Sezon Sonu Revizyon Şart

2010-2011 tirabzonspor patentlilerin hepsi güle güle

diyeceğim de 5-0-3 varken hayal

Çeptalk

Bizim taraftar kadar dengesiz bir taraftar grubu yoktur.

Bu hafta ohhh yeaaaah . Sonra puan kaybindan sonra hemen herkes asilir,kesilir. Bilmem 10 oyuncu gönderilmeli gerektedir. Fasa fiso. Bilmem ne. Oglum önce destek cikin lan biraz takima. Bazilari gider Muslera ya sallar, ki adam aylardir, daha da dogrusu 3 senedir o kadar macta kicimizi kurtardi ki. Iki hata yapinca hemen kesiyorlar. Sizin gibi taraftari napayim ben ??? Fenerliler bile köre kör baskanlarini destekliyor. Bunu dogru mu buluyorum?`HAYIR ASLA. Konu da bu degil zaten ama bizim taraftar grubu gercekten cok GARIP. Bir mac iyi oynayinca. Vaaay haftaya onu bunu da kelepir ederiz. SOnra puan kaybedince hemen dünyalar cöker,batar silinir. Ulan bi dengeniz olsun lan, biktim hep ayni seylerden. Futbolla ilgilenmeyen biri bunlari okusa, sanir ki biz yine 10/11 sezonundaki gibi yoklari oynuyoruz. Biz kötüysek FENER BIZDEN DAHA KÖTÜ. Ben hala takimimza güveniyorum. Tabi bende cok hoslanmiyorum böyle kolay kolay puan kaybetmelerimizden ama yinede bu takim sezon sonunda öyle ya da böyle sampiyon olacak!!!!

Bu hafta ohhh yeaaaah . Sonra puan kaybindan sonra hemen herkes asilir,kesilir. Bilmem 10 oyuncu gönderilmeli gerektedir. Fasa fiso. Bilmem ne. Oglum önce destek cikin lan biraz takima. Bazilari gider Muslera ya sallar, ki adam aylardir, daha da dogrusu 3 senedir o kadar macta kicimizi kurtardi ki. Iki hata yapinca hemen kesiyorlar. Sizin gibi taraftari napayim ben ??? Fenerliler bile köre kör baskanlarini destekliyor. Bunu dogru mu buluyorum?`HAYIR ASLA. Konu da bu degil zaten ama bizim taraftar grubu gercekten cok GARIP. Bir mac iyi oynayinca. Vaaay haftaya onu bunu da kelepir ederiz. SOnra puan kaybedince hemen dünyalar cöker,batar silinir. Ulan bi dengeniz olsun lan, biktim hep ayni seylerden. Futbolla ilgilenmeyen biri bunlari okusa, sanir ki biz yine 10/11 sezonundaki gibi yoklari oynuyoruz. Biz kötüysek FENER BIZDEN DAHA KÖTÜ. Ben hala takimimza güveniyorum. Tabi bende cok hoslanmiyorum böyle kolay kolay puan kaybetmelerimizden ama yinede bu takim sezon sonunda öyle ya da böyle sampiyon olacak!!!!

Tabi sonra futbolcuların af edersin totosunu kaldıralım deplasmanda maç kazanmalarını bekleyelim bu adamlar çok açık maç seçiyorlar geçtiğimiz sezonların kaymağını yiyiyorlar asıl bunları görmemek için kör olmak lazım

öyle yada böyle şampiyon olacak ne . bu futbollamı şampiyon olacaklar. her deplasman maçında kahrediyorlar bizi.

Bu revizyon olayını ben dahil haftalarca yazan çok fazla insan var. Lütfen genelleme yaparak insanları galibiyet taraftarı ilan etmeyin.

Tabi sonra futbolcuların af edersin totosunu kaldıralım deplasmanda maç kazanmalarını bekleyelim bu adamlar çok açık maç seçiyorlar geçtiğimiz sezonların kaymağını yiyiyorlar asıl bunları görmemek için kör olmak lazım

Ya tgamam sinirlenmeyim diyorum ama gercekten zor tutuyorum kendimi. Icimi döksem buraya, en az bir 3 ay MYC yerim. Ondan zarzor kendimi tutmaya calisiyorum. Dogru diyorsun hemde nasil mac seciyorlar. Aralarinda 2-3 oyuncu var götünü yirtan gerisi yatiyor gercekten.

Kazmalardan kurtulmamız lazım. Bunlar:

Umut bulut, Aydın, Sabri, Burdisso, Salih, Ceyhun, Gökhan, Eray

İşi bitiklerden kurtulmamız lazım. Bunlar:

Drogba, Eboue, Balta

Kiraya gönderdiklerimizi toptan temizlemek lazım. Bunlar:

Amrabat, Dany, Sercan, Furkan, Yiğit, Engin

Şu bölgelere de takviye gerekir. Bunlar:

1) Selçuk'u yedek kulübesine gönderebilecek defansif yönü üst düzey bir - Orta saha (merkez)

2) Birisi banko diğeri yedek olmak üzere topla ilişkisi üst düzey 2 tane - Santrfor

3) Veysel'den daha kaliteli ileri geri çalışabilecek ciğersiz bir - Sağ bek

4) Genç, dinamik, hızlı, yetenekli, yaratıcı ve güçlü bir - Sol açık

5) Chedjou'nun yanına pozisyon bilgisi üst düzey uzun boylu tecrübeli bir - Stoper

6) Telles'i yedekleyebilecek bir - Sol bek

Bunlar gerçekleşse 10 sene arkamıza yaslanır rahat rahat maç seyrederiz

Arkadas baska takimlarin forvetleri topla bulustu mu ya donup dripling yapiyor, ya sut atiyor, ya guzel bir yere pas veriyor.

