# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Bence Baros oynayacak. Nonda ikinci yarida girer kanimca.

topu alıp alıp kafayı öne eğip bilinçsizce koşmaya başlıcak ve ya topu ayağına dolaştırıp kaybedicek yada pas vermeye çalışcak ama 2 metre yanındaki adama topu yetiştiremicek :allaalla6vr:

yok abi bu maçda ben bunları kaldıramam yeter artık delirttiği tmm gol atıyo ama bu kadarda kapasitesiz olunmaski ya:mad:

sonuç bana göre: for ever nonda 3.köprü karıköye yapılacak onla

ama düşüncenede saygı duyuyorum;)

topu alıp alıp kafayı öne eğip bilinçsizce koşmaya başlıcak ve ya topu ayağına dolaştırıp kaybedicek yada pas vermeye çalışcak ama 2 metre yanındaki adama topu yetiştiremicek :allaalla6vr:

yok abi bu maçda ben bunları kaldıramam yeter artık delirttiği tmm gol atıyo ama bu kadarda kapasitesiz olunmaski ya:mad:

sonuç bana göre: for ever nonda 3.köprü karıköye yapılacak onla

ama düşüncenede saygı duyuyorum;)

Ben demiyorum, Rijkaard diyor. Niye Baros'u ve Arda'yi oynatmadi?

Çok iyi oynadı maçta.Vuruşları çok iyi ve kaçırmıyor hiç.Topu da çok iyi saklıyor..

ama baroşuda oynatırsa rijkaardın bi bildiği vardır deyip sesimizi keseriz :)

Evet Rijkaard bu isi cok iyi biliyor:D

Ama Keita ile Nonda arasindaki kimya cok guzel arkadaslar, 2 golde'de Keita'nin asisti var:D

Toplam kac golu oldu Nonda reyisin?

Toplam kac golu oldu Nonda reyisin?

11 macta 12 gol:D

"Sarı-kırmızılı ekipte toplamda attığı 12 golle Shabani Nonda en golcü isim olurken, onu 10 golle Milan Baros ve 7 golle Harry Kewell takip ediyor."

3 futbolcu 29 gol atiyorsa ben baska søylenecek laf bulamiyorum:D Bøyle devam aslanlarim

Ben Fener maçına çift forvetle çıkılmasından yanayım. Şayet tek forvet olacaksa ilk 55-60 dakika Nonda oynasın. Sonra Baroş yorgun defansı follofoş edebilir.

Nonda'nın bir volesi vardı ya ulen gençken Monaco yıllarında gelecekti o top kaleciyi içeri sokardı be :D

Gol kısmeti olacak aga bir adamda Nonda'da fazlasıyla var.

Bu adama Türkiyenin en iyi forveti deyince futbol cahili oluyorum , Baros düşmanı oluyorum

Şöyle düşünün Nonda eski hızında ve gücünde olsa kimi seçerdiniz ?

Benim için Türkiyenin en iyi forveti Nondadır eski hızında ve gücünde olmadığı için yeterli görmemiştim yanılttı beni helal Nonda feneride boş geçme

Eski Nonda mukemmel otesi bir oyuncu idi. Anlatmaya sozler yetmez. Suan hizindan yoksun, yanliz iyi top sakliyabiliyor.

Dun hatirlarsaniz, Ugur'a verdigi bir assist vardi. Yanliz Ugur ofsayt oldugu icin pozisyon gecerli sayilmamis idi.

Nonda bunlarida yapiyor. Egoist bir futbolcu degil. Sempatik bir isim.

Takdir ettigim ise, Nonda hic bir zaman yedek kalmayi sorun etmedi.

Bir zamanlar yedek kaldiktan sonra oyuna girdigi zaman, istedikleri yapamadigi icin cok hakaret isitiyordu.

Suan oyuna girdikten sonra golunude yaziyor, istediklerinide sahaya yansitabiliyor,

Keita ile cok iyi anlasiyor, kaptan onu cok seviyor.

Kisaca, Nonda hayat onda desek yeridir.

Derbide inşallah Nonda ile başlarız şu an çok iyi durumda.

Geri
Üst Alt