# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Tekrardan Fb bu sene senin kocan Nonda'dır diyebilmeyi ne kadar isterdim.:(

2 Sene Sözleşmesini Uzatmamız Başta Hataydı Zaten.. Şimdi Sat Bakalım Satabilirsen.. Boşuna Yabancı kontenjanı

Takımdaki hata ve iyi oran payına bakmalıyız iyi oynayanların üstüne kötüler yatıyor bu hoş birşey degil Arda oynuyor mesela Lincoln oynuyor bu oyunda meira olsun nonda olsun kayboluyor gereksiz futbolcuların durması hatadır herkes iyi oynasın Nonda pek ic acıcı durmuyo oyun yönünden Hayırlısı olsun ne diyelim

Nonda yavas yavas takımdaki miladını doldurmaya basladı sezon sonu tesekkür edilip gönderilir.

Adam futboldan bezmiş gibi davranıyo uefada yola devam etmek istiyosak kimsenin nazını cekemeyiz biri gider digeri gelir babasının hayrına oynamıyo ya adam 2 yıllık kontratıda yaptı parasını babalar gibi alıyo kendi bilir bu oyunuyla sanırım skibbede yollar onu ama belli olmaz skibbeye

Israrla Nonda'yı savunacağım.Çok haksızlık edildiğini düşünüyorum.

Nonda iyi oynarsa çok katkı sağlar bize.Onun için sabretmeliyiz mutlaka arttıracaktır performansını.

Demeyeceğimizi nerden çıkardın?

O kadar açıkki.Oynadığı tüm maçlar izledim.Sezon öncesi hazırlık maçları dahil.Hiçbir olumlu yan göremedim.Geçen senekinin yarısını bile verebilecek durumda değil.Bu durumun daha fazla sürmemesi lazım.Ya toparlar kendini ya da...

Nonda kaslın.Ondan kalitelisi bulunana kadar Nondayı göndermek büyük hata olur.Ondan iyisi ise Saviola,Santa Cruz,Diego Milito,Olic,Pantelic gibi oyunculardır.

Nonda kaslın.Ondan kalitelisi bulunana kadar Nondayı göndermek büyük hata olur.Ondan iyisi ise Saviola,Santa Cruz,Diego Milito,Olic,Pantelic gibi oyunculardır.

Abartmayalım renkdaş.İyi oyuncu tamam ama şu performansını izleseler Avrupa'dan hiçbir takım almaz Nonda'yı.

Nonda Türkiye süper liginde dahi zor oynayacak kapasitede ŞU ANDA öyle görünüyor bayagı bir süredir yani Süper ligin forvetleri dahi cok kalitelileşti artık bi taner gülleri bi sercan bi de nigris gibi oyuncular gercekten kalitedir nonda ne yapmaya calısıyor anlasılmıyor belki yası büyüktür afrika dogumluların genelde öyle olabilir

Nonda Türkiye süper liginde dahi zor oynayacak kapasitede ŞU ANDA öyle görünüyor bayagı bir süredir yani Süper ligin forvetleri dahi cok kalitelileşti artık bi taner gülleri bi sercan bi de nigris gibi oyuncular gercekten kalitedir nonda ne yapmaya calısıyor anlasılmıyor belki yası büyüktür afrika dogumluların genelde öyle olabilir

Tahminim Nonda'nın yaşı 34-35 civarı afrika'da nüfus kağıtları geç çıkıyor bildiğim kadarıyla nerden mi biliyorum somalili bir arkadaşım var :D

"Rekabete hazırım"

Galatasarayımızın golcüsü Nonda yeni yılla birlikte umut dolu mesajlar verdi...

Galatasarayımızın bir golcü aramasıyla durumu merak konusu olan Shabani Nonda, Sabah'a konuştu. Fransa'da ailesiyle tatil yapan Kongolu golcümüz, "Mehmet Yıldız çok iyi bir futbolcu. Ancak ben de kendime güveniyorum. Rekabete hazırım. Kim gelirse gelsin" dedi. Takımda 3 veya 4 forvet olmasının kendisi için fark yaratmadığını belirten yıldız futbolcu, "Hem ligde, hem kupada, hem de Avrupa'da mücadele ediyoruz. Yani kadromuzun bol alternatifli olması gayet normal. Tabi ki her futbolcu gibi ben de sürekli olarak oynamak isterim ancak buna karar verecek olan Skibbe'dir. Kimi formda görüyorsa ona şans verir. Tercih ne yönde olursa olsun büyük bir hırsla çalışmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu. Hiçbir yöneticinin kendisine kulüp bulmasını söylemediğini kaydeden Nonda, "Geçtiğimiz aylarda sözleşmemi uzattılar. Bu, bana güvenildiğinin bir göstergesi. Layık olmak için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

'UEFA FOTOĞRAFINI YENİLEMELİYİZ'

Takımın durumu hakkında da konuşan ünlü oyuncu, sözlerini şöyle noktaladı: "Ligde bazı umulmadık kayıplar yaşadığımız doğru. Ancak giderek iyiye doğru yol alıyoruz. Çift forvet ile daha çok gol atıyoruz ve taraftara keyif veriyoruz fakat bu sefer de savunmadaki arkadaşlarımıza çok yük biniyor. Lincoln ile oynamanın zevki başka. Çok zeki bir futbolcu ve mükemmel asistler yapıyor. Hedefimiz UEFA Kupası'nı kazanmak. Tesislere girişte, 2000'de kazanılan kupanın fotoğrafı var. Arkadaşlarımızla 'Bu fotoğrafı yenilemeliyiz' diyoruz."

Kaynak: Sabah

Yenilenmesini bizde istiyoruz.Yenilendi diye eski futbolcularımızı asla unutmayız.

Nonda'nın söylemlerinle saha içinde yaptıkları zıt ama umarım konuştuğunu çabalamaya çalışır...!!!

Her futbolcuda inişli çıkışlı performanları olabilir.Buna asla birşey demiyorum.Yarım sezon geçti ve daha formayı kapamadı.Oynadığında ise pozisyonları değerlendiremiyor.Galiba Baros geldi diye yatıyor.

Geri
Üst Alt