# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Cok gol kacirdi bügün kendisi normalde gol atmada uzman nasil oldu bu macta gol atamadi anlayamadim... sakatliktan sonra yasi ilerledigi icin kendini toparlamasi daha uzun sürüyor bir kac hafta sonra Nonda kendine gelir diyorum, ama transfer sart oldu Kewell ve Barosun yoklugunda

Nonda bu ligin en iyi santraforudur malesef bu berbat oyununa rağmen :(

Gol kaçırmasından çok atakları kesmesi pas hatası beni deli ediyor yoksa golü kaçırmış çokta önemli değil

Nonda bize faydali olamaz artik, tas catlasa 3-5 gol atar baska yok.

gol atmasa bile Barisin golünde asisti vardi :)

Yeni gelecek forvete "rekabete hazırım" mesajı bu mu??? Kafası şimdi'den Katar'da.

Nonda iyi bir forvet olmasına rağmen ağır ve isteksiz görünüyor.Bu sene Nonda'yla gerçekten zor.Linderoth'u yollayamayacaklar galiba arkadaşlar bize yerli bir forvet gelecek galiba...

Tek avantaj sırtı dönük oynayabilmesi. Onuda kaybederse sokaktan birini çıkaralım aynı şey.

o kadar pozisyonu yedi atıncada supe diyoruz o kadar golluk pozisyonları kime verirsen içinden atar bi kac tanesi tabi bu gece gordumki nonda cok agir galatasarayda miladını tamamlamış artık.

Kötü oynadı ama elimizde kalan tek forvet ve desteğe devam. Shabani Nonda Shabani Nonda ... var onda :D

Nonda bitmiş okeye dönüyor demek isterdim ama o kadar bile değil.

Nonda'nın daha 4 taşa ihtiyacı var.Okeyide yok.

nonda'dan bu sene artık iyi bir yedek olur..Kendisinin takım içinde rakibi olmayınca 11de oynarım diye düşünüyo ve kendini salıyo bu hallere düşüyo..Sene sonu da sözleşmesi bitiyo sanırım o zamanda ayrılır..

Kapalı tribünden Nonda'yı yuhalayan birkaç kendini bilmezi buradan kınamak istiyorum... :)

Barış bile seken topları tamamlamasını öğrendi

Uğur ceza sahasına gelip şut atıyor

Sen piyasada yoksun

Barış seken topu tamamlamaya koşuyor sen utanmasan bağdaş kurup oturucaksın

Ah Nonda ah Kanser edersin adamı sen bu gidişle

Destekleyen sesler olduğu kadar maç sonuna doğru yuhalayanlarda oldu

Böyle devam ederse katlanıp devam edicek

Geri
Üst Alt