Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.984
- 10.804
- 2.838
2010-2011 tirabzonspor patentlilerin hepsi güle güle
diyeceğim de 5-0-3 varken hayal
Çeptalk
diyeceğim de 5-0-3 varken hayal
Çeptalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim taraftar kadar dengesiz bir taraftar grubu yoktur.
Bu hafta ohhh yeaaaah . Sonra puan kaybindan sonra hemen herkes asilir,kesilir. Bilmem 10 oyuncu gönderilmeli gerektedir. Fasa fiso. Bilmem ne. Oglum önce destek cikin lan biraz takima. Bazilari gider Muslera ya sallar, ki adam aylardir, daha da dogrusu 3 senedir o kadar macta kicimizi kurtardi ki. Iki hata yapinca hemen kesiyorlar. Sizin gibi taraftari napayim ben ??? Fenerliler bile köre kör baskanlarini destekliyor. Bunu dogru mu buluyorum?`HAYIR ASLA. Konu da bu degil zaten ama bizim taraftar grubu gercekten cok GARIP. Bir mac iyi oynayinca. Vaaay haftaya onu bunu da kelepir ederiz. SOnra puan kaybedince hemen dünyalar cöker,batar silinir. Ulan bi dengeniz olsun lan, biktim hep ayni seylerden. Futbolla ilgilenmeyen biri bunlari okusa, sanir ki biz yine 10/11 sezonundaki gibi yoklari oynuyoruz. Biz kötüysek FENER BIZDEN DAHA KÖTÜ. Ben hala takimimza güveniyorum. Tabi bende cok hoslanmiyorum böyle kolay kolay puan kaybetmelerimizden ama yinede bu takim sezon sonunda öyle ya da böyle sampiyon olacak!!!!
Bizim taraftar kadar dengesiz bir taraftar grubu yoktur.
Bu hafta ohhh yeaaaah . Sonra puan kaybindan sonra hemen herkes asilir,kesilir. Bilmem 10 oyuncu gönderilmeli gerektedir. Fasa fiso. Bilmem ne. Oglum önce destek cikin lan biraz takima. Bazilari gider Muslera ya sallar, ki adam aylardir, daha da dogrusu 3 senedir o kadar macta kicimizi kurtardi ki. Iki hata yapinca hemen kesiyorlar. Sizin gibi taraftari napayim ben ??? Fenerliler bile köre kör baskanlarini destekliyor. Bunu dogru mu buluyorum?`HAYIR ASLA. Konu da bu degil zaten ama bizim taraftar grubu gercekten cok GARIP. Bir mac iyi oynayinca. Vaaay haftaya onu bunu da kelepir ederiz. SOnra puan kaybedince hemen dünyalar cöker,batar silinir. Ulan bi dengeniz olsun lan, biktim hep ayni seylerden. Futbolla ilgilenmeyen biri bunlari okusa, sanir ki biz yine 10/11 sezonundaki gibi yoklari oynuyoruz. Biz kötüysek FENER BIZDEN DAHA KÖTÜ. Ben hala takimimza güveniyorum. Tabi bende cok hoslanmiyorum böyle kolay kolay puan kaybetmelerimizden ama yinede bu takim sezon sonunda öyle ya da böyle sampiyon olacak!!!!
Tabi sonra futbolcuların af edersin totosunu kaldıralım deplasmanda maç kazanmalarını bekleyelim bu adamlar çok açık maç seçiyorlar geçtiğimiz sezonların kaymağını yiyiyorlar asıl bunları görmemek için kör olmak lazım
Kazmalardan kurtulmamız lazım. Bunlar:
Umut bulut, Aydın, Sabri, Burdisso, Salih, Ceyhun, Gökhan, Eray
İşi bitiklerden kurtulmamız lazım. Bunlar:
Drogba, Eboue, Balta
Kiraya gönderdiklerimizi toptan temizlemek lazım. Bunlar:
Amrabat, Dany, Sercan, Furkan, Yiğit, Engin
Şu bölgelere de takviye gerekir. Bunlar:
1) Selçuk'u yedek kulübesine gönderebilecek defansif yönü üst düzey bir - Orta saha (merkez)
2) Birisi banko diğeri yedek olmak üzere topla ilişkisi üst düzey 2 tane - Santrfor
3) Veysel'den daha kaliteli ileri geri çalışabilecek ciğersiz bir - Sağ bek
4) Genç, dinamik, hızlı, yetenekli, yaratıcı ve güçlü bir - Sol açık
5) Chedjou'nun yanına pozisyon bilgisi üst düzey uzun boylu tecrübeli bir - Stoper
6) Telles'i yedekleyebilecek bir - Sol bek
Bunlar gerçekleşse 10 sene arkamıza yaslanır rahat rahat maç seyrederiz
Bu yazıyı sakla; 2 madde gerçekleşsin ben her maça tribünde Türkiye'yi gezeceğim..![]()
Drogba, Eboue, Balta
1) Selçuk'u yedek kulübesine gönderebilecek defansif yönü üst düzey bir - Orta saha (merkez)
2) Birisi banko diğeri yedek olmak üzere topla ilişkisi üst düzey 2 tane - Santrfor
5) Chedjou'nun yanına pozisyon bilgisi üst düzey uzun boylu tecrübeli bir - Stoper
Drogba, Eboue, Balta