# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Sakattı evet ama hatırlamıyorum hangi bölgeden sakatlandığını.

ilaç firmaları tarafından adamı kanser etmek için özel olarak üretilmiş gibi.bu adama vasat demek,servet'e falan çok büyük hakaret olur.

ben bu adam forvet oynayamaz artık biz de derken benimle dalga geçmeye çalışanlara gülüyorum şimdi

Aklımdan geçti atamayacağı.Miyadını doldurduğunu göstermiş oldu,kaçırdıklarını saymıyorum bile.

Yazılacak çok şey var ama neyse Maçın en KÖTÜSÜYDÜ.

Nonda yüksek tempoyu kaldiramiyor, sadece avrupa maclarinda oynamasi lazim, lig maclarinda sonradan oyuna girer(eger transfer yapilmayacaksa) bugun 90 dakika sahada kalmasi kendi acisinda iyi olmustur

Adamda su yok ki bunu oynatanda suç.

ALLAH için birisi şu adamı göndersin bu takımdan.

Tamam eskiden bize güzel günler yaşattı teşekkür etmek lazım fakat futbolda dün yoktur.Bir adama bukadar sabredilirmi.

Ruh olmuş sahada dolanıyor.

Bence Nonda stoper, Servet forvet oynamalı. Jo ise gönderilmeli. Servet onun boşluğunu doldurur(!).

Kısaca güle güle nonda! Hizmetlerin için tşk...

Yahu kimse Madrid demesin forvetsiz oynayalım daha iyi

Nonda sayesinde maçta 10 kişiydik! Güle güle..

Nonda'nın gitmesini istiyoruz ama "...maçta 10 kişiydik! Güle güle" gibi tabirlerin kullanılmasını tasvip etmiyorum çok emeği geçti unutmayalım.

Kendi bitmiş aynı zamanda kulübü de kafasında bitirmiş.Bu kadar laubalilik olmaz.Golü atmasak burda ağır küfürler yazılacaktı kendisine.

Nondanin sucu ne bu yasta her mac oynamak zorunda, Kewell, Baros sakat sansizlik!

Geri
Üst Alt