# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Nonda mutsuz

Mehmet Yıldız'ın transferini bitirme aşamasına gelen takımımızda, Kongolu golcümüz Nonda'nın durumu soru işareti yaratıyor. Baros geldiğinden beri birçok maçta kulübeye mahkum olan yıldız futbolcu, Mehmet de transfer edilirse bir anda 3. forvet durumuna düşecek. Skibbe'nin tek santrfor tercihinin devam etmesi durumunda forma şansı neredeyse kalmayacak olan Nonda'nın moralsiz olduğu ve durumunu gözden geçirdiği öğrenildi. Ünlü futbolcunun G.Saray'dan ayrılabileceği, kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgiler arasında.

Kaynak: Sabah

Ben Karan'ın gidebileceği düşüncesini taşıyorum.

Nonda gibi adamın bu takımda hiç bir işi yok burası yaslılar cemiyeti degil adam toptan bezmis gibi böyle adamları camiada tutmak gereksizdir bizim her futbolcumuz ayrı bir yıldızdır böyleleleri arada cıkar onlarda yollanır

Ya bu deveyi güdersin yada bu diyardan gidersin Nonda efendi...!!!

Geliyorsa M.Yıldız Nonda yerine gelsin zaten. Bu kadar formsuz bu kadar isteksiz biri daha yok bizim takımda. Hız desen sıfır zaten. Kendine çeki düzen vereceğinide sanmıyorum pek belki olabilir ama ışık yok ışık.

Bu takımda en başta nonda olmak üzere karan necati ve ne kadar teknikte olsa her mac hata yapan meiranın bence işi yoktur kisisel görüsüm budur emre güngörüde emre asıgıda meiraya tercih ederim ama en basta bu herif gitmeli

Takimda agirlik yapiyor bu Saban, hemen gonderilmeli

Yüksek performans beklemeyin.Bu sene son senesi olmalıdır.Transfer döneminde görmek istemiyoruz.

Yüksek performans beklemeyin.Bu sene son senesi olmalıdır.Transfer döneminde görmek istemiyoruz.

Takımların en sevmedigim yönü bir futbolcuyu ne kadar kötü de olsa takımda tutma çabasıdır mesela trabzonsporun hüseyin cimşir gibi bir stand up'cıyı takımda niye tuttugunu anlamak güctür baskanları sadri sener biz hic bir kaptanımızı yollamadık yollamayız dedi bu görüselede böyle 3. sınıf takım oluyorlar biz öylelerinin yolunda gitmemeliyiz yönetimin nonda ile 2 senelik anlaşma imzalaması amatörlüktü ve yakısmadı bu yönetime simdi enayi gibi para ödüyoruz adam yatıyo resmen

Subat'a kadar bir musteri bulup gonderilmelidir. Yatmasını maliyetini, satarsak kazanacagımız parayı geçtim, sag bek ve sag acıkta sıkıntı yasarken, yabancı kontenjanını dolduruyor.

Şimdi satmazsak bu adamı bir daha asla satamayız.Yaşı yüzünden sanırım gittikçe ağırlaşıyor.Pantelic takasında kullanılacak diyor.Hertha ne yapsın Nonda'yı? :S

Şimdi satmazsak bu adamı bir daha asla satamayız.Yaşı yüzünden sanırım gittikçe ağırlaşıyor.Pantelic takasında kullanılacak diyor.Hertha ne yapsın Nonda'yı? :S

Yani satılcaksa şimdi satılmalı.Ama eski performansına dönse keşkede satılmasa.

aslında Fransız kulüplerine 1 milyon euro desen hepsi saldırır hemen elden çıkar

Yani satılcaksa şimdi satılmalı.Ama eski performansına dönse keşkede satılmasa.

Eski performansıda da çok gol kaçırıyordu beleş buldumu atıyordu bi ara bizim ligin kalas defansına calım attı o kadar bir an önce gitmeli ha dönse diyosun ama dönecek gibi duruyomu :o

Nonda sezon başında iyidi bir adam 5 ayda bu kadar değişemez..Nonda hala iyi bir futbolcu formsuz olabilir..Fazla forma şansı bulamıyor..Ben ardayla çok iyi anlaştıklarını gözlemliyorum gerek geçen sene gerek steau maçlarında hatta ardanın gb birliğine attığı gol..Hız ve çeviklik konusuna gelirsek nonda fazla çevik değil ama ü.karandan çeviktir hızı gayet iyi hızlanması kötüdür..

Nonda PES teki sakatlanan futbolcular gibi şu an, bi dönüşü 3 saniye:D:D

(PES oynayanlar bilir:D)

Geri
Üst Alt