# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Olmadi Nonda, ama baskada forvet yokki mecuburiyetten oynatiyoruz katlanacagiz Baros dönene kadar.

Artık bu adama dayanılmaz.Resmen forvetsiz oynuyoruz.Baros dönene kadar takımdan galibiyet beklemiyorum.Allahtan devre arası yaklaştı.

Gol atamadığı zamanlarda hiç çekilmiyor. Rus tankları gibi.

Baros iyileşene kadar Kewell`ı forvete koysa keşke. Solda Arda, sağda Keita, arkada Elano.

Diyecek hiç bir şey yok Nonda için , resmen bitmiş ...

O golü atsa kral olacaktı futbol böyle bir oyun işte.

Sadece Nonda'yla alakası yok bütün futbolcularımıza

bakış açıları ile ilgili bir durum söz konusu.

Nonda hakkında belirli bir zaman aralığında (3 hafta gibi)

yazılan yorumlar ile

şuan yazılan yorumlar arasında oluşan fark

ne kadar da skor yorumcusu yazarlara

sahip olduğumuzun göstergesidir.

TV'de konuşup skora göre yorum yapan eleştirmenlere

laf yetiştirmeye sıra geldi mi

aslan kesiliriz.

Şimdi kesin ben hiç .......'nın futbolunu sevmezdim zaten, eleştirirdim

tarzında cevaplar alacağım.

Top Nonda'ya gelince ekran Matrix efektine bürünüyor. Skor tabelası yavaşlıyor, top ivmesini yitiriyor :D

Nonda'nın bende kredisi vardı ama bugün bitti! Sözleşme yenilenirse hayal kırıklığı yaşarım..

Sezon başında attığı goller sadece Nonda'nın son demlerinde yaptığı ufak bir patlamaydı. Nonda başarıya aç bir oyuncu değil, iyi ücretle Avrupa takımlarından başka birine transfer olmak için çabalayacak bir oyuncu değil, hele Galatasaraylı hiç değil o halde bu saatten sonra Nonda'dan hırslı oynamasını ve takıma maximum fayda sağlamasını bekleyemeyiz..

Nonda artık gitmelidir. Adı geçen Sercan Yıldırım gerekirse o da gol atamasın ama geleceğe yönelik bir hareket olsun..

Güveniyorum...

Bu adama güveniyorum... Hiç bir zaman da güvencimi yitirmedim.

Daha iyisini alıcağımızada inanmıyorum. Bu adam gitsin , Sercan gelsin Nondayı aratır. Bunu transfer döneminde de söyledim küfür yedim. Hiç farketmez yine söylüyorum. Sercan gelmesin Nonda kalsın. Sene sonuna kadar Nonda kalsın. 2. dönem Baroş gelsin , sonra aralarında çekişme başlasın.

Nonda'nın sene başında attığı golleri son patlama olarak değerlendirmeyin. O zaman Baroş vardı. Nonda 11 e girebilmek için atmak zorundaydı. Ama şimdi tek forvet o kaldı , o yüzden bu kadar rahat.

Galatasaray'ın şuan başka bir forveti yok adam gibi. O yüzden güvenmeliyiz. Güvenmekte zorundayız!

Sezon başında attığı goller sadece Nonda'nın son demlerinde yaptığı ufak bir patlamaydı. Nonda başarıya aç bir oyuncu değil, iyi ücretle Avrupa takımlarından başka birine transfer olmak için çabalayacak bir oyuncu değil, hele Galatasaraylı hiç değil o halde bu saatten sonra Nonda'dan hırslı oynamasını ve takıma maximum fayda sağlamasını bekleyemeyiz..

Nonda artık gitmelidir. Adı geçen Sercan Yıldırım gerekirse o da gol atamasın ama geleceğe yönelik bir hareket olsun..

Bu saatten Sonra niye zorlasınki zaten keyfine bakıyor

unutmadan o atığı gollerinde yarısı Alda at denilen paslardı nerdeyse altı pasta ayağına top atılıyordu

Sahada yürümeye hali yok gibi

birde çok iyi top dağıtıyormuş gibi sürekli ortasaya geliyor

Uğur,Arda orta açıyor Nonda ceza sahasına daha yeni giriyor

Uğur kafasını kaldırıp ceza sahasına bakıyor Elano ve Kewell var içerde Nonda piyasada yok

ne çapraz koşu yapıyor nede boşa kaçıyor nede defansın arkasına sarkmaya çalışıyor

Kimse kusura bakmasın benim Nondaya zerre güvenim kalmadı

2 Sene geride kaldı Nonda

Nondaya fazla kızmayın bence ne yapsın özellikleri 4-3-3 e uymuyor işte...

Nonda deplasmandaki Dinamo maçından geçen süreye kadar hiçbirşey oynamadı

Kendisine en çok güvenen insanlardan biriydim ama güvenimi yitirdim artık

Keşke bize 30 yaşında imza atmasaydın . Geç geldin bize

Sağ beki bile ofansa destek verip sürekli bindirirken, forvet diye oynattığımız adam neden ortasahada gezer ki ?

Nondanın ciddi sorunları varmış bacağındaki şişmelerle ilgili sezon sonu gideceği kesin gibi

Devre arası ortasaha transferinin yanında forvet almakta şart oldu. Ne yazık ki Nonda seneye olmamalı bu takımda.

Geri
Üst Alt