Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nonda dönene kadar Baros tüm sahayı dolaşıp dönüyor![]()
Hiphopçı zenciler gibi geziyor sahada. Yeaah check it out. Dünya şeyinde(!) değil sanki adamın. O izlenimi veriyor bana.
Hiphopçı zenciler gibi geziyor sahada. Yeaah check it out. Dünya şeyinde(!) değil sanki adamın. O izlenimi veriyor bana.
2 pas zor yapınca mecburen top alabilmek için Nonda ortasahaya geliyor.Asıl işi de o olmadığı için sorun oluyor.Gol noktalarında topla buluşsa Nonda çok etkili olur.
kesinlikle öle ya...umursamaz oynuyo bence...bi bit yeniği var bunda ama anlamdım...ya boş alanlara kaçma gereği bile duymuo beyfendi..takıma sadece renk katıo başka bi işe yaramıo![]()
Kocaeli maçında Nonda,Lincoln,Baros beraber oynasın.
Bende bugün aynısını düşündüm Doruk.Rakip bence zayıf.3 forvet oynamak bize bi tehlike getirmez.Hatta Arda ile 4.