# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Sezon başında hazırlık maçında boş kaleye kaçırmıştı o zmn ne oluyo Nondaya demiştim ve hala diyorum :(

Aslında Nonda hep aynı Nonda ama geçen sene çok yavaş top oynuyorduk Nonda çok yararlı gözüküyordu,şimdi Baros rüzgar gibi geçip gidiyor onu izlerken Nonda çok hantal geliyor gözümüze fark burda olsa gerek...!!!

Çok formsuz İnşallah formunu tekrar kazanuır eski günlerine döner.

En kısa zamanda göndermeliyiz 3. ligde bile oynayamayacak adam uefada üst tura cıkmıs camiada ne gezer nonda hep böyle agırdı hep goller kacırırdı simdi baroş kaliteli oynayınca biz nondayı degisik görmüyoruz aslını görüyoruz :)

En kısa zamanda göndermeliyiz 3. ligde bile oynayamayacak adam uefada üst tura cıkmıs camiada ne gezer nonda hep böyle agırdı hep goller kacırırdı simdi baroş kaliteli oynayınca biz nondayı degisik görmüyoruz aslını görüyoruz :)

:D gülüyorum sadece bu yorumuna...

Nonda ü.karan bizim sistemimizde hiç faydalı olamaz..Bize baros m.yıldız tarzı adam lazım..

Nonda geçen seneyi aratıyor.İnşallah 2.devre geçen seneki nonda'yı tekrar izlettirir.

İnş ikinci yarıda kendini toparlar biraz

Nonda ü.karan bizim sistemimizde hiç faydalı olamaz..Bize baros m.yıldız tarzı adam lazım..

aynen öle mehmet yıldız ne kadar kötü oynarsa oynasın ligi her türlü tek başına götürür üstelik sivasda attığı golleri kendi çabası ile atıyor adam gibi asist yapan eden yok, lincoln gibi bir güç arkasında olduktan sonra çok zor tutulur...

Nonda ile M.Yıldız arasında çok fark oldugunu düşünmüyorum,ikiside top saklayan güçlü oyuncular şuan için Nonda çok ama çok formsuz M.Yıldız ise bir o kadar formda,tabi Nondanın bu saaten sonra form tutacagınıda sanmıyorum yaşı itibari ile artık devri bitti.

Umut etmekten başka bişey gelmez Nonda düzelir inşallah yoksa Floryanın 5 kapısı var...!!!

Nonda da gerekmez M.Yıldız da bize baroşun yanına formda bir Ümit Karan yeter ama formda olmazsa oda işe yaramaz.

Nonda'yla M.Yıldız'ın pek farkı yok.Nonda eski performansını yakalarsa katkısı çok olur bize.

Nonda mutsuz

Mehmet Yıldız'ın transferini bitirme aşamasına gelen takımımızda, Kongolu golcümüz Nonda'nın durumu soru işareti yaratıyor. Baros geldiğinden beri birçok maçta kulübeye mahkum olan yıldız futbolcu, Mehmet de transfer edilirse bir anda 3. forvet durumuna düşecek. Skibbe'nin tek santrfor tercihinin devam etmesi durumunda forma şansı neredeyse kalmayacak olan Nonda'nın moralsiz olduğu ve durumunu gözden geçirdiği öğrenildi. Ünlü futbolcunun G.Saray'dan ayrılabileceği, kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgiler arasında.

Kaynak: Sabah

Geri
Üst Alt