# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Çok sempatik bir oyuncu , eğer böyle devam edecekse kalmasını isterim :)

Bu Nonda, bu Baros'u keser.Bir önceki sezonu hatırlatıyor bize.

Böyle Nonda'ya can kurban :)

Tatilde bolca Afrika macunuyla besliyorlar galiba Nonda´yi..

Adam her sezon basinda show yapiyor..Umarim bu formu tüm sezon boyunca sürer bu sefer

69. dakikada oyuna giren Demokratik Kongolu, 85’te golünü attı, takımda kalmayı büyük ölçüde garantiledi...

Galatasaray’da adı satış listesinde yer alan Shabani Nonda, Gaziantepspor karşısında sergilediği performansla alkışlandı ve takımda kalmayı büyük ölçüde garantiledi. Teknik direktör Rijkaard’ın ilk 11’de düşünmediği Kongolu futbolcu 69. dakikada Milan Baros’un yerine sahne aldı. Yaptığı driplinglerle Gaziantepspor defansını dağıtan, şutlarıyla rakip kaleyi bunaltan Demokratik Kongolu oyuncu 85. dakikada da Arda’nın arapasıyla buluşup, harika bir gole imza attı.

Takımını rahatlattı

Nonda böylece farkı ikiye çıkartarak takımının rahatlamasını sağladı. Son haftalarda sergilediği performansla teknik direktör Rijkaard’ın iyice gözüne girmeyi başaran yıldız oyuncunun takımda kalmayı da yüzde 90 garantilediği belirtildi.

Ümitsiz konuşmuştu

Nonda daha önce yaptığı açıklamada, “Netanya maçında üç gol attım ama Gaziantepspor karşısında hocamın bana ilk 11’de görev vereceğini düşünmüyorum. Neticede ben profesyonel bir futbolcuyum. Daha çok çalışarak elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğim” diyerek ümitsizliğini dile getirmişti. Ancak son haftalarda sergilediği performansla iyice yıldızlaşan Demokratik Kongolu oyuncunun takımda kalması için teknik direktör Rijkaard’ın da devreye girerek yönetime bir rapor vereceği kaydedildi.

Fanatik

Anaconda'nın cetvel ready anlaşılan,öz güvenini kazandı Nonda şuanda Baros'tan daha faydalı olur.

son 2 maçda attığı goller ile müthiş bir özgüven kazanmışdır diye düşünüyorum inşallah hep böyle devam eder ekstra bir güç olur bizim için.

30 cm, 50tl, anaconda, fenersevici, gidici, hayat, küçük kobrayı çıkart.. :2aloh1::asd: , nonda, onda, shabani......

Bu adamın ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.

Hala daha kafamda soru işaretleri var.

Hadi hayırlısı olsun.

Baros'a göre bu sistemde daha çok iş yapar Nonda,ilerde top tutmayı biliyor,böylece takımda hücumda çoğalıyor,bu formunu sürdürerse Baros'u her türlü keser...

Takımımızda sezon öncesi istenmeyen adam ilan edilen ve gözden düşen Shabani Nonda, Maccabi Netanya ve Gaziantepspor maçlarının ardından göz kamaştıran isim oldu.

Rijkaard'ın kadrosunda düşünmediği ancak son iki maçta attığı şık goller sonrası sarı kırmızılı forma altında kalmayı büyük ölçüde garantileyen Nonda'ya da cazip transfer teklifleri gelmeye başladı.

Yönetimin, daha önce “Kendine kulüp bul” çağrısı yaptığı Nonda'ya iki gün içinde iki talip çıktı. Kongolu golcü ise Galatasaray'dan ayrılmak için tek şartının Fransa ve İngiltere'den gelecek teklifler olduğunu söyledi.

Arap ülkeleri ve Yunanistan'ın Aris takımının peşinde olduğu, Nonda yıldızını her geçen gün tekrar parlatmaya başladı. Gelen teklifler karşısında yöneticilerle görüşen Nonda ise “Ben İngiltere ve Fransa Ligi'nden başka bir yerde oynamam” diyerek Arap takımları ve Aris'i geri çevirdi. Nonda'nın bir ay önce kendisine 3 yıllık sözleşme öneren Nice'in teklifini ise düşük olduğu için reddettiği öğrenildi. G.Saray'dan yılda 900 bin Euro kazanan Nonda'ya, Nice'in 400 bin Euro verdiği ortaya çıktı. Öte yandan sarı kırmızılı yöneticiler dün Nonda'nın menajeri Bruno Heiderschield'i Florya'ya çağırdı.

İdarecilerimiz, Kongolu yıldız hakkında menajeriyle gelen teklifleri görüştü. Nonda ile yolların ayrılması halinde Rijkaard, Sabri ve Uğur'u yetersiz bulduğu için sağ beke takviye isteyecek. Buraya da yeni bir yabancı transfer edilecek.

Kaynak: Hürriyet

Afrikalı futbolcuların genelde devamlılık problemleri vardır.

Geçen sene kötü bir performans gösterdiği düşünüldüğünde bu sene muhtemel bir patlama yapması beklenebilir.

Sene sonunda da satılmalıdır

bu ara senden çok memnunum Nonda. böyle devam et ..

Bence piyasa da yapmışken satabiliyorsak satmamız lazım. Nonda o sakatlıklardan sonra sezonun ortasından sonra hareketliliğini kaybediyor. Diego Tardelli var mesela, alınabilir.

Geri
Üst Alt