# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Kim takar Yalova kaymakamini diye bi laf vardir sinanim.. Relax, arkadas espiriyi kapamiyor dalga ectigimizi düsünüyorsa o onun kendi sorunudur

Moderatörler gerektigi yerde uyarirlar bizi kardes, sen yorma kafani bizim icin:)

Özgür bir ülkedeyiz isteyen istediğini yazar haraket mi içeriyor yazılanlar?

Yalnız bir forumdasın.Her yerin olduğu gibi buranında kuralları var biz Mod. değilizi ama üye olarak üstümüze uyarmak düşer heralde.Okadarda yetkimiz vardır sanırım=)

Yalnız bir forumdasın.Her yerin olduğu gibi buranında kuralları var biz Mod. değilizi ama üye olarak üstümüze uyarmak düşer heralde.Okadarda yetkimiz vardır sanırım=)

Elbette ki doğru her aklımıza eseni yazamayız ama haksız yere eleştrildik Fatih renkdaşım :D

Millet bu konuya girip sizin muhabbetinizi okumak zorunda değil kardeşlerim...Sonuçta burası bir forum ve kuralları var.Ayrıca forumda Muhabbet alanıda var...Bilmiyorsanız link verebilirim ?

Adam kendi geldi karistirdi, konuyu nerden nereye cekti, sonrada geyik yapmayin dedi ya:)

Peki uzatmayalım kusura bakmayın geçici olarak canınızı sıktık...!!!

Millet bu konuya girip sizin muhabbetinizi okumak zorunda değil kardeşlerim...Sonuçta burası bir forum ve kuralları var.Ayrıca forumda Muhabbet alanıda var...Bilmiyorsanız link verebilirim ?

Bana bak kardesim! Kendin geldin benim espirimi dalga geciyorum diye algiladin, üstüne bizi fenerbahceli gibi gördüünn simdide gelmissin bize konu dagitmayin diyosun.. Nasil bir insansin sen ya?

Asıl sen bana bak kardeşim burası Nonda topici ve kimsenin hiç bir yeriyle dalga geçmeye hakkı yok ! Adam formsuz bi dönem geçirebilir bu size dalga geçme hakkı vermez.Burası Nonda topicidir espri, geyik yapıp başka şeyler konuşamazsınız.Ben sadece Nonda ile ilgili bir espri üzerine kendimi antuda hissettim bir an dedim.Konuyu dağıtmadım.Nasıl bir insan olduğumuda emin ol bilmek istemezsin !

Onun biyeriyle ben ne diye dalga geceyim ya? Dalga gecilecek degil aksine övünülecek birsey dedimmi ben? Dedim.

Eh daha neyden bahsediyorsun sen? Konuyu oralardan buralara getiren sen kendinsiin sonrada bize uyarilar dagitiyorsun. Bizde biliyoruz site kurallarini!

Neyse daha çok uzatmicam ortamı germeye gerek yok.Kırıcı bişey dediysem özür dilerim sinirlerim bozuk biraz...

Arkadaşlar sizi sukünete davet ediyorum uzatmayalım olan olmuş...!!!

Bende uzatmak istemiyorum.. Sende kusura bakma ben kirici bisey söyledi isem..

Ne diyoduk Nondaa Nondaa aldigin zamin hakkini verr :)

qnnawCvmUqI.jpg

Nonda gol atamadı atamadı en sonunda kendi girdi kaleye :D

Geri
Üst Alt