# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Nonda dönene kadar Baros tüm sahayı dolaşıp dönüyor :rolleyes:

Nonda yine çok ağırdı be kardeşim.Şu geçen seneki Nonda nerde bu nerde?

Hiphopçı zenciler gibi geziyor sahada. Yeaah check it out. Dünya şeyinde(!) değil sanki adamın. O izlenimi veriyor bana.

Ümit Karan'dan daha faydalı olduğu kesin!

2 pas zor yapınca mecburen top alabilmek için Nonda ortasahaya geliyor.Asıl işi de o olmadığı için sorun oluyor.Gol noktalarında topla buluşsa Nonda çok etkili olur.

2 pas zor yapınca mecburen top alabilmek için Nonda ortasahaya geliyor.Asıl işi de o olmadığı için sorun oluyor.Gol noktalarında topla buluşsa Nonda çok etkili olur.

Geçen sene öyle oynarken de geriye gelirdi renkdaş hatırlamıyor musun?Top alırdı,adam geçerdi,gerektiğinde saklardı.Şimdi dönemiyor bile.Acayip ağır oynuyor ki bu kadar ağır futbolcular bizim ligde bile zorlanır.

O nerde bu nerde diyeceksek HAGİ nerde? Bırakın nondayı filan pili bitik işe yaramaz adamın teki UEFA hedefleyen camiada olması bile komik biraz zor o iş nondayla barışla filan ;)

Kocaeli maçında Nonda,Lincoln,Baros beraber oynasın.

Hiphopçı zenciler gibi geziyor sahada. Yeaah check it out. Dünya şeyinde(!) değil sanki adamın. O izlenimi veriyor bana.

kesinlikle öle ya...umursamaz oynuyo bence...bi bit yeniği var bunda ama anlamdım...ya boş alanlara kaçma gereği bile duymuo beyfendi..takıma sadece renk katıo başka bi işe yaramıo:)

Bende bugün aynısını düşündüm Doruk.Rakip bence zayıf.3 forvet oynamak bize bi tehlike getirmez.Hatta Arda ile 4.

Yanlış hatırlamıyosam ilk yarıda da Kocaeli maçında öyle oynamıştık.4-1 bitmişti.Bence en azından Kocaeli maçında 3'ünü sahada görelim.

Ya zaten bu maçta bile 3 forvet çıkamazsa mesleği bıraksın Skibbe.Bundan daha rahat maç mı olur?!

Nonda'nın bu maçta çok farklı oynayacağına inanıyorum Fransa'nın atmosferini iyi bilen birisi istekli olacaktır umarım etkili bir oyun ortaya koyar..

Geri
Üst Alt