# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

direksiyon alsa gezse minibüsüne binen çok olur eminim, bu benim görüşüm kendimce haklı sebeplerim var sen sebep belirtmeksizin aklınca(!) alaycı cevap yazıyorsun.zamanında aurelio dan nasıl olduysa nondadan da olur

aslında ön liberoya nondayı koymak yerine zaten agır bir adam yani futbolda kaliteli takımların golcüleri genelde hem hızlı hem bitiricidirler ki Galatasaray barcelona manchester degildir diyorsak ki bence Barcelona Manchesterle eşit bir camia ancak futbolcu kaitesi ve basarılar olarak o düzeyde degil takım o zaman ya bitirici ya hızlı olabilir ki nonda cok bitirici degil hızlı degil yani yollanabilir ve yerine iyi forvet alınabilir

aslında ön liberoya nondayı koymak yerine zaten agır bir adam yani futbolda kaliteli takımların golcüleri genelde hem hızlı hem bitiricidirler ki Galatasaray barcelona manchester degildir diyorsak ki bence Barcelona Manchesterle eşit bir camia ancak futbolcu kaitesi ve basarılar olarak o düzeyde degil takım o zaman ya bitirici ya hızlı olabilir ki nonda cok bitirici degil hızlı degil yani yollanabilir ve yerine iyi forvet alınabilir

Sen Drogbaları izlemeye , CL şampiyonluğu hayelleri kurmaya devam et Targutay :)

Sadece bitiricilik ve hız değil kardeşim olay

Oyun zekası , top tutma , fizik gücü bunlarda önemli etken ve Nonda´dada bitiricilik var

Nonda süratli bir futbolcuydu ama geçirdiği ağır sakatlıklar sonucunda sürati kayboldu

Ama sen uçmuşsun kusura bakma CL Şampiyonluğu falan Nonda´dan Drogba gibi oynamasını beklemeler falan

Galatasaray CLyi ancak 10 sene sonra alabilir fazla uçmaya gerek yok

Sen Drogbaları izlemeye , CL şampiyonluğu hayelleri kurmaya devam et Targutay :)

Sadece bitiricilik ve hız değil kardeşim olay

Oyun zekası , top tutma , fizik gücü bunlarda önemli etken ve Nonda´dada bitiricilik var

Nonda süratli bir futbolcuydu ama geçirdiği ağır sakatlıklar sonucunda sürati kayboldu

Ama sen uçmuşsun kusura bakma CL Şampiyonluğu falan Nonda´dan Drogba gibi oynamasını beklemeler falan

Galatasaray CLyi ancak 10 sene sonra alabilir fazla uçmaya gerek yok

Banane birader 10 sene önce hızlıysa su anda Galatasarayda oynuyor ve para alıyor sen takımını kücümse

Camia olarak ne Barcadan Ne Manchesterden alttayız

Ancak başarılar ve futbolcu kalitesi olarak yarıları kadarız

Birde dövecek edasıyla yorum yazmazsan sevinirim

Ayrıca Nondayı gercekten severim efendi bir futbolcudur ancak katkısı cok olmuyor

Ayrıca her Galatasaraylı aynı düsünmek zorunda degildir

Mesela Servet Zan gibi adamlarıda hic begenmem bu kadar

Banane birader 10 sene önce hızlıysa su anda Galatasarayda oynuyor ve para alıyor sen takımını kücümse

Camia olarak ne Barcadan Ne Manchesterden alttayız

Ancak başarılar ve futbolcu kalitesi olarak yarıları kadarız

Birde dövecek edasıyla yorum yazmazsan sevinirim

Ayrıca Nondayı gercekten severim efendi bir futbolcudur ancak katkısı cok olmuyor

Ayrıca her Galatasaraylı aynı düsünmek zorunda degildir

Mesela Servet Zan gibi adamlarıda hic begenmem bu kadar

Tabi ki aynı düşünmek zorunda değil ayrıca dövecek edasıylada yorum yapmıyorum

Ama Nonda´yı öyle bir anlatıyorsunki tanımayan Ali Lukunku sanacak

Am sen Şampiyonlar Ligini istiyorsun ama sadece Nondayı değiştirmekle olmaz işte o kupayı almak

Chelsea maçını izledin mi sol bek Asley Cole nasıl oynuyor ? Balta mı ? Cole mu ?

