Sezon Sonunda Hangi Oyuncular Gitmeli, Hangi Oyuncular Gelmeli ?

Cevap: Sezon Sonunda Hangi Oyuncular Gitmeli, Hangi Oyuncular Gelmeli ?

ADNAN POLAT:BAŞKAN

ADNAN SEZGİN:SPORTİF DİREKTÖR

En büyük oyuncu bunlar beyler,bunlar tiyatroya veya sinemaya transfer olmadıkça biz daha çok sayfa eskitiriz.

sezon sonu beklenmeden, rezil rüsfa edercesine mustafa sarp, ayhan ve hakan balta yollanmalı...

En büyük oyuncu bunlar beyler,bunlar tiyatroya veya sinemaya transfer olmadıkça biz daha çok sayfa eskitiriz.

olay budur gönderecek alcak adam nerdeki biz gönderip alalım burada :)

:yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::yenieek::animation::animation::animation::sopa::sopa:

Ayhan,Balta,Barış,Sarp,Zapata,Kewell,İnsua,Aydın,Gökhan Zan gitmeli yerlerine Çok kaliteli 1 tane ön libero 1 tane ofansif orta saha 1 tane sağ kanat 1 tane yerli forvet 1 tane kaleci 1 tane stoper 1 tane de sol bek alınmalı

Ayhan,Balta,Barış,Sarp,Zapata,Kewell,İnsua,Aydın,Gökhan Zan gitmeli yerlerine Çok kaliteli 1 tane ön libero 1 tane ofansif orta saha 1 tane sağ kanat 1 tane yerli forvet 1 tane kaleci 1 tane stoper 1 tane de sol bek alınmalı

aynen katılmakla birlikte, Adnan sezgin yollanmalı ve bunları transfer edecek yeni bir yönetim kurulu gelmeli!!

Yönetim, teknik direktör, G.Zan, Aydın, İnsua, Zapata, Kewell, Mustafa, Barış, Ayhan, H.Balta, Aykut gitmeli. 2 tane orta saha 1 sol bek 1 kaleci 1 stoper 1 forvet 1 kanat oyuncusu bide Abdullah Avcı alınmalı.

Öncelikle Ayhan Akman, Hakan Balta, Mustafa Sarp, Zapata, Aykut, Gökhan Zan gibi yaş haddini aşmış vede Galatasaray'a katkı sağlayamayan futbolcularla yollar ayrılmalı.

Daha sonra Türkiye'deki misyonunu tamamladığını düşündüğüm ve elimizde patlamak üzere olan Arda Turan'a gelen teklifler acilen değerlendirilmeli. Yine yurtdışına gitmek istediğini açıkca söyleyen ve burada mutsuz olan Servet Çetin'e gelen teklifler de değerlendirilmeli.

Barış Özbek, Serkan Kurtuluş, Ufuk Ceylan, Aydın Yılmaz gibi isimler ise sırf genç oldukları için bir şansı daha hak ediyorlar, en azından iyi birer yedek olabilirler.

Lucas Neill defans oyuncusu olduğu için 35-36 yaşına kadar oynayabilir, Harry Kewell ise düzenli oynayamasa bile, maç başı ücret şeklinde anlaşılarak 1-2 sene daha takımda tutulmalı ki gençlere tecrubelerini aktarabilsin. Milan Baros ile yola devam edilmeli ancak mutlaka yavaş yavaş onun yerini alacak vede Hakan Şükür potansiyeli olan bir yerli golcü takıma kazandırılmalı ( Sercan yıldırım olabilir… )

Altyapıdan 4-5 oyuncu takıma kazandırılmalı, Yurtdışındaki kaliteli gurbetçileri araştıran bir ekip kurulmalı ve genç gurbetçilere yatırım yapılmalı.

Stancu'nun kumaşı iyi ilerde astronomik bir ücretle avrupa’ya satılabilir, Culio ve Cana ile de yola devam edilmeli.

Bu takımın en eski oyuncusu olan Sabri birinci kaptan, Neill ve Cana ise 2. 3. Kaptanlar olmalı.

Adnan sezgin’in görevine derhal son verilmeli, onun yerine futbolun başına tamamen futboldan sorumlu olacak ve takımın hocasıyla uyum içinde çalışacak, futboldan gerçek anlamda anlayan ve futbolun içinden gelen bir yetkili getirilmeli ve yönetim de bu kişiye ne olursa olsun müdahale etmeyeceğine, işine karışmayacağına teminat vermeli.

Hagi’ye teşekkür edilmeli ve takımın başına Fatih Terim, Abdullah Avcı, Tugay Kerimoğlu gibi ‘’yerli’’ bir hoca getirilmeli ve takımı yeniden kuracak bu hocaya en az 2-3 yıl şans tanınmalı ve işine karışılmamalı. Hoca konusunda mantıtğım Abdullah Avcı, gönlüm ise Fatih hoca yada Tugay’dan yana.

Galatasaray'ın 2000 yılına dönüş reçetesi budur.

Gitmesi gereken futbolcularımız;

Ayhan Akman,Barış Özbek,Hakan Kadir Balta,Mustafa Sarp,Aydın Yılmaz,Servet Çetin.

Bu oyuncuların gönderilmesi bile ,başlı başına bir diriliştir.

+1905;) +yanlarında kimi getirdilerse yonetici olarak hepsini alıp da gitsinler..

