Açıkçası en kolay ve ilk seçtiğim isim Barış Alper Yılmaz'dı. Tüm maçları takip eden bir Galatasaraylının ilk seçeceği oyuncu olmalı net. Her yerde vardı ve en önemli hep zor zamanda vardı. Tam sıkıştık derken zorlaya zorlaya attığı/attırdığı en az 4-5 gol vardır.
2. isim ise Mertens'di. Özellikle sezonun ikinci yarısındaki periyodu aldı götürdü. Birçok maçı çözdü, enerjisi ile katkı sağladı.
Torreira'yı pas geçmek olmaz. Kerem Demirbay'ın mevcut durumunu düşününce savunma anlamında tek kale olarak orta sahada kaldı ve derbinin tek mücadele eden adamıydı. Bizim için çok kritik bir rolde.
4. isimde çok zorlandım Muslera ve Icardi arasında. Belki Kaan ile Nelsson 'da değerlendirilebilirdi. Ama Muslera daha ağır bastı, evet Icardi 25 gol attı. Dün maçı kalitesi ile bitiren adamdı ama bu sene geçen seneki mücadelesi, diriliği, ayakta kalması yoktu maalesef. Sakatlık büyük etken olabilir tabi. Sezonun kırılma anlarını değerlendirirsek Muslera bir adım daha önde geldi onu seçtim.
Icardi öyle bir geçen sezon yaşattı ki. Geçen seneki Icardinin yerini Icardi bile dolduramaz deniyordu, biraz da öyle oldu.