Sezon Sonuna Kadar Kaç Puan Toplarız?

Bu hafta sonu Akhisar ve Kasimpasa kazanirsa 8.siraya düsüyoruz yine.

5. olamadıktan sonra çok da bir önemi yok ki,asıl önemli olan Osmanlı ne yapacak bence.Fark 4-5 bandına çıkarsa iş biter,kupadan başka şansımız kalmaz.

Dün kazanacagimiz maci, kendi enayiligimiz yüzünden verdik. Bence bitti 5.lik hayelleri bundan sonra.

Kupa kaldi tek yol olarak.

Kasimpasa ile oynuyorlarmis deplasmanda, muhtemelen alamazlar o maci.

Osmanlı (47):

Kasımpaşa (D)
Bursa
Beşiktaş (D)
Akhisar

Galatasaray (45):

Beşiktaş
Akhisar (D)
Kayseri

İkili averaj iki maçı da Osmanlı kazandığı için onlarda,puan eşitliğinde üzerimizdeler.5. olabilir miyiz buradan,zor.

Kimmiş Fener de bize bırakmayacakmış,kaç kupa almış tarihinde,hele de bizden?Önce final oynamayı öğrensin Fener de sonra bizden kupa alabilir belki.

bu dedigine su an sende inanmiyorsun, özellikle sampiyonlugu kaybetsinler sen ozaman gör, arenadaki maci hatirliyorumda kac pozisyona girdi adamlar cok sansliydik. fener macina kalirsa ben yenecegimizi düsünmüyorum kötü bursa macini gördükten sonra

bu dedigine su an sende inanmiyorsun, özellikle sampiyonlugu kaybetsinler sen ozaman gör, arenadaki maci hatirliyorumda kac pozisyona girdi adamlar cok sansliydik. fener macina kalirsa ben yenecegimizi düsünmüyorum kötü bursa macini gördükten sonra

O maçla bu maçın havası çok farklı olacak neticede bu bir final maçı olacak,şu Fener'i de büyütmeyin,sizin abarttığınız kadar iyi değiller kesinlikle.İyi ki 2-3 maçtır pozisyona giriyorlar.

Bütün kalbimle inanıyorum,26 Mayıs tarihinde 17. Türkiye Kupa'mızı havaya kaldıracağız.

O maçla bu maçın havası çok farklı olacak neticede bu bir final maçı olacak,şu Fener'i de büyütmeyin,sizin abarttığınız kadar iyi değiller kesinlikle.İyi ki 2-3 maçtır pozisyona giriyorlar.

Bütün kalbimle inanıyorum,26 Mayıs tarihinde 17. Türkiye Kupa'mızı havaya kaldıracağız.

ben zaten fenerle bjknin iyi oldugunu demiyorumki biz biraz daha kimildayabilseydik biz bu sene yine sampiyonduk ama bizim takimin
ruhu kaybolmus, skldim her mac delirmekten biseyde yapamiyoruz bu daha aci! bide avrupaya gitme hakki kazanamazsak bekle 3sene!!!!!

ben zaten fenerle bjknin iyi oldugunu demiyorumki biz biraz daha kimildayabilseydik biz bu sene yine sampiyonduk ana bizim takimin
ruhu kaybolmus, skldim her mac delirmekten biseyde yapamiyoruz bu daha aci! bide avrupaya gitme hakki kazanamazsak bekle 3sene!!!!!

Ligde topçular kendilerini sıkmıyorlar pek,Galatasaray gibi bir takımda Avrupa cezası da olsa kimseyi 5. olmaya oynamak motive etmez.Ama işin ucunda kupa varsa iş 180 derece değişir.Lig maçlarında gördüğün futbol,kupa maçlarına bir ayna olamaz asla.

Ligde topçular kendilerini sıkmıyorlar pek,Galatasaray gibi bir takımda Avrupa cezası da olsa kimseyi 5. olmaya oynamak motive etmez.Ama işin ucunda kupa varsa iş 180 derece değişir.Lig maçlarında gördüğün futbol,kupa maçlarına bir ayna olamaz asla.

bu inancinla insallah hayal kirikligina ugramassin kardesim bütün kalbimle destekliyorum inancini insallah cöplük ordusu kulak verir!

ChRPKVPWgAAslbk.jpg

Geri
Üst Alt