# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Onlar zaten yakısmıyor birader ancak Nonda ile sence takım ne yapabilir

Bana sunu söyle

SAMPİYONLAR LİGİNİ alabilirmi

cünkü hedefimiz odur

Hedefimiz UEFA Avrupa Ligini almak ise Baros , Nonda ve Sabri ile olmaz topağını açan kimdi bak :)

Baros iyidir tamam ama hedefi Çeyrek Final üstü olan bir takım için yeterli değildir keza Nondada

3 metre yanındaki topa gitmeye mecali yok yahu geciniz istatistigi katkısına bakmak gerek üstteki mesajımı oku eger amac TSL ise idare edebilir

Sorumun cevabını alamadım? İstatistik diye birşey söylemedim ben oyun içindeki yararına bakmamız gerekiyor dedim aksine. Araya atılan toplara koşma özelliği yok. Sende biliyorsun bende. Öyle olsa Geçen sene Baros'u transfer etmezdik zaten. Bu yönüyle izle ve değerlendir Nonda'yı. Ayrıca 3 mt yanına koşmayan adam bitiriciliğiyle bu sezon en çok gol atan oyuncumuz oldu. Burdan çıkan sonuç oyun zekasının çok yüksek olduğu.

Targutay şuanlık boş konuşmalar bunlar,Nonda çok şanssızdı dün toplar yaladı geçti işte girse kral olacaktı,tamam sen hiç onun stilini beğenmiyorsun ama yok işte anasını satıyım varda hoca mı oynatmıyor?

Şuanda Uefa Kupasında mücadele ediyoruz,Şl gibi bir hedefimiz olamaz zaten.

Targutay şuanlık boş konuşmalar bunlar,Nonda çok şanssızdı dün toplar yaladı geçti işte girse kral olacaktı,tamam sen hiç onun stilini beğenmiyorsun ama yok işte anasını satıyım varda hoca mı oynatmıyor?

Cevap vermeye itiyorlar Sinan bak ne yazmısım evet yok destekleyebiliriz ancak arkadaslar sanki süper forvetmis edasıyla yazıyorlar

Cevap vermeye itiyorlar Sinan bak ne yazmısım evet yok destekleyebiliriz ancak arkadaslar sanki süper forvetmis edasıyla yazıyorlar

Öyle de şuanda hiçbir Galatasaraylı istemez mi fırtına gibi ve top saklayan bir forvet yok hocam işte ne yapsınlar hepimiz Nonda diye inliyoruz,Baros'umuz sakat bir tek o var o şuanda çok değerli bir konuma geldi normal değil mi sence?

Öyle de şuanda hiçbir Galatasaraylı istemez mi fırtına gibi ve top saklayan bir forvet yok hocam işte ne yapsınlar hepimiz Nonda diye inliyoruz,Baros'umuz sakat bir tek o var o şuanda çok değerli bir konuma geldi normal değil mi sence?

Senin gibi 2. sınıf top oynuyor ama elde bu var denmiyor

Sanki süper bir forvet edasıyla konusuluyor haliyle insan sasırır maclarda gördügü nondadanmı bahsediliyor

Keşke Nondanın 26 yaşındaki hali olsa :)

Dağıtmıştı bizi 2 maçtada üstelik Popescu falan vardı defansta

Senin gibi 2. sınıf top oynuyor ama elde bu var denmiyor

Sanki süper bir forvet edasıyla konusuluyor haliyle insan sasırır maclarda gördügü nondadanmı bahsediliyor

Valla Targutay açıkcası ben böyle atlet forvet tipini pek sevmiyorum desem ne düşünürsün bilmiyorum ben Nistelrooy,Sheva tarzı oyuncuları daha bir sevmişimdir,zaten Keita topu Nonda'nın ağzına bile atabilir öyle bir bilek var,şuanda bütün oyun Nonda'nın kaleye en yakın yerde topla buluşması üzerine kurulmuş,seneye revizyon kesinlikle olacak ama bunu söyleyebilirim.

Valla Targutay açıkcası ben böyle atlet forvet tipini pek sevmiyorum desem ne düşünürsün bilmiyorum ben Nistelrooy,Sheva tarzı oyuncuları daha bir sevmişimdir,zaten Keita topu Nonda'nın ağzına bile atabilir öyle bir bilek var,şuanda bütün oyun Nonda'nın kaleye en yakın yerde topla buluşması üzerine kurulmuş,seneye revizyon kesinlikle olacak ama bunu söyleyebilirim.

Yahu Nistelrooy mesela adam süper hızlı yada süper calımcı degil ama süper bitirici yada Drogba onda hepsi var :D

Yahu Nistelrooy mesela adam süper hızlı yada süper calımcı degil ama süper bitirici yada Drogba onda hepsi var :D

Zaten efsanelerden bahsediyoruz ama ben şuanda Dünya futbolunda ciddi bir forvet sıkıntısı olduğunu düşünüyorum,herhalde efsanelerin futbolu bırakma noktasına geldiği için Sheva ve Nistelrooy uzatmaları oynuyor Nonda'da öyle,bu yeni jenerasyondan bir yıldız da bizim yaratmamız lazım ve rota olarak Fransa'yı ön görüyorum fizik gücü açısından.

Geri
Üst Alt