# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

Güzel bi ugurlama yapılmalı Elinden gelenin en iyisini yaptı Aldıgını paranın hakkını verdi en azından formasını ıslattı kara incimiz olarak kalıcak

Kewell yok 2 ayligina! Kewell'i nassil forvet'e çekecen Atleti maçinda? Nonda'nin kalmasi ve Baros'un kontrakt'inin sezon sonuna kadar dondurulmasi tarafiyim

Nonda öldü artık :D

Nonda bize lazım Kewell da yok avrupa maçlarında oynar. İlla biri gidecekse Lou nun gitmesi lazım onun eksiği hissedilmez.

Nonda bize lazım Kewell da yok avrupa maçlarında oynar. İlla biri gidecekse Lou nun gitmesi lazım onun eksiği hissedilmez.

Leo gitmeyecek. Nonda'nın eksikliği hissedilmez. D.belediye maçında 5 net gol pozisyonu kaçırdı. Bundan sonra Rjkaard tutmaz onu.

Leo gitmeyecek. Nonda'nın eksikliği hissedilmez. D.belediye maçında 5 net gol pozisyonu kaçırdı. Bundan sonra Rjkaard tutmaz onu.

Bal gibide tutar. FR senin gibi 1 maçligina Nonda'yi degerlendirmiyor. Iyiki 2-3 tane pozisyon kaçirmis. Orduspor'a Nonda 2 gol atti, Hadi onuda anlat. Takimda oyuncu kalmadi; Kewell sakat, Baros sakat, Keita Afrika'da. Kimi forvet olarak oynatacan? :rolleyes:

Bal gibide tutar. FR senin gibi 1 maçligina Nonda'yi degerlendirmiyor. Iyiki 2-3 tane pozisyon kaçirmis. Orduspor'a Nonda 2 gol atti, Hadi onuda anlat. Takimda oyuncu kalmadi; Kewell sakat, Baros sakat, Keita Afrika'da. Kimi forvet olarak oynatacan? :rolleyes:

Nonda gitsin Orduya gol atsın zaten.

Nonda giderse Madrid maçında forvette kim oynayacak? Gio mu?

Gio gelecekse en mantıklısı Leo`yu yollamak. Ama öyle bir düşünceleri olduğunu hiç sanmıyorum. O zaman ikinci seçenek Baros veya Kewell`dan hangisinin sakatlığı daha uzun sürecekse onun sözleşmesini dondurmak olmalı.

Kewell`ın sakatlığı bütün planları bozdu ve Nonda`ya yaradı maalesef.

Nonda yaşlı olabilir , müzmin sakat olabilir ama çok değerli bir oyuncu Nonda şu haliyle bile formda bir Nonda tek başına maç alabilir Örn Çaykur Rize , Kasımpaşa

Ama boldladığım yer önemli maalesef çok istikrarsız bir oyuncu

Nonda gitse Fransadan sağlam bir ön libero alsak ne olur ki? :o

Nonda yaşlı olabilir , müzmin sakat olabilir ama çok değerli bir oyuncu Nonda şu haliyle bile formda bir Nonda tek başına maç alabilir Örn Çaykur Rize , Kasımpaşa

Ama boldladığım yer önemli maalesef çok istikrarsız bir oyuncu

Bence benim boldladığım yerler çok daha önemli..:o

Bakalım yönetim napacak.

Nonda misyonunu tamamladı bu takıma kattıklarını kimse inkar edemez ama Dos Santos tam mevkisi olmasa bile daha iyi performans gösterir şuandaki Nondadan

Ben de Nonda'nın sözleşme uzatılmayacağının anlayınca; ikinci yarıda pek de düzgün bir futbol oynayacağını düşünmüyorum. Sözleşme uzattıktan sonra çok kötü bir futbol oynadı; bu yaz takımdan ayrılacak haberlere çıkanca yine ortalma bir futbol oynamaya başladı; takımda kaldı.

Sözleşme uzatmazsak ben şüpheliyim Nonda'nın futbolundan. En iyisi devre arasında ayrılmak.

Ben de Nonda'nın sözleşme uzatılmayacağının anlayınca; ikinci yarıda pek de düzgün bir futbol oynayacağını düşünmüyorum. Sözleşme uzattıktan sonra çok kötü bir futbol oynadı; bu yaz takımdan ayrılacak haberlere çıkanca yine ortalma bir futbol oynamaya başladı; takımda kaldı.

Sözleşme uzatmazsak ben şüpheliyim Nonda'nın futbolundan. En iyisi devre arasında ayrılmak.

Bence sözleşme uzatmazsak daha hırslı oynaması gerekir.Kendin cümlelerin içinde benim nedenimi açıkladığın için ayrıca nenenini yazmama gerek yok.

Geri
Üst Alt