# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

hızla olsaydı sabri barcada oynardı.

Sabriyle serkan arasında teknik farkı çıok fazla.Serkan 4-5 maçta trabzon ve panionos maçlarında attığı gollerle takımı taşıdı.Sabri kaç sezondur ne yaptı ? sabriyle serkan kıyaslanabilir mi ?

maçları tvden değil,bizzat statdan izledim.iyibir nondanın neler yaptıklarını hepimiz gördük.benim demek istediğim eğer forvet transferi yapılmayacaksa nonda kalmalıdır.

Forvet transferi yapılmazsa Baroş'ta sakatlanırsa Kewell-Arda-Keita isimlerinin önünde Nonda o ağırlıkla pek birşey yapamaz gibi iyi bir Nonda diyorsunda adam geçen sene belki bikaç maçta iyiye yakın oynamıştır yani bu yaştaki adamın kendini geliştirmesinide pek bekleyemezsin ama transfer olmazsa sanırım kalır

Sabriyle serkan arasında teknik farkı çıok fazla.Serkan 4-5 maçta trabzon ve panionos maçlarında attığı gollerle takımı taşıdı.Sabri kaç sezondur ne yaptı ? sabriyle serkan kıyaslanabilir mi ?

Sabri PAF takımdayken çok büyük yıldız olacak deniyordu.. Gerçekten de öyleydi, sahanın bir ucundan diğer ucuna adamın ayağına pas atardı.. Ama o günden bugüne Sabri kendini bir gram bile geliştiremedi, aksine geriye gittti..

Sabri PAF takımdayken çok büyük yıldız olacak deniyordu.. Gerçekten de öyleydi, sahanın bir ucundan diğer ucuna adamın ayağına pas atardı.. Ama o günden bugüne Sabri kendini bir gram bile geliştiremedi, aksine geriye gittti..

Biz şuan ki durumuyla karşılaştırıyoruz işte.İstikrar çok önemli.

Arkadaşlar

Hiddink,Mourinho,Sir bir araya gelse

V.Yaman,Sabri,Nonda,G.Zan,Barış,Yaser gibi topculardan pek bi cacık cıkmaz gibi

Ben Hala Gönderilmesini Gerektiğini Düşünüyorum Bitane 19-20 yaşlarında Yabancı Gelecek Vaad eden forvet al Kulubede oturup sıra beklesin daha iyi

Çünkü Nonda 11'dede oynasa Sonradanda girse oyuna etkisi yok koşamıyor çoğu pozisyonda ağır kalıyor

Sabri gibi Serkan Gibi hızlı olmasını beklemiyorum ondan bu yaştan sonra ama önünkeki topa koşmaya hali yokmuş gibiydi geçen sene

Nonda kalmalı.

Düşünün dakka 80 tek kale oynuyoruz ama Baros defans oyuncularının içinde kayboluyor. Böyle bir durumda rakibi kendi sahasına hapsettiğimiz anlarda Nonda, Barostan çok daha faydalı olur.

Ayrıca GS ın ilk yedek forveti Yaser,Özgürcan,Erhan,Cem olmamalı.

Fransa'dan Nice ilgileniyormuş, bugün fransız spor sitelerde böyle bir haber geçıyor.

nonda bence takımda kalmalı. kulübün mali durumu belli, nonda'yı gönderip onun yerine bonservis ödeyerek oyuncu almak biraz lüks olur.

ayrıca nonda eğer geçen sezona göre biraz daha istekli biraz daha güçlü olursa ben eminim 10 golü geçecektir.

bi sene sözleşmesi kaldı, bari yollamicaksak devre arasında falan sözleşme uzatalım bedava gitmesin

bi sene sözleşmesi kaldı, bari yollamicaksak devre arasında falan sözleşme uzatalım bedava gitmesin

ha bonserivsle ha bedavaya gitmiş çok fazla fark etmez. 32 yaşındaki (seneye 33 olacak) adama kimse para vermez zaten.

biz de zaten bundan iki yıl önce çok makul bir fiyata almıştık. nonda'nın satışından çok para beklemeyin.

Bu sene DÜZGÜN antrenman göreceği için düzelecek!

kenarda oturmayı kendine dert edecekse yol verelim yok ben bekler gereken zamanda girer ve mızmızlanmam diyorsa kalsın çünkü forvet yok başka

Milan Baros saolsun her maç topları ellemekten, hakeme itirazdan sarıları görüyo, kart cezalısı olur, formsuz olur, kılı döner; bizim anakondaya iş düşer.Performansı kimseyi yanıltmasın. bu adam hala mükemmel bir santrafor

bence rijkaardla çalişacak kendine gelecek ama haberlere göre rijkaardın oyun sisteminde nonda yokmuş bence hızlı bitirici vuruşları olan bir golcu ilk geldigi sene bunu kanıtladı oyuncu alamıyoruz bence bu sene kalmalı istikrar yakalar

Nonda'ya bence bu sene bir şans daha verilmeli ilk geldiği sezondaki gibi oynarsa çok yararlı olur bize.

Nonda'yı fenerliler nasıl istiyodur var ya,adım gibi eminim.

Geri
Üst Alt