# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Nonda gereğinden fazla geliyor orta sahaya. Bir an Elano'nun yanında bile gördüm, ne işin var senin orada ? En büyük özelliği sırtı dönük top saklayabilmesi. Onun dışında dikine koşu, dripling hiç biri yok malesef. Girdiği 2 pozisyonu gole çevirseydi şimdi paşa paşa liderlik koltuğumuzda oturuyorduk.

Nonda gereğinden fazla geliyor orta sahaya. Bir an Elano'nun yanında bile gördüm, ne işin var senin orada ? En büyük özelliği sırtı dönük top saklayabilmesi. Onun dışında dikine koşu, dripling hiç biri yok malesef. Girdiği 2 pozisyonu gole çevirseydi şimdi paşa paşa liderlik koltuğumuzda oturuyorduk.

Nonda´nın ortasahaya gelip pas alıverişi yapmasıyla Galatasaray atağa kalkıyor . Görmek çok mu zor ?

Ayrıca Nonda´nın hazırladığı Kewell ve Linderotha pozisyonlar var Bak Nondanın top saklama dışında özelliğde varmış oyun zekası :) Nonda birden fazla asistte yapabirlirdi Ama Kewell ve Linderoth çok beceriksiz davrandı özellikle Linderoth

tek forvette nonda olmuyor bence

2 forvette veya deplasmanlarda ise yariyor ama kesinlikle banko forvet olamaz.

baros donerse banko baros oynar

Nonda´nın ortasahaya gelip pas alıverişi yapmasıyla Galatasaray atağa kalkıyor . Görmek çok mu zor ?

Ayrıca Nonda´nın hazırladığı Kewell ve Linderotha pozisyonlar var Bak Nondanın top saklama dışında özelliğde vamış oyun zekası :) Nonda birden fazla asistte yapabirdi Ama Kewell ve Linderoth çok beceriksiz davrandı özellikle Linderoth

1 yanlış 3 doğruyu götürüyor. Nonda pas alışverişi yapması gereken adam değil. Aslında sorun orta üçlüden kaynaklanıyor. 3'üde top kullanamıyor malesef ve Nonda'da orta sahaya gelmek zorunda kalıyor. Linderoth'un pozisyona girebilmeside ofansa katkısını gösterir. Pozisyona girmiş atamamış pek önemli değil benim için fakat onun bu takıma monte edilmesi gerek. Rijkaard yavaş yavaş alıştırıyor takıma çünkü sakatlanmaması gerek. Yoksa top kullanamayan adamlar ile Manisa gibi önde basan takımlar sizi sahada futboluyla ezerler.

Pek kaliteli oynamıyor hızlı degil futbolda hız önemlidir madem hızlı degilsin Jardel ve Tanju gibi süper bitirici olacaksın öylede degil ama Galatasarayda oynuyor

İsterse hiç koşmasın yeterki bitirici olsun ama bitiricilik bile yok. Gol pozisyonlarını değerlendirme konusunda çok bonkör. Geçen yılda aynı idi. Hatta, geçen yıl beni gönderin dercesine istifini bozmadan goller kaçırıyordu. Yine aynı Nonda var. Nonda sadece iyi gününde gol atan bir forvet.

Siz gerçekten komiksiniz :) Nonda'da bitiricilik yok demek günün skoruna göre konuşmaktan başka birşey değildir. Daha düne kadar Jardel gibi olmaya başladı diyorduk forumda bitiricilik açısından. Bugün söylediğiniz şeylere bak.

Siz gerçekten komiksiniz :) Nonda'da bitiricilik yok demek günün skoruna göre konuşmaktan başka birşey değildir. Daha düne kadar Jardel gibi olmaya başladı diyorduk forumda bitiricilik açısından. Bugün söylediğiniz şeylere bak.

Süper bir bitirici olmadığı da bir gerçek ama. Kesinlikle jardel ayarında falan değil. Bir kere kafa toplarında etkili değil(kafa olayını sayfaaalar önce belirtmiştim, bu maçla alakası yok) Özellikle geçen sene çok kötüydü bu açıdan. Ligin son maçındaki(sivas) performansını hatırlıyorum da...

Süper bir bitirici olmadığı da bir gerçek ama. Kesinlikle jardel ayarında falan değil. Bir kere kafa toplarında etkili değil(kafa olayını sayfaaalar önce belirtmiştim, bu maçla alakası yok) Özellikle geçen sene çok kötüydü bu açıdan. Ligin son maçındaki(sivas) performansını hatırlıyorum da...

Geçen sene Nonda kötüydü bunu bende kabul ediyorum ama ilk senesi ve bu sene çok iyi. Bitiricilik açısından da çok iyi bu sezon. Yüksek ortalamayla oynuyor.

Geçen sene Nonda kötüydü bunu bende kabul ediyorum ama ilk senesi ve bu sene çok iyi. Bitiricilik açısından da çok iyi bu sezon. Yüksek ortalamayla oynuyor.

Benim bildiğim bitiricilik seneden seneye o kadar oynamaz ama sanki:) Neyse eleştirmenin şu anda bir yardımı yok. Yapacak birşey de yok zaten.

Benim bildiğim bitiricilik seneden seneye o kadar oynamaz ama sanki:) Neyse eleştirmenin şu anda bir yardımı yok. Yapacak birşey de yok zaten.

Tabiki değişmez. Ama bu adam geçen sezon kaç maç oynadıki? Sezonun çoğunu sakat olarak geçirdi. Bu yüzden geçen seneyi baz alamıyorum.

Pek kaliteli oynamıyor hızlı degil futbolda hız önemlidir madem hızlı degilsin Jardel ve Tanju gibi süper bitirici olacaksın öylede degil ama Galatasarayda oynuyor

Her mesajında Nondaya kötü oyuncu demek istiyorsun

peki bu adam madem bu kadar kötü neden kariyerinde 3 kez gol krallığı yaşadı , İtalya ,İngiltere , Fransa gibi liglerde Roma , Galatasaray gibi takımlarda oynayıp Cl finali gördü, altın ayakkabı kazandı ve Ülkesinin en çok gol atan oyuncusu oldu

Bu kadar kötü bir futbolcu senin anlatımınla nasıl böyle bir kariyere sahip ? :)

peki bu adam madem bu kadar kötü neden kariyerinde 3 kez gol krallığı yaşadı , İtalya ,İngiltere , Fransa gibi liglerde Roma , Galatasaray gibi takımlarda oynayıp Cl finali gördü, altın ayakkabı kazandı ve Ülkesinin en çok gol atan oyuncusu oldu

Bu kadar kötü bir futbolcu senin anlatımınla nasıl böyle bir kariyere sahip ? :)

Sakatlanmasa Türkiye'nin yanından geçmezdi hem...:o

Kariyeri beni ilgilendirmez ben kötü futbolcu demiyorum sevdigimiz yetenekli ancak kalitesiz ve agır oynayan takıma yakısmayan futbolcu diyorum sen devam et getir defansada maldiniyi nede olsa gelmis gecmis en iyi defanslardan

Devre arası ve sezon sonu konuşulacak bir konu,şuanda Nonda'nın alternatifi yok o yüzden destek vermeliyiz,yapacak başka hiçbirşey yok.

Kariyeri beni ilgilendirmez ben kötü futbolcu demiyorum sevdigimiz yetenekli ancak kalitesiz ve agır oynayan takıma yakısmayan futbolcu diyorum sen devam et getir defansada maldiniyi nede olsa gelmis gecmis en iyi defanslardan

Nonda ağır biliyoruz. Peki neden olmayan özelliğiyle değerlendiriyorsun her maçta onu? Maçtan önce hızlı olması umuduyla mı izliyorsun maçı hayır. Diğer yaptıklarına bakıyoruz değilmi? Pozisyonları nasıl kullanmış, kaç gol atmış attırmış, takımdaki diğer oyunculara nasıl servis yapmış, takımı ne kadar rahatlatmış vs vs. Son maçta çok yararlı oynadı kendisi. Ama destek yoktu Kewell ve Elano dışında.

Destek vermiyoruz demedik sövmedikte sadece

Galatasarayın hedefi Türkiye ise olabilir Makukula filan kadar iyi olmasada ligde idare eder

Ama baska hedefler varsa o zaman ancak top toplayıcı olabilir

Su anda Nonda oynuyor iyi yada kötü demek gereksiz olabilir

Nonda tabiki eski fizik gücünde değil ama yinede faydalı oluyor oyun zekası çok yüksek bir forvet Kewell ve Linderothun beceriksizleri olmasa birden fazla asist yapabilirdi

Ve Nonda dün Kewell ve Sabri ile birlikte maçın en iyisiydi şu takıma yakışmıyan oyuncular Ayhan , Servet ve Gökhan Zandır bana göre

Nonda ağır biliyoruz. Peki neden olmayan özelliğiyle değerlendiriyorsun her maçta onu? Maçtan önce hızlı olması umuduyla mı izliyorsun maçı hayır. Diğer yaptıklarına bakıyoruz değilmi? Pozisyonları nasıl kullanmış, kaç gol atmış attırmış, takımdaki diğer oyunculara nasıl servis yapmış, takımı ne kadar rahatlatmış vs vs.

3 metre yanındaki topa gitmeye mecali yok yahu geciniz istatistigi katkısına bakmak gerek üstteki mesajımı oku eger amac TSL ise idare edebilir

Nonda tabiki eski fizik gücünde değil ama yinede faydalı oluyor oyun zekası çok yüksek bir forvet Kewell ve Linderothun beceriksizleri olmasa birden fazla asist yapabilirdi

Ve Nonda dün Kewell ve Sabri ile birlikte maçın en iyisiydi şu takıma yakışmıyan oyuncular Ayhan , Servet ve Gökhan Zandır bana göre

Onlar zaten yakısmıyor birader ancak Nonda ile sence takım ne yapabilir

Bana sunu söyle

SAMPİYONLAR LİGİNİ alabilirmi

cünkü hedefimiz odur

Nonda'ya biri "top toplayıcı olabilir" demiş. Aman çarpılırsınız :)

Hedefimiz CL'yi almak da demis bence asil ona carpilir

Geri
Üst Alt