# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

bu sene eski formuna kavusucak buna inanıyorum sadece ona biraz destek verelim ve güvenelim

bu sene lincoln , carrussca veya nonda dan 2 sini gondermek gerek...bunlar oynayacagına gencler sans bulsun...

10 numaranız ve Marcelo gidiyor zaten , Forvet transferi olmazsa gerçekten büyük iş düşecek ona...

"Kalmak istiyorum"

11 Temmuz 2009 Cumartesi * 08:40

Nonda, bir yıllık anlaşması olduğunu ve takımda kalmak istediğini söyledi.

Galatasarayımızın golcü futbolcusu Nonda bir yıllık anlaşması olduğunu ve takımda kalmak istediğini söyledi. Kongolu futbolcu "Rijkaard ile çalışmayı çok istiyorum. Gideceğim kulüplerin hiçbiri Galatasaray'dan büyük değil. Bir yıllık anlaşmam var ve kalmak istiyorum menajerim çarşamba günü Rijkaard'la telefonla görüştü, hoca da kalmam konusunda onay vermiş'' dedi. Nonda'ya Fransız Nice kulübü talip olmuştu.Kaynak: Sabah

forvet sıkıntımız var kimseyide alamayacagiz bence kalsın biraz çaliştir ilk geldigi sene gibi olur .

Ben bu sene umutluyum Nonda'dan.Geçen sene sezonun ortalarında dökülüyordu ancak son haftalarda bana istekli gözüktü.Ayrıca bu sene kontratının son senesi takımda kalmak veya piyasa yapmak için daha iyi olacaktır bu sene.Ayrıca Rijkaard'ın rotasyonunda yararlı olur.Bu sene 10-15 golü bulacağına inanıyorum tüm maçlarda.

bu sene kalacaktır ve oynayacaktır. onun gibi teknik biri 10 milyon dan başlar...

Kamp Günlüğü'nde "Taraftar sana özel besteler yapıyor" lafını duyunca amma güldü be.Hoşuna gitmiş demekki tezahüratımız. :)

Nonda gitsin Honda gelsin :)

Rijkaard yüzünden Galatasarayda kaldigini söylemis, bilmeyen de Nonda ya teklif yagiyor sanacak...

‘Galatasaray’da kaldım, çünkü...’

Shabani Nonda, Rijkaard´ın futbolcuya olan yaklaşımlarını gördükten sonra verdiği kararın doğruluğuna bir kez daha inandığını söyledi.

Sarı-Kırmızılı ekibin golcü futbolcusu Nonda, Frank Rijkaard’ı eski takım arkadaşı Giuly’e sorduğunu ve anlattıklarından etkilenip Galatasaray’da kaldığını söyledi. Hollandalı hocanın eski öğrencisi olan Giuly’nin, özellikle futbolcularla olan ilişkisini öve öve bitiremediğini belirten Demokratik Kongolu oyuncu, “Takım içinde hoca-öğrenci ilişkisi çok önemli. Hocanın yaklaşımlarına tanık olduktan sonra, kalmakla ne kadar doğru bir kadar verdiğimi anladım” dedi. Her futbolcunun yanında bir forvet daha görmek istediğini vurgulayan Shabani Nonda, “Bu seneki sistemimiz daha da ofansif... Baros ile birlikte çok daha fazla gol atacağımızı düşünüyorum. Yapılan takviyelerle daha da güçlendik. Yeni sezonda yarışacağımız her alanda en üst dereceyi hedefleyeceğiz ve başarılı olacağımıza da eminim” görüşünü

dile getirdi.

FANATİK

Nonda eski performansını yakalamak zorunda bu sezon.. Çok sevdiğim bir oyuncu ama geçen seneki gibi olacaksa hiç kalmasada olur.. Ondan ilk sezonki performansını bekliyorum bu sezon..

Nonda gitsin Honda gelsin :)

Rijkaard yüzünden Galatasarayda kaldigini söylemis, bilmeyen de Nonda ya teklif yagiyor sanacak...

Nonda gitsin honda gelsinmiş geldigi ilk sezon attıgı gollerle bizi sırtlarken adama resmen aşık olmustun şimdi 1 sezon kötü oynadı diye yerin dibine sokuyorsun.Ayrıca Nonda Avrupada çok tanınmış bir futbolcu İtalya,İngiltere,Fransa gibi liglerde oynadı talipleri vardır sen rahat ol ama ben kalmasından yanayım eski formuna kavusucagına inanıyorum

Nonda futbol bilgisi ve tecrubesi ile bu takima yedekten de gelerek olsa iyi katki yapacaktir...

FR ondan nasil yararlanicagini cok iyi bilir.

bu seneyi gollerle geçirebilirse,belki ondan para da kazanabiliriz :)

Geri
Üst Alt