# Shabani Nonda

Cevap: # 20 Shabani Christophe Nonda

610x.jpg

Sezgin Abi'yi çok seviyordu Nonda.

Son zamanlar biraz kızdırsan da Kocaman bir insansın sen. Aslan yürekli NONDA ;) Yolun açık olsun dostum

75310.jpg

Nonda İstanbul'da

Roma'dan Shabani Nonda'yı transfer etmek için bir süredir görüşmeler yapan yönetici Haldun Üstünel ve Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in İstanbul'a dönmelerinin ardından, Galatasaray'ın prensipte anlaştığı Kongolu futbolcu Shabani Nonda da gizlice İstanbul'a geldi ve sağlık kontrolünden geçirildi.

DHA'nın haberine göre, Nonda'nın resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor!

Özellikle Monaco formasıyla yıldızı parlayan ve Galatasaray'ın daha öncede transfer gündemine gelen 30 yaşındaki forvet oyuncusu geçtiğimiz sezon kiralık olarak Blackburn Rovers'da gorma giyen 26 maçta 7 gol atan siyahi futbolcu fiziğe dayalı futboluyla dikkat çekiyor.

Kongolu golcünün kulübü Roma ile sözleşmesi 2008'de sona eriyordu. İtalyan ekibi gözden çıkardığı futbolcusu için 2 ay önce 2 milyon Avro fiyat biçmişti.

31.08.2007

2,5 yıl geçmiş. Sanki dün gibi.

gitmesini istemiyordum hele hele şuanda forvetde alternatifi bırak direk oynayacak oyuncumuz kalmadı iyi transferler yapsakda yine dikkat etmemiz gerekiyor linderoth lincoln franco nasıl geldi nasıl gittiler nondada bu sene 16 gol atmışken gol sıkıntısı cekerken gönderildi keita jo varken oda bence gollerine deva medecekti bakalım hayırlısı güle güle kara adam fenere attıgın golü unutmayacağız

Yanlış yaptık.Ayıp ettik.Gitmesi açısından değil bu dediklerim.Son maçta yapılanlara çıplak gözle tanık oldum ya bir dahaki maçta alırız gönlünü sanmıştım.Bir dahaki olmadı maalesef.İçim acıyor sırf bu yüzden.Sırf bunun acısıyla son bir kez Gitme Nonda ! diyorum. Ne olur gitme.Ya da bir dahaki ilk maça gel Sami Yen'deki.Sana gerçek bir taraftar gibi veda etme şansını tanı bize.

Bence teşekkür böyle edilmemeliydi. :(

Kaçınılmaz bi vedaydı, ama tarz olarak yakışmadı büyüklüğümüze... Güle güle anakonda...

Yine mühtesem yolladik yani..ayip.

Harikaydin be Nonda. Kewell sezon sonu gitmek isterse hic sasirmayin.

Ali Samiyen'deki gollerin sonrası Özcimbomlu Sezgin'e sarılışlarını unutmuyacaz Shabani..

Herşey için teşekkürler,seviyoruz seni,bizim için herzaman bir aslan olacan.

Güle Güle Nonda

Fenerbahçeye Attığın o Golle tarihe yazıldın sen

Bu kalpler seni unutmuycak

fft17_mf34148.Jpeg

Herşey için teşekkürler Nonda.

Güle güle...

hoşçakal anaconda,aldığın para kuruşuna kadar helal olsun sana,yolun açık olsun

Geri
Üst Alt