# Shabani Nonda

Nonda'yla sozlesme uzatıldıysa bu yonetimin hatasıdır. Utunel ve Sezgin'in... Tamam sene sonu ayrılsın yollar da UEFA kupası n'olcak? Bir tek Baros'la nereye kadar?

Hem Nonda bu performansıyla 3-4 maç anca oynar. Yarım sezonda 600bin euro alacak. oh maç başı 150 bin euroya geliyor :)

Nonda'yla sozlesme uzatıldıysa bu yonetimin hatasıdır. Utunel ve Sezgin'in... Tamam sene sonu ayrılsın yollar da UEFA kupası n'olcak? Bir tek Baros'la nereye kadar?

Hem Nonda bu performansıyla 3-4 maç anca oynar. Yarım sezonda 600bin euro alacak. oh maç başı 150 bin euroya geliyor :)

Katılıyorum elimizden kaçmasın diye sözleşme yeniledi yönetim çünki çok iyi performans gösteriyordu ama malesef Nonda sözleşmenin üstüne yatmaktadır...!!!

Yanlışın var Afrikalı oyuncuların vatandaşlık kimlikleri 1-2 sene sonra çıkıyor yani yaşının 31 olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun en az 34 yaşında...!!!

Afrikaya gitmene gerek yok Antepte ben zamanında (onbeş yaşındaki) sakallı bıyıklı adamlarla maç yaptık turnuvada.Ama kimlik on beş yaş=)

Dün maçtaki penaltıyı o atmak istedi ama Lincoln izin vermedi.

Bu adam Baros'u çekemiyor!

Dün maçtaki penaltıyı o atmak istedi ama Lincoln izin vermedi.

Bu adam Baros'u çekemiyor!

Bence onun Baros'u çekememesi ile alakası yok..Nonda'da gol atmak istiyor..Geçen sene penaltıları Nonda kullanıyordu..Penaltı atmak onun için kolay bir gol atma yolu..Gol atıp rahatlamak istedi tahminimce..Ama attırmadılar penaltıyı orası ayrı..

Bence onun Baros'u çekememesi ile alakası yok..Nonda'da gol atmak istiyor..Geçen sene penaltıları Nonda kullanıyordu..Penaltı atmak onun için kolay bir gol atma yolu..Gol atıp rahatlamak istedi tahminimce..Ama attırmadılar penaltıyı orası ayrı..

Ya sezonun basındada çok belli ediyordu, Baros bosken ona pas vermiyordu.hatta bir pozisyonda baros topla gidiyordu Nonda onun önünden topu aldı ve gitti kaybetti topu

Kendi Takım Arkadaşlarının bile istemedigi bir adam

Biraz önce Lig Tv de İzledim Derbinin görünmeyen yüzleri diye

Meira baroş'un yanına geldi aynen

Meira:

''Penaltıyı Nondaya attırma sen Kullan''

Baroş:

''Atmak istiyor ama''

O sırada Nonda garip hareketlerde bulunur ve

Lincoln yanına gelip:

''Penaltıyı Baroş atacak cünkü hep o atıyor'' der

bu adama 90 dakika tahammül eden skibbenin futbol görüşünden herkes süphe eder skibbe gitsin demiyorum ancak sabrından ötürü tebrik ediyorum :)

Kötü oynamasından ziyade sanki bi isteksizlik var.Bi sorunu falan olmalı yoksa bi oyuncu bu kadar formdan düşemez ya da düşmemeli.

Geri
Üst Alt