# Shabani Nonda

Cevap: # Shabani Christophe Nonda

Bıraktığımız adam aylarca kimse almıyorsa bunda bir gariplik var demektir

Ya çok kötü olduğu için yada gelen ufak tekliflere tenezzül etmediği için sanırım

Futbolu kafasında sildi galiba

Geri çağırıp Türk Vatandaşı yapalım. Oynasın birkaç sene daha.

Boş duracağına gelirdi Gsye.

gitmeden son zamanlarinda adamin yuruycek hali yoktu sahada,tek uzuldugum yani tas gibi monacoda ki bize karsi oynayan nonda sakatlandiktan sonra kanser gibi eridi gitti resmen

Jo'yu alana kadar bu adam takımda kalsaydı, biz şuan en kötü Avrupa Ligi'ndeydik. Ligi 2. bitirir, transferler yetişmediği için, bir tur geçer diğer turda elenir gruplara kalırdık. Yarın ki maç dahil Baros'un olmadığı maçlarda da sıkıntı yaşamazdık.

Güzel hayal kurdum.

Seni hiç unutmayacağız o Volkan a attığın kafa golünü özellikle, kendine iyi bak Çirkin Kral

Jo'yu alana kadar bu adam takımda kalsaydı, biz şuan en kötü Avrupa Ligi'ndeydik. Ligi 2. bitirir, transferler yetişmediği için, bir tur geçer diğer turda elenir gruplara kalırdık. Yarın ki maç dahil Baros'un olmadığı maçlarda da sıkıntı yaşamazdık.

Güzel hayal kurdum.

Bu dediklerinin olabilirdi ama tam tersi bir olayda söz konusu tabi

Nonda'nın son 3 maçını alın 90 dk izleyin ne koşmaya ne topa vurmaya hali kalmıştı

Taraflı tarafsız herkes bunu görüyordu tamam bize unutamıycağımız gol sevinçleri yaşattı

tamam zamanında üst düzey bir golcüydü ama herşey biryere kadar

Zaten Jo geldiğindede kötü performans göstermedi Bjk maçını hatırlayın oyuna girer girmez hareket getirdi

Sakatlık ve uyum sürecini atlatamadı buda devre arası alınan ve ordan oraya geçen bir Brezilyalı için çok normal

Jo geldiğinde sen gittiğinde sevinmiştik yazık bize senin gibi karekterli bir adamı harcadık değerin gittikten sonra anlaşıldı kara fırtına..

Böyle emektar bir futbolcuya "al paranı bas git, hoşgeldin Gio Dos Santos" dediler. Bunun bir yerde ahı çıkacak ama Atletico maçında mı olur orasını bilemem. Shabani Nonda'yı böyle yollamamalıydık.

1 yıl önce attığım post.

Ahı asıl bugünlerde çıkıyor. :(

Nonda'nin yerine Jo yavsaginin alinmasi Galatasaray tarihine gecen ayiplardan biridir.

Islıklanması gereken en az 10 futbolcu varken senin gibi bir adamı ıslıklayıp,psikolojik olarak bitiren gerizekalıların ben , neyse .

İşin acı yanı şimdi geri alınsa.Banko 11'de oynar.

NONDA hayat ONDA

adam atiyordu..

Cetvelin en çok yakıştığı adam!

Rüzgar gibi geçti,keşke herkes onun gibi katkı verebilse takıma..

Adamın yürüyecek hali yoktu, niye bu kadar üzülüyorsunuz gittiğine. Kadromuz şu anda kalitesiz diye yürümeye mecali kalmamış nonda mı kurtaracaktı bizi?

Gitmesine çok üzüldüm.Kalpten severdim bu abimizi.Ama yürüyecek hali yoktu gittiğinde. Gönderilmesi doğruydu.

Hala doğru diyorlar. Sezon sonu olsa anlarım da sezonun ortasında takımın en çok gol atan futbolcusunu-Baros'un sakatlanması ile Uefa'da oynatabileceğimiz tek forvet oyuncusunu satmanın neresi doğru, bir açıklayın bana.

Cetvelin en çok yakıştığı adam!

Rüzgar gibi geçti,keşke herkes onun gibi katkı verebilse takıma..

11611.jpg

bkz: Cetvel ahahah:D

Nondanın sorunu gerçek yaşının en az 40 olmasıydı. Resmen yaşlılıktan oynayamıyordu adam.

Shabani Nonda, Shabani Nonda 30......... diye bağırdığımızda tribüne gelmesi her seferinde güldürüyordu beni. :D Aldığı parayı hakeden bir kaç adamımızdan biri ki ek olarak çok az bir bonservis bedeline gelmişti.

Geri
Üst Alt