# Shabani Nonda

Cevap: # Shabani Christophe Nonda

olamazdı . nokta (.)

Bu adam zamanında sakatlanmamış olsa biz bunu rüyamızda görürdük....

Daha evvelde yazmistim, zamaninin Drogbasi'ydi. Bizim izledigimiz, tsunaminin sadece son dalgalariydi.

Roma'da tanımıştım ben reyisi, çokta sevmiştim yanında biri oynuyordu kimdi şu anda hatırlamıyorum ama süperdi. Bi gün baktım Nonda Galatasaray'da :D ne sevinmiştim be

Roma hastasıydım ben o ara Totti'nin de çok büyük katkısı vardı tabi bunda

Ne Roma'sı Monaco zamanında bize karşı oynamıştı. Babama sormuştum bu adamı alabilir miyiz diye cevap" çok zor " olmuştu.

O namuslu cocugunun Emre Asiga yaptigini unutmadim. Nasil koymustuk amaaa :)

Bu adamın dizi 90 derece dışa doğru dönmüştü Monaco'dayken(Çok ilginç bi sakatlıktı izlediğim gün etkisinden çıkamamıştım o pozisyonun).Ordan gene iyi toparladı.Fiyat/performans açısından son yıllarda yaptığımız en iyi transfer olabilir Elmanderle birlikte.

Jardel'den sonra bu adamdan daha komple bir forvet gelmedi bize. Dikkatinizi cekiyorum, bize gercek Nonda gelmedi. Gelen Nonda gercek Nonda'nin leşiydi sadece.

Mükemmel bir forvet.

ben bu adama sinir oluyordum çok ağırdı farklı adamları izlemişiz ya da benim ergenlik yıllarıma gelmiş o zamanlar :D:D

Nonda varken sen ergenliğe bile girmemiştin lan.

Fransa ligi en iyi 11,gol kralı,İsviçre gol kralı ve yılın en iyi oyuncusu fena değildi.

Geri
Üst Alt