Sezonun Kırılma Noktası

Sinan Bilgin

Cezalı
Sizce nerelerdeydi ?

Mac olabilir , bir baska sizce onemli detay olabilir . Bir gol veya orn. teknik ekip ya da yonetim degisikligi olabilir vesaire

Benim aklima ilk etapta 10-15 kalem sey geldi

Fakat birinci siraya , oldukca dezavantajli duruma dusecegimiz haftalarda bizim disimizdaki 3 derbinin o haftalarda istedigimiz gibi bitmis olmasi

Basaksehir palazlanirken fb kafasina vurdu
Fb tam ruzgari arkasina aldi, bjk durdurdu
Bjk en kritik macinda basaksehire yenildi

Ikinci siraya fb bjk kupa eslesmesini koyarim

Ucuncu de fiksturde trabzon basaksehir ve bjk maclarinin sezon sonuna ve hep ic sahaya denk gelmesi derim

Tudorun gidişi terimin gelişi net gerisi hava cıva tudor kalsaydı bu takım 4.bile zor olurdu.

Oyuncularimizin malatya macini satarak tudorun ipini cekmeleri sonra da dursun lesinin secime gitmesi ile 1 ay icinde dursundan kurtulup ftye kavusmamiz olarak dusunuyorum, sn sinan bey

Tudor bir hafta daha geç gönderilse,şampiyon olamazdık. Bir de Gençlerbirliği maçı bizi kamçıladı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kesinlikle 20 Ocak erken seçimi.Mustafa Cengiz'le beraber Albayrak'ın gelmesi kırılma noktası.Orada anladım şampiyonluğu.

Gudubet Özbek'in giderayak yaptığı en büyük işi saymazsam, 26. haftada Kadıköy'de yenilmememiz ve aynı haftadaki Başakşehir - Bjk maçını Başakşehir'in kazanması diyebilirim. Bu sonuçlarla hem fener'in umutları kırıldı, hem de daha büyük tehdit olabilecek bjk, biz zorlu fikstüre girerken başakşehir'i yenseydi 1 puan arkamızda olacaktı. O ana kadar gergin gözüken Fatih hoca, 26. haftadaki sonuçlardan sonra gülücükler saçmaya ve bence buradan itibaren şampiyonluğa inanmaya başladı.

Fener maçıdır.O maç kaybedilseydi bu kadar diri kalamazdık zorlu fikstürde.Orda yenilmemek işi bitirdi

Fener maçıdır.O maç kaybedilseydi bu kadar diri kalamazdık zorlu fikstürde.Orda yenilmemek işi bitirdi

eyw ahbab ben de renktaslarima ozlem duydum
neyseki CHAMP olarak chat yapabilme imkanina haiz olmus durumdayiz :ka:yoksa en son hatirladigim millet cesitli konularda birbirine kaymak icin maglubiyet bekliyordu . :unsure: (STRESSli times)
Umarım gelecek sezon yolumuza gümbür gümbür emin adımlarla devam ederiz kimse de totem yapmak zorunda kalmaz :D

Ben gomis in penaltisi gol olmasaydi da golu bulurduk ya da 0-0 bitirirdik dusuncesine katilmiyorum

Pastanin kremasi gibi goruluyor bu gol ama bence pastanin kendisi

Tabi bilinemez ama bu gol olmasaydi ligi 3 uncu bitirme olasiligimiz oldukca yuksekti

Net bir sekilde Tudor denen Hirvat hiyarinin kicina tekmeyi yemesi.

Albayrak'in ve Imparator'un göreve gelmeleri ve sinan gümüs'ün son dakika golleri

Can Topsakal'ın fatih terim'i istememesi ve yönetimi dağıtma girişimi bizi kurtardı hem kendisinden hem de başarısızlıktan...

Geri
Üst Alt