# Shabani Nonda

Cevap: #20 Shabani Nonda

kendin demişsin işte zamanında:)

dün yok bugun var bugunun kosullarına göre nonda artık bitmiş iş göremez raporu almıs emekli olmus he anadolu takımlarında iş yapar cok sevdiyse türkiyeyi gitmeyebilir

dipnot: Getirisi götürüsü olarak bakılırsa nonda bizde basarılı olmustur ama dedigim gibi ayrılık zamanı

+1905

Kayseri'de Makugol (Makukula) var ordada oynayamaz :D

Satın alma opsiyonuyla kiralar Kayseri Nonda'yı :D

2 yıllık sempatini 2 haftada antipatikliğe dönüştürdün be Nonda.

Panaltı kaçırabilir gol atamyabilir ama o umursamaz sırıtması hala gözümün önünde .

Çok isteksizsin, yavaşladın iyice. Yol gözüktü sana.

nonda kaç yaşında yahu 40 geçkin galiba.

nüfustaki doğum tarihinin doğru olmadığını düşünüyorum.

genç yaşlarında monaco'da, roma'da, blackburn'de üstün performans göstermişti. zannederim haklıyım?

Bakiyorumda herkes Nondaya yüklenmeye baslamis. Nonda herzamanki Nonda. Öyle aman aman is bitirici bir forvet hic olmadi. Galatasaray takimin da oynayan forvet oyuncusun en az atmasi gereken golleri atmisdir simdiye kadar. Bir artisini simdiye kadar görmedim, onun icin de simdiye kadar bazilari gibi hic süper oyuncuymus gibi de bakmadim Nondaya ama dünkü macda isliklamalar bence cok cirkindi. Bu türkiyede oynayan futbolcularin kaderi galiba. Arda bir üc mac arka arkaya kötü oynasin, hemen agir elestiriler baslior. Yok ayni Hasan Sas abisi gibi olmus, yok biraz az gezse dahi olur falan filan. Elestiri yaparken biraz daha vicdanli vede gercekci olsak cok daha iyi olur bence. Sonrada neden Avrupada ki türkler Türkiyede oynamak istemiyor diye sorusyoruz kendi kendimize.

İsteksiz oynamak bize saç baş yoldurmak penaltıyı umarsızca kullanmak 6 aylık paramı verin gideyim demek Nonda'ya yakışıyor mu ?

Adam isteksiz oynamıyor sadece morali yerinde değil , evet bize saç baş yolduruyor belki ama bunu istediğini düşünmüyorum , penaltıyı o kullanmak istedi çünkü gol atması gerekiyordu gol atsa eminim morali yerine gelecek perfonmansıda öyle..

Yanlış biliyorsun Nonda öyle demedi.

"Eğer Galatasaray'dan gönderileceğin söylenirse, cevabın ne olur?" şeklindeki soruya ise Nonda, "Daha 6 ay kontratım var. Bütün paramı verirlerse böyle bir şeyi düşünebilirim. Ama benim gündemimde transfer yok. Galatasaray'ın şampiyonluğuna katkı yapmaya çalışacağım. Sadece burada gazeteler yazıyor. Bana söylenen hiçbir şey yok" yanıtını verdi.

dedi.

Geri
Üst Alt