# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

‘Kayseri’ye gitmem!’

Florya´da dün Nonda pazarlığı vardı. Kongolu golcüyü istemeye gelen Kayserisporlu yetkili, yönetimden olumlu yanıt alsa da, Nonda´yı ikna edemedi.

Galatasaray Yönetimi’nin gözden çıkardığı Shabani Nonda için Kayserispor devreye girdi. Anadolu kulübünün bir yetkilisi, Kongolu golcünün transferini bitirebilmek adına dün Florya Metin Oktay Tesisleri’ne geldi. Sarı-Kırmızılı idareciler, Nonda’nın gidişine onay verirken, Kayserispor’un menaceri tecrübeli futbolcuyu ikna etmeyi başaramadı. Shabani Nonda, Galatasaray’dan ayrılırsa Türkiye’deki bir başka takımda forma giymek istemediğini belirterek, “Gidersem yurt dışına giderim” ifadesini kullandı. Deneyimli santrforu Fransız kulüpleri bir süredir takip ediyordu. Yönetim, Nonda’yı isteyen kulüplere bonservis konusunda kolaylık gösterecek.

FANATİK

Nonda gitmesse Forvet almayız gibime geliyor Nonda giderse anca bir oyuncu alırız o bölgeye.

sagbek alacaksak nonda kesinlikle kalmalı forvet sıkıntımız var bu cok acik neden özgürcana hiç şans verilmez anlamadım cokmu kötu bu ozgurcan

Sırf bu maça bakarak söylemiyorum ama;

''Nonda'nın yerine de alternatif bir isim düşünemiyorum.''

gitmemek için çırpındı adeta..ve başarılı oldu bence..

Nonda'yı besleyeceksin gol atmasını istiyorsan bugünkü gibi..

Yoksa 1 sezon beklersin gol atsın diye geçen sezonki gibi.

Anaconda iş başındaydı,çok çalıştı frikik golü enfesti,tebrikler Nonda!

Gitmeyeceği kesin çünkü forvet alınması gündemde değil bugün görevini yaptı tebrikler Nonda..

İşte bu kadar Nonda..:) İnşallah bütün maçlarında en verimli şekilde oynarsın..

Taraftar yine aslan kaplan Nonda yapmışlar ancak özeti izledim ve attığı goller kalenin dibindendi frikiği ise kaliteliydi

Galatasaray'ın bol miktarda hücum varyasyonu yaptığını düşünürsek Baros ve Nonda gibi santraforlarla oynayabiliriz. Yani ayağına top gelmesini bekleyen, vurdumu gol atan futbolcularda değilde orta sahaya kadar gelen, pas yapan, verkaç yapan, hareketli santraforlarla iş görürüz. Nonda'yı bu saatten sonra gönderip yenisini almaya çalışmak kimseye yarar getirmez. Yedek oturdumu da ses etmeyen bir futbolcu. Oynadığında da görüyoruz elinden geleni yapıyor.

Ekmek anakonda'nın ağzında oda bitmediğini kanıtlamak istiyor,bu büyük avantaj!

Bugün kü gollerinde en büyük payın Aydın'da olduğunu düşünüyorum. Sezona güzel başladı ve umaırm devamını getirir.

Geri
Üst Alt