Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
volkanın tipe bakın :cheeky-smiley-022:
Volkan'ın baktığı yere dikkat.:m26::m26:

Aslında her maç doksan dakika Nonda ile oynamalıyız. Maç boyu rakip kalede oynayabiliyoruz sayesinde. Bu maç defans'tan top çıkarıp pozsiyon yarattığını bile gördüm.
Ama Baros gibi bir forvet'inde olunca mecbur nöbetleşmen gerekiyor. Dikkaetimi çeken Baros oyunda girdikten sonra tamamen şişirmeye döndük. İlerde top kalmadı yine. Bu cidden bizi çok etkiliyor. Bence en mantıklısı Nonda-Baros ikilisinin beraber oynaması. Ama Rijkaard'ın sistemindede bu çok zor bu yüzden nöbetleşmenin BAros'tan Nonda'ya geçmesi daha mantıklı.
Baros un girmesiyle şişirmeye dönmemizin alakası yok. Belli bir bölümden sonra ne arda döndü geriye ne keita ne kewell ne de sonradan giren aydın. Hatta servet falan ilerde oynamaya başladı. Doğal olarak şişirdi topu sabri ve mehmet topal. Ayrıca nonda top tutma işini fazla abarrtı, çok geride kaldı. Ataklar başlarken orta sahadaydı hep. Rakip savunmanın dengesini baros gibi bozamadığı için kewell-keita-arda üçlüsü de etkisiz kaldı. Benim gördüklerim böyleydi açıkçası. Kötü oynamadı nonda, ama baros oynar bu takımda.
Aslında her maç doksan dakika Nonda ile oynamalıyız. Maç boyu rakip kalede oynayabiliyoruz sayesinde. Bu maç defans'tan top çıkarıp pozsiyon yarattığını bile gördüm.
Ama Baros gibi bir forvet'inde olunca mecbur nöbetleşmen gerekiyor. Dikkaetimi çeken Baros oyunda girdikten sonra tamamen şişirmeye döndük. İlerde top kalmadı yine. Bu cidden bizi çok etkiliyor. Bence en mantıklısı Nonda-Baros ikilisinin beraber oynaması. Ama Rijkaard'ın sistemindede bu çok zor bu yüzden nöbetleşmenin BAros'tan Nonda'ya geçmesi daha mantıklı.
Forvet, orta sahaya ve kanada açılırsa defansın dengesi bozulur kuraldır bu futbolda. Bu işi Baros'da Nonda'da çok iyi yapıyor. Bariz bir gerçek varki Baros 11'de başladığı zaman arkasına Ayhan lazım. Ayhan olmadığı için hiçbir varlık gösteremiyor oyunda Baros. Topal-Sarp ikilisiyle arasındaki mesafe çok genişliyor ama kapatamıyor bunu, çünkü öyle bir özelliği yok.
Dünkü maçta Arda'ya en çok yardım eden Nonda'ydı bu konuda. Geri geldi, sağa gitti, sola gitti, pres yaptı. Çıkana kadar rakip sahada oynadık. Ama M.Topal'ın hücuma katkısının 0 olması sebebiyle takım 6-0-4 giib oynamak zorunda klıyor.
Eğer böyle oynuyorsan forvetin Nonda olmalıdır. Ama Ayhan döndükten sonra Baros ile başlamak daha mantıklı.
bu sene herkesi şaşırtıcak Rijkaardla coşacak eski formuna kavusacak buna inanıyoruz.En azından ben inanıyorum
Demekki neymiş her oyuncunun formsuz dönemi olabilirmiş ,demekki neymiş Nonda sizin dediginiz gibi kaplumbaga degilmiş,demekki neymiş Nonda daha bitmemiş
Buradan çıkarılıcak ders 3 maçla oyuncu silmeyin Nonda tartışılmaz bir oyuncudur
Demekki neymiş her oyuncunun formsuz dönemi olabilirmiş ,demekki neymiş Nonda sizin dediginiz gibi kaplumbaga degilmiş,demekki neymiş Nonda daha bitmemiş
Buradan çıkarılıcak ders 3 maçla oyuncu silmeyin Nonda tartışılmaz bir oyuncudur
Nondayı tartışan yok OKAN. Ama baroş mu nonda diye sorarlarsa biz baroş deriz.
OKAN Tartışan sensin OKAN.
Kalite olarak Avrupada Nonda ve Baroş ile olmaz diyen sensin OKAN.
Ama Ben ikisinin birleşimi oyuncu isterim diyeden sensin OKAN.
Nonda Yetersiz diyende sensin OKAN.
OKAN OKAN OKAN.![]()
Nondayı tartışan yok OKAN. Ama baroş mu nonda diye sorarlarsa biz baroş deriz.
OKAN Tartışan sensin OKAN.
Kalite olarak Avrupada Nonda ve Baroş ile olmaz diyen sensin OKAN.
Ama Ben ikisinin birleşimi oyuncu isterim diyeden sensin OKAN.
Nonda Yetersiz diyende sensin OKAN.
OKAN OKAN OKAN.![]()