# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Yahu boş boş eleştirmeyin

Nonda bu sene istekli isteksiz olduğu sene geçen seneydi

Nondadan Baros gibi koşmasını bekleme çünkü Nonda o tarz adam değil Kanaoutenin biraz kısası

Ayrıca seninde 2 kez çapraz bağların kopsun sende heryere bas bir oraya bir buraya koşta göreyim seni

Ve son olarak sövdürtme kendini demişsin Nonda Kewelldan sonra takımda en çok örnek alınması gereken insan Ayrıca Galatasarayı ve taraftarı çok seviyor böyle bir futbolcuyada sövecekseniz ama durun Hakana , Hasana bunları yapan taraftar Nondaya neler yapmaz ki ?

Sen benim yazdıklarımı alıntı yapma dostum

Seninle boş boş tartışmak istemiyorum

Senin için söylemiyorum ama başka arkadaşlar Nondayla Baroşun oyun stilleri farklı demişler

Bizde görüyoruz farklı olduğunu

Ancak Nondada'nın Baroşa göre tek bir artısı kafa topları ( oda tartışılır )

onun haricinde tek bir özelliği bile yok attığı gollerin hemen hemen hepsi başkalarının alda at dediği toplar

bana ne istatisklerden yada maç başına gol ortalamasından

Ayrıca aynı mevkide Baroşta oynuyor Nonda'da ne diye beklemiycem aynı performansı

Tartışma saygı düzeyini aşmasın Okan ve İbrahim. Kavga düzeyine gelmesin yani.

Nonda eskiden sprinter özelligi olan bir futbolcuydu, top saklarken ani dönüsleri olan bir futbolcuydu

Bakıyorumda 2 maç gol atamadın diye Kewell´ı , Keıta´yı forvete koyan , Baros nerdersin diye bağıranlar var (Barosu bende çok özledim tamamda bu kadar söylenmesi Nondaya olan güvensizliği gösterir )

Boz artık suskunluğunu Anakonda sana güvenmeyenleri utandır;)

Aslında Nonda'yı forvete koymayanların çok fazla gol atamadı diye bu düşünceye büründüğünü sanmıyorum.Başka sebeplerde var.

Nonda verebileceğinin en iyisini vermeye çalışıyo.İyide oynuyo.Ancak ard ardına oynamak onu biraz yıpratıyor sanki.Bir Sivas maçındaki birde Manisa maçındaki Nonda'yı izle.Bana göre dinlenmesi lazım.

Rijkaardda zaten bunun bilincinde skoru garantilediğimiz an Nondayı çıkartıyor

Ortasaha Nondayı fazla besleyemeyince Nonda sürekli ortasahaya geldi buda onu fazlasıyla yordu tabi çok uyumlu olduğu Keıta ve Ardanında olmaması performans düşüşünde bir etken

Mustafa Sarp

Elano Arda

Keıta Kewell

Nonda

Nonda bu şekilde çok daha etkili olur kanımca

Arkadaslar sadece bir fikir.Nonda - Baros 2 lisi iyi is yaparmı sizce?

Rıjkaard dizilişden taviz vermez.Başımızda Aragones gibi İspanyol bir total futbolcu olsaydı belki 4-4-2 oynardık ama Hollanda'lıların hastalığıdır 4-3-3.Gidin Hollanda'ya sorun yoldan geçen insana bana futbol deyince aklına gelen 3 şeyi söyle deyin:4 3 3 diyecektir.

Rıjkaard dizilişden taviz vermez.Başımızda Aragones gibi İspanyol bir total futbolcu olsaydı belki 4-4-2 oynardık ama Hollanda'lıların hastalığıdır 4-3-3.Gidin Hollanda'ya sorun yoldan geçen insana bana futbol deyince aklına gelen 3 şeyi söyle deyin:4 3 3 diyecektir.

Zaten 4-3-3 oynamayacaksak Rijkaarda da gerek yok senelerce 4-4-2 oynadık biraz da 4-3-3 olsun hem daha heyecan verici :D

Geri
Üst Alt