Mehmet Ekici,Hamit Altıntop,Selçuk inan,Volkan Şen,Sercan Yıldırım,Mustafa Pektemek,Sezer Öztürk,Tunay Torun,Serdar Kesimal,Hasan ALi bunlardan minimum 3 tanesini almalıyız

Gitmesi gerekenler: Yönetim Hagi Aydın Sarp Zan Balta Arda Servet Barış Ayhan Kewell Baros Neill Aykut Ufuk Zapata Çağlar Serkan Insua Mehmet Batdal Musa Çağıran Misimovic

Gelmesi gerekenler: Paralı Yönetim Martin O’Neill Tunay Torun Gökhan İnler Taner Yalçın Mehmet Ekici Hasan Ali Kaldırım Ömer Toprak Sinan Bolat Serdar Taşçı Volkan Şen Ochoa Bougherra Boussoufa Axel Witsel Eljero Elio Djibril Cisse

Kalması Gerekenler: Sabri Pino Kazım Yekta Culio Cana Stancu

Alt Yapıdan A Takıma alıştırılması gerekenler: Berkin Kamil, Emirhan,Ahmet Kesim,Cumhur,Cem Sultan

Aklıma Sağ bek e alternatif gelmedi gelsin editleyeceğim:D

o değilde ibo serbest kalmış seneye bize gelirse şimdiden söyleyim sakin olun :D:D

sezgin kaçırmaz deliyi hemen alır, bedava sirke baldan talıdır deyip sir yaptılar takımı, hokkabaz çok topçu yok bizde.

zapata,aykut,balta,barış,ayhan,mustafa,aydın,servet,zan,misimovic,kewell,yönetim---->Gitmeli.

Hagi de gidebilir ama gitmelimidir tartışılır.

yahu sağbek(sabri) sağbek değil. stoper (servet) bi stoperde eksik olan herşey onda mevcut. solbek(balta)adam kaçırmada üzerine yok. kaleci ne b.k yesin abi. de santic napolide kaplan gibi ama bizde nasıldı ? demek ki bi yerlerde köklü değişiklik lazım! ha bu ufuk yada zapatayı savunduğum anlamına gelmez ama bu defans ve ortasaha hattına sahipken herkese boyun eğeriz üzülerek söylüyorum herkese.

Önceden anadolu takımları vasatken bu kadro yeterli geliyordu ama artık anadolu takımlarının hepsi ayrı birer süpriz

En başta gitmesi gereken kişi Hagi.Misimovic'le ilgili sabit fikirliliği gösterdi.Bu adam büyük takım hocalığı yapamaz bu artık belli.Oyuncu çok ciddi bir saygısızlık yapmadıktan sonra sen kadrondaki herkesi kazanmak zorundasın,yoksa hoca falan değilsin.

Bunun haricinde de durum çok kritik.Türkiye'deki Türk oyuncuların en iyileri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta.Onları zaten alamazsın.Diğer oyuncuları almaya kalkınca da Anadolu kulüpleri olmayacak fiyatlar istiyorlar,o paraları versen bir türlü vermesen bir türlü.Gurbetçiler desen,iyi olanları haklı olarak Türkiye'ye gelmek istemiyor.

O yüzden bu Yaz yine yabancı transferine yüklenmemiz gerekecek gibi.Kewell'ı çok seviyorum,Pino'yu da çok beğeniyorum ama onlar bile olsa ciddi sakatlık sorunu olan bütün oyuncularla yolumuzu ayırmak zorundayız.Kalitesi belli bir seviyenin altında olan hiçbir yabancı bu takımda oynamamalı,Zapata gibi.Artık kelepir transferlerden kesinlikle vazgeçmeliyiz.Bunun bir faydası yok işte zorlamanın manası da yok.Almanya'dan,Fransa'dan ve İtalya'dan (hatta bulursak İngiltere ve İspanya'dan) gerekirse her birine 10-15 milyon euro bonservis, 3-5 milyon yıllık verip sağlam,istikrarlı 3-4 tane yabancı oyuncu almak zorundayız.Artık o 11 Türkle şampiyon olma devirleri falan geçti, burada başarılı olsan Avrupa'da dökülüyorsun.

Benim fikrime göre bunları yapmazsak gelecek 3-4 yıl daha bu takım sırtını doğrultamaz.Ki bu söylediklerim de asgari gereklilikler.

2011/2012 galatasaray

gidecekler:

zapata-aykut-ufuk-gökhan zan-servet-hakan balta-insua-mustafa sarp-ayhan akman-barış özbek-aydın yılmaz-misimovic-mehmet batdal

gelecekler:

diego alves-serdar kesimal-barış başdağ-hasan ali-murat ceylan-yasin pehlivan-gökhan inler-volkan şen-kim kalström-şahin aygüneş-iskender alın-ömer toprak-ersan adem.

-------------------------------diego alves-------------------------------------

sabri-------------serdar---------------------------neill--------------hasan ali--

-------------------------------cana-------------------------------------------

--------------------g.inler------------------kalström---------------------------

volkan şen-----------------------------------------------------------arda-----

-----------------------------baros---------------------------------------------

yedekler:emirhan-ömer toprak-çağlar-murat-yasin-pino-stancu

Gidecek oyuncu çok.

Ancak özgüvenini yitirmiş bu takımdan başarı için önümüzdeki sezonu beklemeli.

Şu an Galatasaray bir enkaz olarak görülüyor. Ama 3-5 doğru transferle ben bu takımın çok iyi olacağına inanıyorum.

Elde verim alınamayan çok iyi oyuncular var. Kurulan kadrolardan herkes sıkıldı. O yüzden isim vermiyorum ama sihirli bir dokunuş için doğru harcanan bir 20 milyon EU ve takımın kimyasına uyum sağlayacak bir teknik direktör yetecektir diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt