# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Nondayı tartışan yok OKAN. Ama baroş mu nonda diye sorarlarsa biz baroş deriz.

OKAN Tartışan sensin OKAN.

Kalite olarak Avrupada Nonda ve Baroş ile olmaz diyen sensin OKAN.

Ama Ben ikisinin birleşimi oyuncu isterim diyeden sensin OKAN.

Nonda Yetersiz diyende sensin OKAN.

OKAN OKAN OKAN. :)

haha olayın özeti süper:biggringift:

Bilmiyorum Ben Nonda'nın Baros'tan fazla bir yanını göremiyorum hatta Baros rakip için sanki daha tehlikeli geliyor bana

Elbette Nonda Baros kadar sprinter bir oyuncu degil

Ama çokta agır degil Bu sistemde hızlı oyuncular top tutan bir oyunculardan daha çok ön plana çıkıyor

Onun için bende Baros diyorum

Dün keita kendini yırta yırta orta açtı ceza sahasında 1 tane adam yok nonda dün fazla iyi oynamadı baroşla yola devam nonda 2.yarıların adamı

Dün keita kendini yırta yırta orta açtı ceza sahasında 1 tane adam yok nonda dün fazla iyi oynamadı baroşla yola devam nonda 2.yarıların adamı

Dün takımın en iyilerindendi Nonda nasıl bu kanıya vardın? Baros'un yedek kalması bazılarını rahatsız ediyor galiba. Takımız biz, herkes oynayacak. Şu an için nonda daha yararlı oluyor bize. Bunu görmek çok zor olmasa gerek.

Dün takımın en iyilerindendi Nonda nasıl bu kanıya vardın? Baros'un yedek kalması bazılarını rahatsız ediyor galiba. Takımız biz, herkes oynayacak. Şu an için nonda daha yararlı oluyor bize. Bunu görmek çok zor olmasa gerek.

Kötü mü demişim ne bu heyecan ?

Müthiş beğeniyorum ya!Bizde Baros'un yedeği durumunda olan Nonda'nın gol vuruşlarına bakın bir de fenerdeki Guiza'ya.

Nonda tabii sans bulmali, dün fena da oynamadi, cunki golunu atti ve guzel paslar dagitti ama dun Nondanin yerinde Baros olsaydi daha cok gol pozisyona girerdi. Nonda dün kac gol pozisyona girdi? Baros ise mac basi en az 3-4 yuzde yuzluk gol pozisyonlara giriyor ve ustelik cogu zaman kendisi yaratiyor bu gol pozisyonlari. Ayrica rakip futbolculara "Nondayi mi, Barosu mu oynatalim" diye sorsan, adim gibi eminim Nonda derler, cunki Barosu tutmak gercekten cok zor. Kendinizi defans oyuncularin yerine koyun, Barosu mu yoksa Nondayi mi tercih ederdiniz?

Ama dedigim gibi Nondayi ilk 11 de koymak cok dogruydu. Cunki adam gecen hafta 45 d. icinde 3 gola atmisti. Ne zamandan beri yedek bekliyordu zaten, sesini cikarmadan. SIK SIK ilk 11 de baslamali Nonda. Ama bunu dogru rakiplere karsi yapmaliyiz.

Hala aynı düşünceye sahibim, ilk yarı Baros daha faydalı oluyor rakip açık oynadığı sürece, Nonda Baros kadar hızlı ve yıpratıcı olmadığından açık oyundan ziyade rakip kapandığında daha verimli bence.

Tabi bu benim düşüncem, Rijkaard da haklı olarak moral-motivasyon seviyesi yüksek olan Nondayı tercih etti belki de Barosu da dinlendiririm düşüncesiyle. İyi de oynadığını düşünüyorum Nonda'nın, bu maçta genel bir tutukluk ve şanssızlığımız vardı, kıramadık.

Hep aynı görüşü savundum Nondanın geçen sene bukadar güçsüz kalmasının nedeni iyi antrenman yapmaması ve kendine iyi bakmaması

Öyle yattı mattı hikaye Nonda o karakterde bir futbolcu degil

Graz maçında süre alırsa Shabbadan yine gol yada goller bekliyorum

Nonda oyuna sonradan girince daha yararlı oluyor. 90 dakikayı kaldıracak kapasitesi yok bence. ;)

O işe bu adam karar verir;)

18_258753_18FAN11ROCA-C-B4233.jpg

Oyun zekası süper bence, ama Baroş kadar hızlı değil, nerde durcağını çok iyi biliyor, Bu maçı kaldıramadı, Rijkaard demişti, Nonda yüksek tempoyu kaldıramayabilir diye, sakatlığı nüksedebilir demişti, ama neden oynattı anlamadım.

Oyun zekası süper bence, ama Baroş kadar hızlı değil, nerde durcağını çok iyi biliyor, Bu maçı kaldıramadı, Rijkaard demişti, Nonda yüksek tempoyu kaldıramayabilir diye, sakatlığı nüksedebilir demişti, ama neden oynattı anlamadım.

Ödüllendirmek içindir herhalde. Bir de Baros her maç oynuyor, onu da dinlendirmek istemiş olabilir.

Bir de yanlış hatırlamıyorsam "sakatlığı nüksedebilir" demedi Rijkaard. "Ağır sakatlık geçirdiği için Nonda'yı idareli kullanıyoruz." gibi birşey söyledi. Yine idareli kullandı zaten.

Neyse, Nonda süper adam. Keşke bir mucize olsa da sakatlıklarından önceki haline dönse! 50 gol atar, sonra hoooop Madrid'e...

Aslında Baros'la Nonda'yı birleştirip tek vücud haline getirebilsek süper olurdu gerçekten:D:D:p

Farkındaysanız eskişehir maçında 3. bölgede çok iyi pas trafiği oldu sebebi açık.

Geri
Üst Alt