GSC Anket Sezonun Kare Ası ( En Fazla 4 Oy )

Sezonun Kare Ası ( En Fazla 4 Oy )

• Muslera

• Abdülkerim

• Torreira

• Mertens

• Barış

• İcardi

• Kerem Demirbay

• Davinson Sanchez

• Nelsson

• Kaan Ayhan

• Kerem Aktürkoğlu

• Zaha

• Ziyech

• Diğer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
4 + 1 olsa aldigi paradan bagimsiz Zaha derdim. 5 maci ( Ankara, 2 pasa, Ts ve Antep) tek basina aldi. Gecen seneki Gomis oldu. Yine de acil gitmeli

1)Barış
2)Muslera
3)Mertens
4)Abdulkerim

Sezonun adamı Barış Alper
Sezonun yaşlı adamı Mertens
Sezonun dinamosu Torreira
Sezonun ırzına geçen İcardi

Denklem basit
Barış = Mertens > Torreira = Muslera > Icardi

Mertens, Barış, Torreira, Muslera bunlardan 1'i ortalama altı performans sergilese şampiyon olamazdık Icardi'nin bu sene sırtladığı çok fazla maç yok geçen senenin altında kaldı ama 4+1 dersek Icardi'yi eklerdim.

Muslera
Torreira
İcardi (kral sure aldigi 47 macta 44 kere skora etki etmis)
Son donemini saymazsak Kero.

Muslera barış mertens icardi

Toreria yazacaktım bu sene tek ortasahaydi ama musleranin yine kritik kurtarislari vardi

Açıkçası en kolay ve ilk seçtiğim isim Barış Alper Yılmaz'dı. Tüm maçları takip eden bir Galatasaraylının ilk seçeceği oyuncu olmalı net. Her yerde vardı ve en önemli hep zor zamanda vardı. Tam sıkıştık derken zorlaya zorlaya attığı/attırdığı en az 4-5 gol vardır.

2. isim ise Mertens'di. Özellikle sezonun ikinci yarısındaki periyodu aldı götürdü. Birçok maçı çözdü, enerjisi ile katkı sağladı.

Torreira'yı pas geçmek olmaz. Kerem Demirbay'ın mevcut durumunu düşününce savunma anlamında tek kale olarak orta sahada kaldı ve derbinin tek mücadele eden adamıydı. Bizim için çok kritik bir rolde.

4. isimde çok zorlandım Muslera ve Icardi arasında. Belki Kaan ile Nelsson 'da değerlendirilebilirdi. Ama Muslera daha ağır bastı, evet Icardi 25 gol attı. Dün maçı kalitesi ile bitiren adamdı ama bu sene geçen seneki mücadelesi, diriliği, ayakta kalması yoktu maalesef. Sakatlık büyük etken olabilir tabi. Sezonun kırılma anlarını değerlendirirsek Muslera bir adım daha önde geldi onu seçtim.

Icardi öyle bir geçen sezon yaşattı ki. Geçen seneki Icardinin yerini Icardi bile dolduramaz deniyordu, biraz da öyle oldu.

BAY, Lucas, Nando ve yaşı dikkate alınca Dries. İcardi ise hemen ardından.

Tartışmasız bir numara Barış diğerleri sırasıyla İcardi, Mertens ve Nelsson

Once olmazsa olmaz isimleri koyalim. Barış torreira icardi uclusu bence herkesin listesinde olmali. 4.olarak ben muslera dedim ama mertensin son 7-8 haftasi da listeye sokar kendisini

Geri
Üst Alt