# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Kalıp kalmayacagı belli degil deniliyor adam dogru düzgün top oynamıyor en başta gitmesi gereken futbolcu böyle adamlar takımda olunca ister Rijkaard olsun ister Messi

Bana gore Umit Karan'in gitmesi demek Nonda'nin kalacagi anlamina geliyor.Kendisine ceki duzen vermesi gerektigi konusulur. Karanin gitmesi Baros Nonda ve yeni transfere birakir forvet hattini . Yaserle Necatiyle olmaz bu is.

Bana gore Umit Karan'in gitmesi demek Nonda'nin kalacagi anlamina geliyor.Kendisine ceki duzen vermesi gerektigi konusulur. Karanin gitmesi Baros Nonda ve yeni transfere birakir forvet hattini . Yaserle Necatiyle olmaz bu is.

Yaserle,Necatiyle ve Nonda ile olmaz koca sezonda herkes gördü adamı yönetim göremiyorda eğer başında Rijkaard olup sahada Nonda,Sabri olursa o zaman Rijkaard'a gerek yok

nonda cok zor secenek, bir yandan fizik gucu ve cok cabuk yaptigi kisa calimlar bunun yaninda gol pozisyonlarina cok kolay giriyor. top tutma yetenegi de yerinde,

ama obur yandan bu sezon cok sakatlik gecirdi, ve oynadigi maclarda bir onceki sezondaki performansindan cok uzakta kaldi.

bir yandan kalsin diyorsun, bir yandan gitsin diyorsun, ama gonderilecek ise, yerine ayni yeteneklere sahip olan bir oyuncu alinmali, bu da Mehmet Yildiz olur.

Ama bu yıl sessiz protesto yaptı adeta tek forvet oynarken neden Baros oynuyorda bekliyorum diye!Koşmadı bu yıl Hıncal Uluç'un şuna yakın şeyler söylemişti "...bu adamın forması hiç ıslanmıyor ve bu forması ıslanmayan adam yerine Lincoln'ü çıkarttı oyundan Bülent Korkmaz Hamburg maçında..."Nonda koşsa koşar kilosu yok sakatlığı yok.Ama sezon başında 2 yıllık sözleşme imzalarsan böyle olur!

Bende Nondayla olur demedim ama goruntu kalacagini gosteriyor.

Rijkaard diyelim takımda tuttu sonra bu adamın sahada koşmadıgını görünce ki kendisi dünyaya Koşmayı gösteren adamlardan biridir yollayabilir ancak yönetimin bu adamı kendisi göndermesi gerekir

Haldun Ustunel'in soyledigi gibi birakalim da Rijkard karari versin yonetim degil.

Kararı Rijkaard veriyorsa Hasanla Ümit niye gitti Sarp niye geldi

Rijkaard koşmayan adamı oynatmaz sanırım

Kesinlikle kalmalı Nonda.İyi bir antremanla eski performansına kavuşacaktır.

rijkaardbu adamı tutacakmı bakalım cok merak ediyorum transfer yapmaya kalkışıyoruz ama linderothve nonda durumu ne olur bilmiyorum

şöyle düşünüyorumda nonda gelirken ne hayaller kurmuştum. bu adam vazgeçilmezlerimizden olur demiştim, forvette ondan başkası oynamaz demiştim ama beklentileri ne kadar yüksek tutarsan hayal kırıklığıda o kadar yüksek oluyor. nonda beni büyük hayal kırılığına uğrattı. yolu açık olsun, gideceği kluptede kendisine başarılar dilerim.

şöyle düşünüyorumda nonda gelirken ne hayaller kurmuştum. bu adam vazgeçilmezlerimizden olur demiştim, forvette ondan başkası oynamaz demiştim ama beklentileri ne kadar yüksek tutarsan hayal kırıklığıda o kadar yüksek oluyor. nonda beni büyük hayal kırılığına uğrattı. yolu açık olsun, gideceği kluptede kendisine başarılar dilerim.

Abartmayalım.Bu sezon çok kötü geçti onun adına sadece.Gelecek sezon takımın en önemli 3-4 oyuncusundan biriydi Nonda.

Aslına bakarsak sezona müthiş bir giriş yapmıştı ancak sözleşme yenilendikten sonra bariz bir düşüş dönemine girdi son haftalarda çok verimli olmasa da en azından istekli olduğunu gördük hazırlık döneminde de bu isteklilikle çalışırsa seneye takımda kendine yer bulabileceğini düşünüyorum en azından +2 kontenjanında iyi bir yedek olabilir

Bir an önce gitmesi lazım. İnanılmaz derecede bize yakışmayan bir oyuncu aslında kime yakışır bilemem, önüne gelen boş pozisyonları kaçırır.. önündeki topu tutamaz..

Topu sırtı dönükken alınca geri veya yana atarak atağı öldürmek yerine eskiden olduğu gibi dikine katetse ve istekli olsa çok yararlı olacak..

Geri
Üst Alt