# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Barosu aradık kabul ediyorum ama Nonda bu maçın en iyilerindendi bunu inakr eden maçı sırtı dönük izledi sanırım

Nondayı bazı skor taraftarlarına yem etmeyeceğim

Barosu aradık kabul ediyorum ama Nonda bu maçın en iyilerindendi bunu inakr eden maçı sırtı dönük izledi sanırım

Nondayı bazı skor taraftarlarına yem etmeyeceğim

Milletin derdi ne senin derdin ne kardeşim ?

Baroş 2 ay yok rahat rahat oynatırsın Nondayı

Milletin derdi ne senin derdin ne kardeşim ?

Baroş 2 ay yok rahat rahat oynatırsın Nondayı

Ben Barosu öyle görünce nasıl üzüldüm bir bilsen böyle konuşmassın

Beni rahatsız eden maçın en iyi adamlarından biri olan Nondaya boş boş sallayanlar

Her futbolcu benim için aynı değerdedir hiçbirini ayrı tutmam

Kesinlikle maçın en iyilerindendi. Top gelmeyince ara ara orta sahaya geldi yardıma. Çabaladı istekliydi. Aslanım benim artık 2 ay boyunca top sende :). Gene gollerini atacaksın muhteşem futbolunu oynayacaksın güvenimiz tam sana.

Kesinlikle maçın en iyilerindendi. Top gelmeyince ara ara orta sahaya geldi yardıma. Çabaladı istekliydi. Aslanım benim artık 2 ay boyunca top sende :). Gene gollerini atacaksın muhteşem futbolunu oynayacaksın güvenimiz tam sana.

Bunu skor taraftarlarınada bir anlatabilsem Hocam

Nonda 12 maç 12 gol ve maçın en iyilerinden biriydi . Halan neyin eleştirisi adama anlamadım

Bunu skor taraftarlarınada bir anlatabilsem Hocam

Nonda 12 maç 12 gol ve maçın en iyilerinden biriydi . Halan neyin eleştirisi adama anlamadım

Okan DAMGACI isimli üyenin mesajından alıntı Mesajı göster

Sizin mantığınıza göre zaten hiç futbolcu eleştirilmiyecek

Zira eleştiren olursa o kişiler hain oluyor. Ne diyeyim Arda müthiş oynadı çok istekliydi bu maç mı diyeyim ?

Senin mesajını sana iletiyorum arkadaş :D

Senin mesajını sana iletiyorum arkadaş :D

Maçın en iyi adamlarından birinide eleştirmek ayıp Hocam

Ha bu maç Elanoyu eleştirirsin, Ardayı eleştirirsin

Ama Mustafa Sarpı, Nondayı falan eleştirirsen bu maç için nerenle izledin maçı diye sorarlar adama

Maçın en iyi adamlarından birinide eleştirmek ayıp Hocam

Ha bu maç Elanoyu eleştirirsin, Ardayı eleştirirsin

Ama Mustafa Sarpı, Nondayı falan eleştirirsen bu maç için nerenle izledin maçı diye sorarlar adama

Ardayı eleştirmeyenlere bu lafı diyorsan nondayı eleştirenlere kızmayacaksın arkadaş

En iyi olman gereken maçta yoktun be Nonda.

NOnda gollerini attı buna lafım yok ama ileride çok hantal kalıyor bu inkar edilemez , mücadele gücü sıfır , kuvvetli ama artık nefesi mi yok bacaklarında derman mı yok bilmiyorum ama presin p si yok

iyi oynadi ama gecen macin yorgunlugu vardi keske Barosu bir görseydik savunmayi iyi yipratirdi daha sonra macin ilerleyen dakikalarinda Nonda Anacondasini gösterirdi ama olmadi

Şu sırtı dönük top alırken yaptığı o hareketler yok mu adamı deli ediyor ya. Bir an elleri kendi bi taraflarına kaçacak sanıyorum. Dün akşam teknik heyetten kimse bu adama tek forvet nasıl oynanır diye anlatmamış mı? Adam alıp hemen verip dikine yada çapraz koşular yapmasını bilmiyormuydu acaba? Yani olmayınca olmuyor be Nonda artık şansını başka kulüplerde denersin.

ah be nonda ..nerde monacoda ki günlerin...tek forvet oyanayamıyor..2 li forvetin bitiricisiliğine hazırlamış kendini kafaca....istediği paslar gelmedi..lugano ve bilicaya göre fiziksel zaafiyet verdin ..barosun yokluğunda tekrar form tutması şart

Fener maçlarında hangi forvetimiz iyi oynamışki nonda oynasın.

Üzüldüm gerçekten skor taraftarları çoğunluktaymış

Shabani Cristophe Nonda 12 maç 12 gol

Daha ne istiyorsunuz bu adamdan ? Drogba gibi mi oynasın ?

Ki Nonda maçın Mustafa Sarp ile beraber en iyi adamıydı. Bunun tersini söyleyen maçı sırtı dönük izlemiş demektir

Nonda Barosu aratmamak için elinden geleni yapacak ve yine gollerini sıralayacak

Bu SKOR taraftarlarını o zaman yine beklerim

Oha ya Nonda'ya bile neler denmiş inanamıyorum.

İleri top gelmeyince adam ne yapsın defanstan mı gelip alsın beyler soruyorum sizlere ?

Zaten bi kaç pozisyon baktı ki olmuyor orta sahaya kadar geldi baya top aldı kendi çalımlar bile attı ilk şutuda atan Nonda'ydı.

Lütfen ypamayın ama yem etmem Nonda'yı kimseye.

Muhteşem bi futbolcu, bu maçtada yapacağının en iyisini yaptı.

Forvet oyuncusu top bekler, top gelmeyince gol atabilir mi sizce ? Atamaz.

Mesela Baros Nonda kadar orta sahaya kadar gelip top almıyor, sırtı dönük oynamıyor, Nonda kadar çalımda atamıyor (adam geçiyor Baros, ama dribbling ile, Nonda gibi değil).

Bu maçta top gene Baros'a gelmeseydi böyle devam etseydi Baros Nonda gibi de oynayamazdı görüşüm. Tamam defansı bozardı koşardı hayvan gibi aralara kaçardı ama bugün aralara dahi top atamadık Keita bi kere attı oda ofsayttı. Top gelmeyincede extra işler yapmaya çalıştı orta sahaya kadar geldi oynamaya çalıştı Nonda.

Yapacağı hiç bişey yokken bile bişeyler üretmeye çalıştı ve burda eleştrillen isim halinde inanamıyorum gerçekten.

Nondaya güveniyorum Barosu aratmayacaktır zaten bu sene daha iyi oynuyor bile denebilir..

Geri
Üst Alt