sezon sonu sabri sarıoğlu ile sözleşme uzatılacağı gerçeği

Tamam son senesinde verimi çok düştü ama oynadığı ilk 2 yıl kulüp tarihinin görebileceği en iyi bek performansını sergileyen eboue kullanılmıyor ama medyada ses yok...10 yılda eboenin yarısı kadar şu kulübe faydası dokunmamış sabri efendi için ise medyadaki yerli sevicileri sayesinde ne acıklı hikayeler yazıldı.

İşte işin özü budur...Medya daha doğrusu fener medyası yerli oyuncularımızı o kadar güzel şişiriyor ki bazı taraftarlar sabriyi ülkenin en iyi beki,burakı benzema ayarında golcü,selçuku maestro zannediyor..Bu zihniyet kırılmadıkça bu takımdan bir halt olmayacak.

...Sabri ile sözleşme uzatan da kötü niyetlidir.

yedekde kalmasini saglardim. sonucda 14 tane türk oyuncu lazim kadroda seneyede.
yedekde veya antrenmanlarda faydali olur bu saaten sonra.
yedekden oyuna girdigi hemen hemen tüm maclarda etkili olmusdur sabri üstelik.

maxi pareira gelsin.

Mehmet Ocak'in 1000.ci accountu ne zaman banlayacaksiniz modlar

Tabiki de uzatilacaktir. Beyimizin araba koleksiyonuna yeni araclar lazim.

Bu beceriksizlik ile buralara kadar gelmesi gercekten inanilir gibi degil.

Yabancı sınırı da yok iken hazır,Siirt Köy Hizmetleri YSE Spor'a yada ne bileyim Tepecik Fırat Pen Spor'a falan kiralanabilir.Ne sözleşme uzatması alla sen yetmedi mi kaç senedir sömürdüğü Galatasaray'ı doymadı mı hala,Eczaneler ile anlaşma falan mı yaptı Kanser olmamızı isteyip hapçı olalım diye.

başkan olsam sabrinin bonservisine abartmıyorum 1 tl yazardım ...evet sadece ve sadece 1 tl.
nasıl ki takımın torpil yaptırıp sağ kanadını felç edip bitirdiyse ben de onurunu haysiyetini 1 tlye bitirirdim.

ünal aysalın doğru hamleleri vardı aslında
ama hataları da vardı
bazı şeyleri hesap etmeden girişti bu hamlelere, o yüzden başarılı olamadı

evladımız oldugu icin tabiki 3 yıl daha uzatmamız gerekir yaninda aydinla da 5 yıl imzalamak sart

Maçları izleyemeyeceksin gibi duruyor amma..
Sözümün arkasındayım, sağ bek taraftarıyım bundan böyle ne zaman gelir o zaman izlerim. Zaten izlemeye değer bir şey olmayacağı aşikar, bugün burda Hamza'yı Dursu'u savunanlar bile 4. haftadan sonra "futbol aptal oyunu zaten, soğudum" filan derler özel hayatlarında.

kardeşim adam 30 yaşına gelmiş yıllardır bilmez mi takımını.. helal olsun

Bu sezon iyi oynadı bu konuyu çok uzattik diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt