# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Nonda'dan medet uman gitsin yalovasporun macını izlesin cünkü kim takar yalova kaymakamını ;)

Nonda'dan medet uman gitsin yalovasporun macını izlesin cünkü kim takar yalova kaymakamını ;)

Ben medet umuyorum;)Kim takar yolava kaymakamınıymış.Kaymaklar taktırır herkese merak etme;)

2.yarı bu Nonda şanş verildiğinde en az Baros kadar faydalı olacaktır.

Ben medet umuyorum;)Kim takar yolava kaymakamınıymış.Kaymaklar taktırır herkese merak etme;)

2.yarı bu Nonda şanş verildiğinde en az Baros kadar faydalı olacaktır.

Bjk macında oynadımı? En iyi fırsat degilmi bir derbi herkes gitsin diyor cıkıp 90 dakika tahammül ediliyor ve ;)

Izleyince futbol oynamak istemeyen kendi cevresini zor donen bir adam gorduk aylardir boyle o duzelsin bu duzelsin diye beklersenki bu adam 35 yasindaysa (belkide daha buyuk afrikalı oldugu icin) hedefler hayal olur ne kadar ekmek o kadar kofte ;)

Nonda iyi futbolcu ya abartmayın.Bu adamla neden sözleşme yenilendi, kötü olduğu için mi sanki..

Topsuz oyunu çok iyi oynuyor.Stadtan izleyenler bilir.

Nonda ikinci yarı çok daha iyi olacaktır.Gitmesi düşünülmemeli.

Bu Nonda eski performansını sağlasa Baros'dan da,Ümit'den de Guizadanda iyi topçudur.Umarım ikinci yarı geçen yılki performansını yakalar.

Topsuz oyunu çok iyi oynuyor.Stadtan izleyenler bilir.

bir programda dinlemiştim kim söyledi tam olarak hatırlamıyorum Nondaya Galatasaray-Beşiktaş maçının gizli kahramanı demişti bende maçı 90 dakika izlemediğim için tam anlayamamıştım:confused:

E iyi oynamak o değil ki Sinan.Baros'a çok boş alan yaratıyo.Rakip savunmayı yıpratıyo falan.

Anladım işi espriye vurdum topsuz alan denince aklıma Hakan Şükür'den başka kimse gelmez rakibi 5 saniye nefes aldırmazdı efsane Kral...!!!

Evet benim kriterlerime göre Nonda nın Baros tan hız dışında bir eksiği yok fazlası var çok ama formsuz gerçekten Nonda kalitesini gösteremedi ilk yarı.

Not=Benim yazdıklarımdan Baros kötü oyuncu gibi bir anlam çıkaracak sazanı bekliyorum=)=)

Evet benim kriterlerime göre Nonda nın Baros tan hız dışında bir eksiği yok fazlası var çok ama formsuz gerçekten Nonda kalitesini gösteremedi ilk yarı.

Not=Benim yazdıklarımdan Baros kötü oyuncu gibi bir anlam çıkaracak sazanı bekliyorum=)=)

Yani sen Nondaya iyi Barosa kötü bir futbolcu mu diyorsun o yüzden Baros 14 gol attı demi futboldan anladığın yok konuşuyosun:mad::mad::mad::confused::eek:

NOT:o sazan benim şaka yaptım:p:)

Geri
Üst Alt