiyet ile rezil vezir etmemeyi ogrendigimiz zaman belki bizim ulkemizden futbol adina bir seyler cikar.

Yerli oyuncular kalitesiz, istediğin kadar revizyon yap. Biraz para şöhret görünce hepsi istisnasız düşüyor.

Telles ve Veysel dışında aldığı abuk subuk oyuncularla hem paramızı hem de yabancı kontenjanımızı bitiren yönetim nasıl yapacak bu revizyonu?

Umut , selçuk , burak ...

yabancı sınırı kalkmassa biz bu selçuk gibi ruhsuzlara tapar umut gibi karpuzculara futbolcu deriz. herşey yabancı sınırırının kalkmasına bakar.

hamsikafalıları temizlemek gerekir. örn: ceyhun selçuk burak umut

muslera,semih,alex telles,bruma,melo,chedjou,sneijder,umut gündoğan,emre çolak ilk 11'i hak eden oyuncular gerisi angarya...

Bu takımın teknik direktöre ihtiyacı var oyuncularla alakası yok.Mental açıdan kuvvetli bir hoca lazım en büyük sorunumuz konsantre olamamamız.

Umut, Selçuk, Drogba ve Burak'la yollar ayrılmalı teşekkür edilip burası hayır kurumu değil

ya gerçi bu yabancı kontenjanı varken Allah belasını versin yine yiyecekler paraları gezecekler Etilerde mankenlerle böyle düzene sokayım

Deplasmanda galibiyet alacak bir kadro kursunlar seneye lütfen.

Su Selçuk ve Burak'ı yabancı kontejyanı serbest kaldıktan sonra satmamız lazım hemen bu ne umursamazlık babanızın çiftliğimi galatasaray eboue Drogba umut sabri filan zaten hemen gönderilmeli

Telles ve Veysel dışında aldığı abuk subuk oyuncularla hem paramızı hem de yabancı kontenjanımızı bitiren yönetim nasıl yapacak bu revizyonu?

Devre arası transferler zamanla takıma oturacaktır, gönderilmeyi düşünen ceyhun ve yektayı görüyorsunuz şu an, adamlar oynadıkça kendine geliyor..

bence zihin olarak bazı şeyleri bitirmiş oyunculardan iyiler, onlar bu çöplüklerden kurtulmak gerekiyor..

Koşul falan olmadan komple sınır kalksa keşke.

Semih'ten başka ilk 11'de yerli oyuncu görmek istemiyorum.

Tamamen katılıyorum işte bu konuya. Benimde az önce açtığım konuda değinmeye çalıştığım esas nokta buydu. Avrupalı profesyonel, bu işi üsuluna göre yapıyor, futbolcular asla doymuyor, sürekli açlar. Ama bizde benzeri bir durum söz konusu değil maalesef. Lyon gibi 7 sene şampiyon olamayız yani, onu geçin. Bizde devamlılığı sağlamanın tek yolu doymuş oyuncuları gönderip yerlerini doldurabilecek açlar getirmek. Gerçi Burak ve Umut için bu söz konusu değil. Onlar ayrı bir dünya. Ayrı dünya derken istekli olsalar da değişen fazla birşey olmaz, sınırlı yeteneklerinden dolayı.

sorun şuki takımda hatta onu geçtim türk milli takımında galatasarayda oynamayı hakedebilecek 3 tane(ömer toprak arda turan ve hakan çalhanoğlu) yerli oyuncu dışında adam yok bu yabancı kısıtında hiçbir zaman istediğimiz kadroyu kuramayız

2 tane hızlı beyinli akıcı kanat forvet 1 tane top topun top tekniği yüksek olan dripling özelliği olan güçlü çabuk bitirici bir forvet aaa yabancı sınırını unutmuşum neyse sustum iyi akşamlar

Geri
Üst Alt