Yani bütün takımı komple yenilemeliyiz o kupayı almak için

Not : Chelsea demişken bende senin gibi Drogba hayranıyım müthiş bir firikik golu attı ağzım açık kaldı Dünyanın en iyi forveti bence İbrahimovic´dende Torres´dende iyi Ama 30 küsur yaşında . Keşke biraz daha genç olsaydıda daha uzun senelere izliyebilseydik şu adamı :)

Nonda'nın bugün işi zor samimi olmak gerekirse.Yunan savunması çok katıdır.Başarılar Nonda.

Tabi ki aynı düşünmek zorunda değil ayrıca dövecek edasıylada yorum yapmıyorum

Ama Nonda´yı öyle bir anlatıyorsunki tanımayan Ali Lukunku sanacak

Am sen Şampiyonlar Ligini istiyorsun ama sadece Nondayı değiştirmekle olmaz işte o kupayı almak

Chelsea maçını izledin mi sol bek Asley Cole nasıl oynuyor ? Balta mı ? Cole mu ?

Yani bütün takımı komple yenilemeliyiz o kupayı almak için

Not : Chelsea demişken bende senin gibi Drogba hayranıyım müthiş bir firikik golu attı ağzım açık kaldı Dünyanın en iyi forveti bence İbrahimovic´dende Torres´dende iyi Ama 30 küsur yaşında . Keşke biraz daha genç olsaydıda daha uzun senelere izliyebilseydik şu adamı :)

Müdür aslında senle aynı düsünüyoruz sanırım

Temposu yüksek maçlarda iyi oynaması çok zor. İlk yarıda tamamen yoktu sahada.

Koşu yapmak gibi bir huyu olamdığı için stoperlerin arasında kaybolup gidiyor.

Nonda ön libero olsun diyen şahsiyet top rakibe geçince pres mi bekliyorsun Nonda'dan :D

netleşti artık bu sistemde çok sırıtıyor..

Bence en çok takdir edilecek oyuncu 4 oyuncuyla savaşıyor aralarından kaçıp top saklıyor yalnızsın ve takımın oyunu yıkması ayaklarına bağlı cidden çok ters bakıyoruz Nonda büyük oyuncu bence.

Sende istiyorsundur hızlı bitirici bir forvet

İyi top sakaladı. Atakları başlattı. Ama defansı yıpratamaması, defansın direncinin aynı kalmasını sağlıyor.

Kesinlikle doğru ben H.Şükür'ü tv'de görünce gözleri dolan birisiyim hücum presine çok düşkünüm ama Nonda'yı o gözle izlemiyorum topu ne kadar saklıyor ne kadar verimli kullanıyor,bu pencereden bakıyorum Baros'u özlemedim desem yalan olur ama Nonda'da elinden geleni yapıyor hocam alkışlamak gerek.Üstelik attığımız golde 3 adamı sırtına almış hakkaten enfesti.

Ben kötü demedim ama bizim o mevkide hızlı seri ve yırtıcı bir futbolcuya ihtiyacımız var Nondanın özellikleri 4-3-3 e uygun değil..

Kesinlikle doğru ben H.Şükür'ü tv'de görünce gözleri dolan birisiyim hücum presine çok düşkünüm ama Nonda'yı o gözle izlemiyorum topu ne kadar saklıyor ne kadar verimli kullanıyor,bu pencereden bakıyorum Baros'u özlemedim desem yalan olur ama Nonda'da elinden geleni yapıyor hocam alkışlamak gerek.Üstelik attığımız golde 3 adamı sırtına almış hakkaten enfesti.

Bence Baros ile Nonda birbirini tamamlayan oyuncular. Nonda Baros'un yerine girdiğinde daha çok iş yapıyor.

Onun farkında olmayan yok ama elde bu varsa yapacak birşey yok,devre arasında mutlaka forvet alınacaktır buna eminim.

Bence Baros ile Nonda birbirini tamamlayan oyuncular. Nonda Baros'un yerine girdiğinde daha çok iş yapıyor.

Diyorsun ki Baros'un yorup,Nonda'nın öldürmesi gerek rakibi doğru bir strateji aslında.Hatta sağlığına kavuşunca içerde Nonda ile başlar Baros ile bitirmek gerek maçı,deplasmanda Baros ile başlayıp Nonda ile bitirmek en doğrusu bu.

Geri
Üst Alt