Bizimkiler topla bulustu mu arkalarini donmeleri mumkun degil, dripling falan zaten hak getire, bari iyi pas versinler diyorsun o da yok, e bos kaleye de atamiyorlar.

Tum bunlardan once zaten topu stop edemiyorlar stop.

Top stop etmekten aciz forvetlerimiz var.

Oyuna katkilari sifir. Bari bos kaleye topu yuvarla mubarek.

Tabi bir de ortasahada Selcuk efendimiz var.

Adam resmen oyun icinde saklaniyor, aman pas almayayim diye gidiyor rakibin arkasina arkasina.

Hizli cikabilecekken donuyor geriye pas veriyor. Adam resmen elfreni oldu ya.

Bugun biz defanstan ortasahadan top cikaramiyorsak, rakipten donen toplari alamiyorsak bence sorumlusu Selcuktur arkadas.

Hem Yekta hem Melo bugun ileri dogru oynamaya calistiklarini goruyorsunuz. Selcuk ne yapiyor, koca bir hic.

Arkadas param az diye bu kadar da takim frenlenmez ki ya. Anlasmasaydin o zaman bu paraya daha fazla isterim deseydin. Bugun bir pozisyonda Melo bile isyan etti artik adam.

Kimse de cikip vay efendim bir gol atsin gorursunuz falan demesin. Ben bir yildir sabrediyorum bunlari yazmayayim diye.

Sampiyon olmak isteyen oyuncu boyle oynamaz arkadas, bunlarin derdi baska.

Yeter ya.

Yabancı ambargosu dahi getirseler, Trabzon tayfasının alayı şutlanmalı.

Şu an Yekta rahatlıkla Selçuk'a alternatif olur. Hoca Selçuk'u bir süre yedek bırakırsa kendine gelebilir.

Birisinin de hocaya Umut ile Burak'ın aynı kadroda, aynı takımda ve hatta aynı ülkede oynamaması gerektiğini artık anlatması lazım.

Drogba, Eboue, Balta

1) Selçuk'u yedek kulübesine gönderebilecek defansif yönü üst düzey bir - Orta saha (merkez)

2) Birisi banko diğeri yedek olmak üzere topla ilişkisi üst düzey 2 tane - Santrfor

5) Chedjou'nun yanına pozisyon bilgisi üst düzey uzun boylu tecrübeli bir - Stoper

Bu yazıyı sakla; 2 madde gerçekleşsin ben her maça tribünde Türkiye'yi gezeceğim.. :D

Kesinlikle tas gibi bi forvet gerekiyor

Acik ve net .

Kantta gerekebilir

Salihe guvenirsek bek gozden gecirilebilir...

Bu sezonun en buuk problemi forvet dengesizligiydi.

4.2.3.1 e uygun elemanlar alinmasi gerekiyor

Bu yazıyı sakla; 2 madde gerçekleşsin ben her maça tribünde Türkiye'yi gezeceğim.. :D

aslında söylediklerim çok büyük mali külfet getirecek şeyler değil ama bunu görüp analiz edip uygulayabilecek ne teknik heyet var ne yönetim. hücum hattı kazmalardan oluşan bir takımdan sneijder'i çıkartıp sabri'yi alan adamdan ben ümidimi keserim. o yüzden mancini den böyle bir revizyon beklemiyorum ama umut fakirin ekmeği.

Bu sene aslinda hersey o kadar kolaydi ki. Bence 2 transfer daha yapsaydik sene basinda suan 6 puanla biz liderdik. Sene basinda alper potugu fenere kaptirmasaydik ve cenk tosunu alip umut ile buraga gozdagi verebilseydik iddaa ediyorum suan biz liderdik. Sene sonunda pek bir cacik olacagini sanmam yabanci kurali kalkmaz ise sikeciler seneyede sampiyon olurlar. Alacak yetenekli turk oyuncu kalmadi bence. Salih dursunlara 3m.euro verilen donemlerde yasiyoruz.

Drogba, Eboue, Balta

1) Yabancı olmak zorunda mümkün değil

2) 2 tane santrafor almak bir transfer döneminde mümkün değil. Heleki bahsettiğin vasıflardaki topçular 11 12 m düzeyinde piyasa yapmışken net hayal.

3) veyseli daha yeni aldık çocuk belki daha iyi oynayacak bu ne acele?

4) tek katıldığım kısım

5) Umarım Semih giderde arkasından ağlarız yine arda gibi.

6) Telles gibi bir adamın arkasında bekleyecek bir solbek olsaydı memlekette elli kere alınmıştı . geçen senenin 2. devresinde rieranın yedeği olarak oynardı büyük ihtimal

Birde Selçuk geldiği sene 10 senelik ortasaha problemimizi çözdüğümüzü söylüyorduk. Çözülmüş mü? Hayır

yazdıkların komple hayal .

Drogba, Eboue, Balta

Bunları 5 yabancı sınırı ile bulmaya imkan yok. Öyle bir Türk oyuncu portföyü yok zaten.

ab kuralı gelmeden 1 arpa boyu yol gidemeyiz seneye 5*0*3 ile daha kötü günler bizi bekliyor yapacak ilk iş gökhan inleri alıp selçuğu yedeğe çekeceksin birde ne yapıp edip nuri şahini alacaksın.

revizyon falan bilmem ama şu takıma bi GOLCÜ alsınlar yeter...golcü oyuncumuz olmadığından sene başından beri 10 küsur puan kaybettik...

Geri
Üst Alt