# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

İkinci yarida bir halt olmaz bence satilmali...

Geçen sene şampiyonluğumuzda büyük pay sahibiydi.Yazık etmeyelim.

Maziye baksak Hakan Sükür hala bu takımda olurdu 1 sene oynayıp kötünün iyisi olmus adamdan ne medeti umacagız kimse kendini kandırmasın eger bi takım hedeflerimiz varsa etrafını zor dönen adamla bu isler olmaz bide 2 senelik kontrat yapıldı :)

talibi varsa devre arası satalım...

Mükemmel oynasada bu sene gidicek kötü oynasada ondan kasmıyor galiba kendini...!!!

Mükemmel oynasada bu sene gidicek kötü oynasada ondan kasmıyor galiba kendini...!!!

bence baros un gelişi ve aşırı derecede formda oluşu diğer golcülerin forma şansını kısıtladı futbolcularda bunu görünce nasıl olsa oynayamıcam oynsam bile son 15 dk diye düşündüklerinden oynadıkları zaman yeterli verimi gösteremiyorlar bu yüzden form düşüklüğü içindeler aslında böyle olmaması gerekir futbolcular arasında ki rekabet herzaman takıma katkı sağlar nonda ben barostan formayı alırım diye düşünse belki oda oynama fırsatı bulur herşey futbolcuda bitiyo

bence baros un gelişi ve aşırı derecede formda oluşu diğer golcülerin forma şansını kısıtladı futbolcularda bunu görünce nasıl olsa oynayamıcam oynsam bile son 15 dk diye düşündüklerinden oynadıkları zaman yeterli verimi gösteremiyorlar bu yüzden form düşüklüğü içindeler aslında böyle olmaması gerekir futbolcular arasında ki rekabet herzaman takıma katkı sağlar nonda ben barostan formayı alırım diye düşünse belki oda oynama fırsatı bulur herşey futbolcuda bitiyo

Doğru söylüyorsun ama profesyonel futbolcunun böyle düşünmemesi lazım,küsmemek gerekli bence Nonda'nın futbol oynamak için bir hevesi olmayışı çok kötü bir sorun başarıya doymuşluk futbolunu etkiliyor...!!!

Doğru söylüyorsun ama profesyonel futbolcunun böyle düşünmemesi lazım,küsmemek gerekli bence Nonda'nın futbol oynamak için bir hevesi olmayışı çok kötü bir sorun başarıya doymuşluk futbolunu etkiliyor...!!!

haklısın böyle olmaması lazım ama bende oynuyorum futbol ister istemez oluyo 1 maç yedek kalsa insan kendine elli tane soru soruyo

haklısın böyle olmaması lazım ama bende oynuyorum futbol ister istemez oluyo 1 maç yedek kalsa insan kendine elli tane soru soruyo

Nonda olsam forma vermeseler gocunmam çünki Baros'u kesmesi için Monaco'daki futbolunu oynaması lazım oda bu saatten sonra imkansız :D

Nonda halen kaliteli bir futbolcudur..!!

Çoğu futbolcu gibi italyaya alışamadı(tabi bunda ayağının kırılmasıda büyük etken)

Olabilir her futbolcu her lige adapte olamaz..Neyse bize geldi ilk sezon gayet iyi bir performans gösterdi..

Formda bir nonda en az Baros kadar kalitelir..

Yeteri kadar şans bulamıyor sonradan oyuna giren bir futbolcudan büyük performans beklemek haksızlık olur..

Baros'un 5 hafta gol atamadığını unutmamak lazım..

Formsuz futbolcuyla kötü futbolcu kavramını ayırt edemiyorsunuz..

Buda komik duruma düşürüyor bazılarını..

Çünkü ertesi maç iyi oynayınca 'helal olsun' felan deniliyor.. :D

Formsuz olduğunu belirtebilirsiniz veya eleştirebilirsiniz..

Ama işi bitmiş bunun demek çok yanlış..5 ay öncede steau'ya 2 gol atanda nondaydı..

Ogünden bugüne sizin düşünceleriniz dışında değişen pekbir şey yok bence..

Nonda halen kaliteli bir futbolcudur..!!

Çoğu futbolcu gibi italyaya alışamadı(tabi bunda ayağının kırılmasıda büyük etken)

Olabilir her futbolcu her lige adapte olamaz..Neyse bize geldi ilk sezon gayet iyi bir performans gösterdi..

Formda bir nonda en az Baros kadar kalitelir..

Yeteri kadar şans bulamıyor sonradan oyuna giren bir futbolcudan büyük performans beklemek haksızlık olur..

Baros'un 5 hafta gol atamadığını unutmamak lazım..

Formsuz futbolcuyla kötü futbolcu kavramını ayırt edemiyorsunuz..

Buda komik duruma düşürüyor bazılarını..

Çünkü ertesi maç iyi oynayınca 'helal olsun' felan deniliyor.. :D

Formsuz olduğunu belirtebilirsiniz veya eleştirebilirsiniz..

Ama işi bitmiş bunun demek çok yanlış..5 ay öncede steau'ya 2 gol atanda nondaydı..

Ogünden bugüne sizin düşünceleriniz dışında değişen pekbir şey yok bence..

Herşeye eyvallah fakat benim canımı sıkan birşey yapmak için çabalamaması yoksa gol kaçar top kaptırılır herşey olur futbolda ama en azından mücadele ederek takıma katkıda bulunabilir Herta maçında adam son 5 dakika giriyor 5 dakika süre almışsın full depar bile atarsın her yere adam eli belinde pres bile yapamıyor ben buna kızıyorum genellikle...!!!

Nonda mutlaka düzelecektir.İkinci yarı iyi bir Nonda göreceğimize eminim.

nonda düzelse bile ilk 11 şansı çok az baros varken biraz zor görür formayı pekte düzelmeye niyeti yok gibi

O Nasıl bir penaltı atışıdır..

Bu adam ölmüş arkasından ağlayan yok :o

Hadi başlayın gene Nonda böyle,Nonda şöyle diye hadi devam büyük taraftar!!!!!!

nonda bitik bir görüntü sergiliyor bunu kimse inkar edemez..

Penaltı atarken bile isteksiz.Resmen kafasında bitirmiş.Topu ayağından çıkardığı anlarda çok iyi oynuyor gerçekten bayılıyorum Nonda'ya ben.Bide dönmeye çalışmasın.Dünya bile güneşin etrafında daha hızlı dönüyor. :) Çok kaliteli futbolcu Nonda evet :)

Geri
Üst Alt