Sezon Sonu Takıma Kazandırılması Gereken Yerli Oyuncular

Gökhan Töre ve Hakan Çolhanoğlu'nun alınması lazım.

Kaleci olarak Eray ve Ufuk'u gönderip yerine Sinan Bolat'ı almak

Sol bek olarak Hakan Baltayı gönderip Erdin Demir'i almak

Stoper olarak Ömer Toprak'ı almak

Sağ bek olarak Salih Dursun'u gönderip Tarık Çamdal'ı almak

Orta Saha olarak Ceyhun'u ve Selçuk'u gönderip Hakan Çalhanoğlu'nu ve Gökhan İnler'i almak

Forvet olarak Umut'u veya Burak'ı gönderip yerine Eren Derdiyok'u almak

BU KADAR MI ZOR !

Gökhan İnler(Tolgay Arslan),Hakan Çalhanoğlu,İshak Doğan,Deniz Yılmaz,Tarık Çamdal

Bilmiyorum da sene sonu Burak'ı satıcaz diye düşünüyorum. Drogba da gidiyor zaten. Öncelikle Drogba'nın yerine sağlam bir yabancı santrafor almak şart. Arkasına da Sneijder'i monte edip tek forvetli sisteme dönmemiz lazım.

Mevcut durumda alınacak Türk santrafor Eren Derdiyok'tur bence. Takımında vazgeçilmez biri değil. Umut da var zaten yedekte. İyi rotasyon olur.

Bunların dışında sağlam bir Türk stoper ve Türk ortasaha bakılmalı. Ortasaha İnler olabilir. Fakat o da takımında vazgeçilmez durumda şuan. Rafa'nın sistemine iyi uyum sağladı. Kolay bırakmazlar.

Onların dışında da Arda, Nuri ve Hakan'ın geleceğini düşünmüyorum. Sene sonu Dortmund Nuri'nin bonservisini bir şekilde alır zaten Real'den. Hakan'ın da takımında ayrılırsa bile bize geleceğini düşünmüyorum. Bundesliga'da kalır veya başka bir lige gider. La Liga onun için ideal bence. Valencia, Sevilla falan onun için ideal takımlar. Arda'nın zaten şu şartlarda gelmesi mümkün değil. Aslan'lar gibi oynuyor orda. Gelmesini kesinlikle isterim ama orda da kalsın. Gururlandırmaya devam etsin bizi.

daha önce de töre dedim garip tepkiler oldu,arenadaki bjk maçından sonra kesin alınmalı, adamın ayağından top alınmıyor, oyunun iki yönünüde oynuyor,işleyen bir takımda daha çok iş yapacaktır

Hakan Çalhanoğlu, Aras Özbiliz, Aytaç Kara, Gökhan Töre, Ömer Bayram, İshak Doğan, Serdar Gürler, Tolgay Arslan...

Geri
Üst Alt